Πώς η κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης θα βγάλει στην επιφάνεια τη feminine πλευρά σου

Πώς η κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης θα βγάλει στην επιφάνεια τη feminine πλευρά σου

Τι σημαίνει να είσαι feminine; Με ποιον τρόπο μπορεί μία γυναίκα να «αγκαλιάσει» την θηλυκή της πλευρά περισσότερο; Η αλήθεια είναι πως κάθε γυναίκα, αντιλαμβάνεται διαφορετικά την έννοια της θηλυκότητας, ανάλογα πάντα με τις επιρροές που δέχεται και φυσικά, τις συνήθειές της. Ωστόσο, οι περισσότερες από εμάς αισθανόμαστε λίγο περισσότερο feminine, όταν φροντίζουμε την ομορφιά και την επιδερμίδα μας.

Πράγματι, δεν έχει σημασία αν ακολουθούμε την τελευταία λέξη της μόδας σε ό,τι αφορά στο στυλ μας. Πολλές φορές αρκεί μία κρέμα σώματος, ένα πλούσιο αφρόλουτρο με ένα εξωτικό άρωμα ή ένα serum για να μας κάνουν να έρθουμε πιο κοντά με την πιο feminine πλευρά μας και να νιώσουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον, χρειάστηκε να κάνω απλώς ορισμένες αλλαγές και προσθήκες στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησής μου για να ενισχύσω την αυτοπεποίθησή μου, να αισθανθώ πιο έντονα τη θηλυκότητά μου και να αρχίσω να με φροντίζω καλύτερα.

Όσο απλοϊκό και αν φαντάζει, λοιπόν, μία νέα ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησης μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια την πιο feminine πλευρά σου. Το τι είδους προϊόντα θα επιλέξεις να χρησιμοποιείς στο εξής, εξαρτάται από τα γούστα, το στυλ και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Σίγουρα όμως, υπάρχουν ορισμένα συστατικά, αρώματα και προϊόντα που αποτελούν εξαιρετικές προσθήκες για το νεσεσέρ, την τσάντα ή το μπάνιο μιας γυναίκας, η οποία θέλει να έρθει ακόμη πιο κοντά με τη θηλυκή της πλευρά.

Ιδού οι δικές μου feminine προτάσεις οι οποίες, αν μη τι άλλο, πιθανότατα θα σε κάνουν να νιώσεις fabulous φέτος το φθινόπωρο.

ROUTINA OMORFIAS 6

Ξεκινώντας την ημέρα με ένα pampering μπάνιο ή ντους

Μπορεί να μην έχεις συνηθίσει να μπαίνεις στο ντους αμέσως μόλις χτυπά το ξυπνητήρι όμως, πρόκειται για μία καθημερινή συνήθεια η οποία μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο όμορφα με τον εαυτό σου σε καθημερινή βάση. Αρκεί να επενδύσεις στα κατάλληλα είδη. Στρέψου σε συστατικά τα οποία εκτός από το ότι μυρίζουν υπέροχα, περιποιούνται την επιδερμίδα και της προσφέρουν επιπλέον απαλότητα, όπως για παράδειγμα το έλαιο καρύδας και το cacao butter. Το να ξεκινάω την ημέρα μου με ένα ντους με Fa FOAM BATH Cream & Oil Cacao Butter, σίγουρα με κάνει να νιώθω λίγο πιο feminine και μάλιστα, πριν το ρολόι δείξει 7 το πρωί!

ROUTINA OMORFIAS 5

Επενδύοντας στα πιο θρεπτικά και ευωδιαστά συστατικά

Στη σημασία των συστατικών που περιέχουν τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που χρησιμοποιώ, αναφέρθηκα ακριβώς παραπάνω. Σε αυτό το σημείο όμως, θα εξετάσω λίγο πιο… διεξοδικά τα εν λόγω συστατικά. Μπορεί να μην το γνώριζες όμως, το έλαιο καρύδας έχει σημαντικές καλλυντικές ιδιότητες. Μάλιστα, εκτός από το ότι αυξάνει την φωτεινότητα της επιδερμίδας, φέρεται να έχει και σημαντική αποτοξινωτική επίδραση, ενώ το λαυρικό οξύ που περιέχει, εξουδετερώνει τα βακτήρια. Όσο για το βούτυρο κακάο, αξίζει απλώς να αναφέρω πως όχι μόνο έχει μία υπέροχη και απίστευτα γλυκιά μυρωδιά, αλλά την ίδια ώρα, χάρη στις βιταμίνες και τα λιπίδια που περιέχει, μπορεί να μαλακώσει και να θρέψει σε βάθος ακόμη και τα πιο ξηρά σημεία της επιδερμίδας. Εφαρμόζοντας, λοιπόν, στην επιδερμίδα σου προϊόντα τα οποία έχουν πιο φυσικά και ταυτόχρονα θρεπτικά για την επιδερμίδα συστατικά και σου προσφέρουν ένα υπέροχο άρωμα, θα μπορέσεις να προσθέσεις εύκολα μία «νότα» θηλυκότητας στην καθημερινότητά σου.

