#EpicTechQueen: Μόνο αν ξέρεις να καταγράψεις το μπουγέλο, μετράει!

#EpicTechQueen: Μόνο αν ξέρεις να καταγράψεις το μπουγέλο, μετράει!

Θυμάσαι την τελευταία μέρα στο σχολείο; Που περιμέναμε πώς και πώς, όχι μόνο γιατί τελείωναν τα μαθήματα, αλλά για το... επικό μπουγέλο που παίζαμε; Από τα μαλλιά, μέχρι τα ρούχα, όλα ήταν βρεγμένα και η μαμά μας ανησυχούσε να μην κρυώσουμε... Το μπουγέλο, τότε, «μετρούσε» μόνο αν ήσουν τελείως... λούτσα! Αλλιώς όλοι οι συμμαθητές μάζευαν τις δυνάμεις τους για το απόλυτο «ντου»! Επειδή, όμως, δεν είμαστε πλέον στο σχολείο, για να γιορτάσουμε την έναρξη της σχολικής χρονιάς (που δεν μας αφορά πια!) είπαμε να θυμηθούμε τις άλλοτε ευτυχισμένες μέρες, με ένα επικό… μπουγέλο!

Κάπως έτσι (και επειδή είχα το ολοκαίνουργιο κινητό μου στα χέρια μου), έστειλα την Ερμιόνη να προμηθευτεί δύο νεροπίστολα. Το απόλυτο battle θα ξεκινούσε μετά το σχόλασμα. Όπως τότε, που ήμασταν παιδιά και τρέχαμε στο προαύλιο, έτσι και την περασμένη Παρασκευή, τρέξαμε να βρούμε μία πράσινη «όαση» για να γεμίσουμε τα νεροπίστολά μας και να ξεκινήσει το μπουγέλο.

Κριτής στο μπουγέλωμα, ο Κωστής. Τραβώντας το battle σε super slow motion με το Samsung Galaxy S9 μου, θα αποδείκνυα περίτρανα πως εκτός από απόλυτη νικήτρια, αφού θα κατάβρεχα την κατά τα άλλα queen συνάδελφο, θα ήμουν και η απόλυτη Epic Tech Queen! Διότι όσο κι αν η Ερμιόνη κινούνταν για να μην την «πιάνει» ο φακός, χάρη στον αποσταθεροποιητή εικόνας, κατάφερα να εξασφαλίσω λιγότερο θόλωμα και περισσότερη δράση!

Ποια κέρδισε -τελικά- στο battle; Δες το βίντεο και μη διστάσεις να γίνεις κι εσύ η απόλυτη Epic Tech Queen του… μπουγελώματος!