Τελικά πόσο fashionable είσαι; Η απάντηση ίσως βρίσκεται στην τσάντα σου!

Τελικά πόσο fashionable είσαι; Η απάντηση ίσως βρίσκεται στην τσάντα σου!

Σε μία απαιτητική καθημερινότητα που περιλαμβάνει ένα γεμάτο 8ωρο στο γραφείο και επιτάσσει να είμαστε κάθε δευτερόλεπτο στην «πένα», ένας είναι ο «σύμμαχος» που μας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση: To backpack που «αγκαλιάζει» τους ώμους μας και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα «σύνεργα», τα items εκείνα τα οποία μας επιτρέπουν να είμαστε ετοιμοπόλεμες για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για μία after work έξοδο με την παρέα μας, είτε για ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως μπορεί στο εσωτερικό του backpack ή της τσάντας μας να επικρατεί το απόλυτο… χάος, όμως δεν μας έχει προδώσει ποτέ! Ωστόσο, είναι σημαντικό να πραγματοποιούμε συχνά ένα ξεσκαρτάρισμα, να αφαιρούμε όσα items δεν μας είναι πλέον απαραίτητα και να τα αντικαθιστούμε με είδη που μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε fabulous κάθε στιγμή.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με όλα τα fashionable items και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσουμε στις τσάντες και τα backpack μας και τα οποία θα φέρουν στην επιφάνεια την πιο στυλάτη εκδοχή μας, φέτος το φθινόπωρο.

Ένα φουλάρι για πιο twist εμφανίσεις

Έκλεισες πίσω σου την πόρτα του γραφείου και ετοιμάζεσαι για μία after work συνάντηση με τις κολλητές σου; Σχεδιάζεις να βρεθείς με τον φίλο σου για να απολαύσετε ένα σπιτικό δείπνο φτιαγμένο από τα χεράκια του; Γιατί να χάσεις χρόνο από τη διασκέδασή σου, πηγαίνοντας σπίτι να αλλάξεις ρούχα, όταν το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να προσθέσεις ένα φουλάρι στην τσάντα σου; Κι όμως, αρκεί ένα φουλάρι για να πραγματοποιήσεις ένα fashion twist στο look σου και να εμπλουτίσεις με χρωματιστές «πινελιές» ακόμη και τις πιο αυστηρές εμφανίσεις. Μπορείς να το φορέσεις γύρω από τον λαιμό σου με τον πιο κλασικό τρόπο, να το δέσεις γύρω από το παντελόνι σου ως ζώνη ή να δημιουργήσεις με αυτό έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο στα μαλλιά σου, ο οποίος θα κάνει την εικόνα σου λιγότερο business και πολύ πιο ζωηρή και casual.

poso fashionable mesa 1

Ένας πανίσχυρος και αόρατος «σύμμαχος»

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της παρουσίασης στο meeting room του γραφείου, αισθάνεσαι κυριολεκτικά και μεταφορικά να σε «λούζει κρύος ιδρώτας» από το άγχος και την ένταση. Ναι, η έντονη εφίδρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και ειδικότερα τις στιγμές που τα επίπεδα του στρες ανεβαίνουν, μπορεί να δημιουργήσει ενοχλητικούς λεκέδες στα ρούχα -οι οποίοι συχνά καταλήγουν να προδίδουν την αμηχανία σου. Για να γλιτώσεις από τον εφιάλτη της εφίδρωσης, χρειάζεσαι τον πανίσχυρο, αόρατο «σύμμαχο» Fa Invisible Power, το δερματολογικά ελεγμένο αποσμητικό που σου παρέχει τριπλή 48ωρη προστασία από λεκέδες και μοναδικό άρωμα φρεσκάδας ενάντια στην δυσοσμία! Ανεξάρτητα από το αν θα επιλέξεις το σπρέι ή το roll on, θα μπορείς να φοράς όποιο ρούχο θες, όποτε θες, χωρίς να σε φοβίζουν οι λεκέδες στην περιοχή της μασχάλης.

poso fashionable mesa 2

Ένα νεσεσέρ για πολλά και διαφορετικά hairstyles

Λούζεσαι το βράδυ για να καταλήξεις να κυκλοφορείς το αμέσως επόμενο μεσημέρι με λιπαρές ρίζες; Να είσαι σίγουρη πως σε όλες μας έχει συμβεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικά έχεις επιλέξει τα ρούχα και το μακιγιάζ σου, τα μαλλιά καταλήγουν να καθορίζουν την εμφάνισή σου και να σε κάνουν να θες να επιστρέψεις τρέχοντας σπίτι για να βάλεις το κεφάλι σου κάτω από το ανοιχτό ντους. Λόγω υποχρεώσεων βέβαια, αυτό είναι απίθανό να συμβεί πριν τις εννέα το βράδυ, οπότε καλό θα ήταν να εξοπλίσεις την τσάντα σου με ένα νεσεσέρ που θα περιλαμβάνει τα απολύτως αναγκαία αξεσουάρ μαλλιών, όπως μία φαρδιά στέκα, μερικά λαστιχάκια και τσιμπιδάκια, χρωματιστά scrunchies και λαμπερά bobby pins, με τα οποία θα μπορείς να δημιουργείς γρήγορα και εύκολα χτενίσματα που θα δίνουν extra πόντους στα look σου και θα καμουφλάρουν τις ρίζες σου με πιο fashion «πινελιές».

poso fashionable mesa 3

Ένα ζευγάρι παπούτσια που ξεκουράζει τα βήματά σου

Όσο και αν λατρεύεις τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, υπάρχουν φορές που ευχαρίστως θα τα αντικαθιστούσες με ένα ζευγάρι άνετα και μαλακά sneakers. Ειδικότερα τις ημέρες που οι υποχρεώσεις σε κάνουν να τρέχεις κάθιδρη από διάδρομο σε διάδρομο και από γραφείο σε γραφείο, μετράς τον χρόνο αντίστροφα, για τη στιγμή που θα βρεθείς ξαπλωμένη στον καναπέ με τα πόδια απλωμένα στο τραπεζάκι του σαλονιού σου. Εάν όμως μετά το γραφείο, έχεις κανονίσει κάποια συνάντηση με τις φίλες σου, μπορείς να προσθέσεις στο backpack σου ένα κομψό και άνετο ζευγάρι mary janes, το φλατ και στυλάτο παπούτσι που αποτελεί την απόλυτη τάση και θα κυριαρχήσει μέσα στην ερχόμενη σεζόν ή κλασικές μπαλαρίνες με κάποια λαμπερή λεπτομέρεια.

poso fashionable mesa 4

Τέλος, μην ξεχνάς πως το backpack ή η τσάντα σου, δεν είναι απλώς ένα ακόμη αξεσουάρ, αλλά μία προέκταση του εαυτού σου, ένας συνοδοιπόρος που σε συντροφεύει στις περιπέτειες της καθημερινότητας. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να περιλαμβάνει items που σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις την ημέρα σου στο έπακρο και να αισθάνεσαι ακαταμάχητη και γεμάτη αυτοπεποίθηση όλο το 24ωρο!

poso fashionable mesa 5