Τρία μυστικά για να ανεβάσεις το απόλυτο Slow-Mo βίντεο στο Instagram

Τρία μυστικά για να ανεβάσεις το απόλυτο Slow-Mo βίντεο στο Instagram

Τα «μυστικά» για να αναβαθμίσεις τα social media προφίλ σου τα έμαθες. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να πας ένα βήμα παραπέρα. Γιατί; Διότι το να «ανεβάζεις» ένα απλό βίντεο στο Instagram δεν είναι πια αρκετό για να δημιουργήσεις ένα επικό account. Τι θα κάνει το προφίλ σου… epic; Το βίντεο σε… πολύ αργή κίνηση!

Αν θέλεις να μας ακολουθήσεις σε ένα άκρως επικό ταξίδι στα social media, το πρώτο βήμα που αξίζει να κάνεις είναι να βρεις το κατάλληλο smartphone, το «έξυπνο» εκείνο τηλέφωνο που θα σου χαρίσει μοναδικά key features για να πετύχεις το στόχο σου και να «ανεβάσεις» το απόλυτο βίντεο σε αργή κίνηση. Το δεύτερο βήμα είναι απλώς το να πατήσεις το «κλικ»! Τόσο απλά, όπως θα έπρεπε να είναι όλα -και μπορούν να γίνουν με το νέο Samsung Galaxy S9.

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα τρία πιο hot μυστικά στον κόσμο των social media για να «ανεβάσεις» το απόλυτο Slo-Mo βίντεο σε χρόνο «ντετέ».

1) Τράβηξε το πιο αυθόρμητα αστείο βίντεο σε αργή κίνηση

Το πιο σημαντικό στοιχείο που αξίζει να έχεις κατά νου είναι το να μπορείς να πιάνεις τη στιγμή, πάνω στην αλλαγή της. Διότι γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή από τις αυθόρμητες στιγμές χαράς κι ευτυχίας που περνάς με τους φίλους σου. Φαντάσου απλώς να βγαίνουν όλοι οι φίλοι σου από μια νεροτσουλήθρα και να θέλεις να τους πιάσεις όλους on camera! Τώρα, λοιπόν, υπάρχει το τέλειο key feature για να το καταφέρεις! Πράγματι, με την πολλαπλή λήψη του Samsung Galaxy S9 μπορείς να «γράψεις» ένα κανονικό βίντεο και στη συνέχεια, να πατήσεις το αντίστοιχο κουμπί για να επιβραδύνεις τη στιγμή που θέλεις μέσα από την απίστευτη ταχύτητα των 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο! Αξίζει να σημειωθεί πως ο μηχανισμός της κάμερας σου επιτρέπει να καταγράψεις τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο κανονικό βίντεο -τα 0,2 δευτερόλεπτα τα μετατρέπει σε 6,3 δευτερόλεπτα (super slow-mo).

2) Πρόσθεσε την πιο διασκεδαστική μουσική υπόκρουση

Αφού με ένα κλικ δημιούργησες το πιο αυθόρμητο βίντεο με τους φίλους σου, ήρθε η ώρα να το μοιραστείς με τους ακολούθους σου. Ως σωστή… millennial Queenette, «οφείλεις» να βρεις τον τρόπο να το κάνεις όσο πιο διασκεδαστικό μπορείς -κάτι που πλέον είναι πάρα πολύ εύκολο! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να δημιουργήσεις από το μηδέν ένα αριστούργημα είναι να βάλεις την κατάλληλη μουσική υπόκρουση από τη «βιβλιοθήκη» σου! Το σίγουρο είναι πως ο κατάλληλος ρυθμός εγγυάται και τα απαραίτητα likes!

3) Ανάστροφη κίνηση, κίνηση προς τα εμπρός και ταλάντευση για να έχεις ποικιλία!

Για το τέλος σου αφήσαμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για να «απογειώσεις» τα προφίλ σου στα social media. Είναι γνωστό πως τα σύντομα βίντεο είναι κατάλληλα για τα social media sharing με συμβατά formats και επιλογές εύκολης εξατομίκευσης. Όπως ακριβώς είναι και η ανάστροφη κίνηση, η κίνηση προς τα εμπρός αλλά και η ταλάντευση (aka. Το γνωστό σε όλες μας boomerang)! Το ενδιαφέρον στοιχείο, λοιπόν, είναι ότι τώρα μπορείς να επιλέξεις ποιο από τα παραπάνω features σου ταιριάζει καλύτερα αφού τραβήξεις το βίντεο! Αρκεί να μπεις στη συλλογή σου, να επιλέξεις το βίντεο που θέλεις, να το σύρεις με το δάκτυλό σου προς τα πάνω κατά τη διάρκεια του preview και να κάνεις… forward, reverse και loop gifs. Αν αυτό δεν είναι επικό, τότε τι είναι;

SLO MO S9 ESWTERIKI

Ναι, δεν είναι δύσκολο να «ανεβάσεις» το απόλυτο Slow-Mo βίντεο στο Instagram και να δημιουργήσεις ένα επικό account! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις μαζί σου το κατάλληλο smartphone και φυσικά, να γνωρίζεις τα τρία παραπάνω απλά αλλά must tips που θα «απογειώσουν» τα προφίλ σου στα social media. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο για να πάρεις τα likes και τις «καρδούλες» που χρειάζεσαι και θα το μάθεις με τον πλέον επικό τρόπο!