ROUTINA OMORFIAS 4

Κάνοντας τις κατάλληλες beauty προσθήκες ανάλογα με την ηλικία σου

Κάθε ηλικία έχει και διαφορετικές ανάγκες. Αυτό σημαίνει πως σε άλλα συστατικά και προϊόντα ομορφιάς αξίζει να επενδύσεις στα 20 και σε διαφορετικά στα 30, τα 40 και τα 50. Σε κάθε περίπτωση όμως, υπάρχουν ορισμένα συστατικά τα οποία καλό είναι να υπάρχουν στο μπάνιο και το νεσεσέρ σου, αν πλησιάζεις ή διανύεις ήδη τα πρώτα «-άντα». Ο λόγος για το υαλουρανικό οξύ, τη βιταμίνη C, τη βιταμίνη Β5, τον ψευδάργυρο, το γλυκολικό οξύ, τη ρετινόλη και τα πεπτίδια. Μαθαίνοντας να φροντίζεις την επιδερμίδα σου με βάση τις δικές της διαφορετικές ανάγκες και μένοντας πιστή σε μία ρουτίνα ομορφιάς «πλούσια» σε βιταμίνες και πολύτιμα για το δέρμα συστατικά, θα αισθάνεσαι πιο όμορφα με τον εαυτό σου και θα ενισχύεις την αυτοπεποίθησή σου μέρα με τη μέρα. Και ο συνδυασμός των δύο αυτών στοιχείων, μπορεί να σε κάνει να εκπέμπεις περισσότερη θηλυκότητα και να έρθεις πιο κοντά στη feminine πλευρά σου.

ROUTINA OMORFIAS 3

Επιλέγοντας πιο feminine αρώματα ακόμη και για το αποσμητικό σου

Μία ακόμη επιλογή για να «ξεκλειδώσεις» την πιο feminine πλευρά του εαυτού σου και να της επιτρέψεις να βγει στην επιφάνεια με περισσότερη δυναμική, είναι το να επενδύσεις σε θηλυκά αρώματα, ακόμη και σε ό,τι αφορά στα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς. Δηλαδή, εκτός από το άρωμά σου, μπορείς να επιλέξεις προϊόντα καθημερινής περιποίησης σώματος, όπως ένα αποσμητικό ή ένα ενυδατικό body mist, που εκτός από προστασία και ενυδάτωση, μπορούν να χαρίσουν στην επιδερμίδα σου και ένα υπέροχο άρωμα γεμάτο θηλυκότητα. Και σε ό,τι αφορά στα feminine αρώματα, δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστική και αισθησιακή επιλογή από εκείνη του ροζ τριαντάφυλλου. Αυτός είναι ο λόγος που το Fa Deodorant Roll-on Pink Passion έχει κάθε μέρα μία θέση στη ρουτίνα περιποίησής μου. Διότι όχι μόνο δρα κατά των λεκέδων, ενεργοποιείται με την κίνηση και την υγρασία και μου προσφέρει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα, αλλά το υπέροχο άρωμα ροζ τριαντάφυλλου που διαθέτει, με κάνει να αισθάνομαι πιο feminine κάθε φορά που το μυρίζω και το νοιώθω να «αγκαλιάζει» την επιδερμίδα μου.

ROUTINA OMORFIAS 2

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Πως δεν χρειάζεσαι ένα νέο κραγιόν, ένα καινούριο φόρεμα ή ένα ακόμη primer για να αισθανθείς πιο feminine. Σε κάποιες περιπτώσεις, αρκεί το να φροντίζεις περισσότερο και λίγο καλύτερα τον οργανισμό και την επιδερμίδα σου ή το να αλλάξεις τη ρουτίνα περιποίησης σου για να αισθανθείς αυτοπεποίθηση και να βγάλεις στην επιφάνεια με μεγαλύτερη άνεση τη θηλυκότητά σου. Αλλάζοντας ή αναβαθμίζοντας απλά τις «ιεροτελεστίες» φροντίδας και ομορφιάς που επί πολλά έτη ακολουθείς, μπορείς να νιώθεις και να δείχνεις ακόμη πιο feminine και συνεπώς, fabulous!

ROUTINA OMORFIAS 1