HOW TO: 5 βήματα για το πιο εορταστικό hair twist, από την Σουζάνα Κεγγίτση

HOW TO: 5 βήματα για το πιο εορταστικό hair twist, από την Σουζάνα Κεγγίτση

H Beauty Expert και TRES Partner, Σουζάνα Κεγγίτση, μας δείχνει το δικό της fashion twist, για να δώσει μια εορταστική πινελιά στο αγαπημένο της hairstyle.

Ένα από τα αγαπημένα μου χτενίσματα – και mood savior στην καραντίνα- είναι οι ανάλαφροι κυματισμοί στα μαλλιά. Ως φόρο τιμής λοιπόν σε αυτό το χτένισμα που κατάφερε να ανεβάσει τη διάθεση μου δεκάδες φορές μέσα σε αυτές τις ημέρες που έμεινα κλεισμένη στο σπίτι, αποφάσισα να το «χρήσω» ως το απόλυτο hair look για τα Χριστούγεννα, δίνοντας του ένα δημιουργικό και πλήρως εορταστικό update, που σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση!

image001

Βήμα 1ο: Θερμοπροστατευτικό σπρέι
Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μου κάνουν τα κορίτσια που με ακολουθούν στο Instagram (@souzana) είναι: «Πώς καταφέρνεις να διατηρείς την ποιότητα της τρίχας σου ακέραιη, χρησιμοποιώντας σχεδόν καθημερινά εργαλεία θερμότητας;». Η απάντηση είναι πάντα ότι δεν παραλείπω ποτέ την χρήση ενός θερμοπροστατευτικού σπρέι. Ένας παραπάνω λόγος που αγαπώ το Keratin Smooth Heat Defense του TRESemmé είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε νωπά αλλά και σε στεγνά μαλλιά, οπότε είναι η τέλεια επιλογή ακόμη και για ένα φρεσκάρισμα στο χθεσινό hair look μου.

How to: Χωρίζω τα μαλλιά σε 2 μέρη και ψεκάζω με το σπρέι Keratin Smooth Heat Protection με κερατίνη πριν το χτένισμα, για να απαλλαγώ από την φθορά της τρίχας και να δώσω στο χτένισμα μου επαγγελματικό αποτέλεσμα.

image003

Βήμα 2ο: Ώρα για styling!
Αφού θωρακίσω την τρίχα μου, επόμενο βήμα είναι το styling. Χρησιμοποιώ ένα εργαλείο σε μορφή κώνου. Χωρίζω και πάλι τα μαλλιά μου στα 2 και με τη βοήθεια του εργαλείου δημιουργώ ανάλαφρους κυματισμούς, πιάνοντας χοντρές τούφες.

Tip: Δεν «ανοίγω» τις μπούκλες όσο η τρίχα έχει ακόμα θερμότητα από το εργαλείο. Αφού τελειώσω με όλα τα μαλλιά, τις αφήνω να κρυώσουν και έπειτα τις ανοίγω, βουρτσίζοντάς τες με μια χοντρή βούρτσα για να πετύχω το τέλειο αποτέλεσμα όγκου.

image005

Βήμα 3ο: Έξτρα λάμψη!
Τελικό βήμα για το αγαπημένο μου χτένισμα, είναι πάντα το λάδι Keratin Ultimate Smooth Oil για λείο αποτέλεσμα αλλά και έλεγχο του φριζαρίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το χρησιμοποιώ μόνο στα μήκη των μαλλιών για φυσική κίνηση και έξτρα λάμψη.

image007

Βήμα 4ο: Δυνατό κράτημα
Πριν τοποθετήσω το στοιχείο έξτρα λάμψης στο hair look μου, κάνω μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και ψεκάζω με τη λακ Freeze Hold του TRESemmé , για πολύ δυνατό κράτημα.

image009

Βήμα 5ο: Glow Up!
Ήρθε η ώρα για extra λάμψη! Χρησιμοποίησε glitter, μια ιριδίζουσα σκιά σε σκόνη, αστερόσκονη… οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη, και τοποθέτησε τη στο σημείο που ψέκασες με τη λακ Freeze Hold.

Tip: Εφάρμοσε το glitter ή την ιριδίζουσα σκιά σου πριν στεγνώσει η λακ. Εάν θέλεις να σφραγίσεις το αποτέλεσμα, ψέκασε ξανά με λίγη λακ το τελικό look.

Et voila! Συνδύασε το εορταστικό σου hair look με ένα κατακόκκινο κραγιόν και καλές γιορτές!

image011