Η Ελεονώρα Μελέτη σου δείχνει πώς να αισθάνεσαι fabulous κάθε στιγμή της ημέρας

Η Ελεονώρα Μελέτη σου δείχνει πώς να αισθάνεσαι fabulous κάθε στιγμή της ημέρας

Όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμά μας, πάντα θα πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο στη φροντίδα του εαυτού μας. 

Κάθε σύγχρονη γυναίκα θέλει να μπορεί να αισθάνεται φρεσκάδα και αναζωογόνηση κάθε στιγμή της ημέρας, ό,τι και αν περιλαμβάνει το πρόγραμμά της.

Αλήθεια όμως, πώς μπορούμε να αισθανόμαστε φρέσκες και fabulous στο γραφείο, κατά τη διάρκεια της τηλεργασίας, στο γυμναστήριο ή την προπόνηση στο σπίτι, στα επαγγελματικά ραντεβού και τις κοινωνικές υποχρεώσεις, όταν «τρέχουμε» από το πρωί μέχρι το βράδυ;

9

Όσο απαιτητική και αν είναι η κάθε της ημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη φροντίζει να αισθάνεται και να απολαμβάνει κάθε στιγμή την αναζωογόνηση και την περιποίηση που έχει ανάγκη: Από την ώρα του πρωινού ξυπνήματος και της εργασίας μέχρι την προπόνηση και τη βραδινή έξοδο.

11

Το «κλειδί» βρίσκεται στα προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Από το αποσμητικό μέχρι το αφρόλουτρό της, η Ελεονώρα Μελέτη φροντίζει να κάνει προσεκτικές επιλογές, με βάση τις ανάγκες της και το καθημερινό της πρόγραμμα. Αυτός είναι ο λόγος που στην τσάντα και το μπάνιο της, υπάρχει πάντα ένα προϊόν Fa για κάθε ώρα της ημέρας, ένα αφρόλουτρο που «ξυπνά» τις αισθήσεις της και τη βοηθά να αισθάνεται την επιδερμίδα της ολόφρεσκια και καθαρή σε βάθος και ένα αποσμητικό με υπέροχο άρωμα που κρατά μακριά την κακοσμία και τον ιδρώτα. Ό,τι χρειάζεται, δηλαδή, κάθε σύγχρονη, πολυάσχολη γυναίκα για να νιώθει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και φρεσκάδα, όλη μέρα.

5

Το πώς ακριβώς τα καταφέρνει και ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης, εκείνα που την κάνουν δηλαδή να αισθάνεται μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης κάθε στιγμή, θα τα ανακαλύψεις στο βίντεο που ακολουθεί. Διότι τώρα η Ελεονώρα Μελέτη μοιράζεται μαζί σου τα δικά της καθημερινά «μυστικά» περιποίησης, τις καθημερινές επιλογές φροντίδας, που τη βοηθούν να αισθάνεται fabulous όλο το 24ώρο, ακόμη και την ώρα της γυμναστικής.

8

Δες το βίντεο, λοιπόν, για να ανακαλύψεις και εσύ τον τρόπο να αισθάνεσαι fabulous όλη μέρα!