Ακόμα και η πιο απλή αλογοουρά μπορεί να γίνει εντυπωσιακή με αυτό το trick

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ακόμα και η πιο απλή αλογοουρά μπορεί να γίνει εντυπωσιακή με αυτό το trick

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για επαγγελματικό αποτέλεσμα, απλά να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας

Λατρεύουμε τις αλογοουρές -και όχι μόνο γιατί είναι το πιο εύκολο (ίσως) χτένισμα. Είναι κολακευτικό, ανασηκώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και είναι... παντός καιρού και περίστασης. Έχουμε δει υπέροχες αλογοουρές να παρελαύνουν στα catwalks, αλλά και στα κόκκινα χαλιά των βραβείων και για αυτές τις γιορτές, είναι το χτένισμα που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα μας. Θέλουμε όμως να κάνουμε κάτι πιο εντυπωσιακό!

image003

Για να καταφέρουμε, λοιπόν, να μεταμορφώσουμε την απλή αλογοουρά μας σε catwalk worthy do, στραφήκαμε στο λατρεμένο μας TRESemmé και την hair expert Σοφία Νομικού για προϊόντα και tips που θα κάνουν τη διαφορά στο DIY χτένισμά μας. Φυσικά η Σοφία ανταποκρίθηκε και μας εξομολογήθηκε το trick για την πιο sleek, elegant αλογοουρά που κάναμε ποτέ. Ακολούθησε τα βήματα με προσοχή…

image005

Αφού λουστείς, πρέπει να στεγνώσεις και να ισιώσεις καλά τα μαλλιά σου με το σεσουάρ ή την πρέσα σου. Ό, τι και αν επιλέξεις, μην ξεχάσεις να ψεκάσεις το προστατευτικό Keratin Heat Spray του TRESemmé στα μαλλιά σου πριν χρησιμοποιήσεις θερμότητα. Αφού τα ισιώσεις καλά, πέρνα λίγο από το λαδάκι Keratin Smooth τουTRESemmé μόνο στα μήκη.

image008

Αν έχεις βαμμένα μαλλιά, προτίμησε το Colour Shineplex Serum του TRESemmé για εκτυφλωτικό χρώμα (εγώ αυτόν θα βάλω).

image010

Και τα δύο προϊόντα θα σου χαρίσουν extra sleek και smooth αποτέλεσμα, αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Αφού πιάσεις τα μαλλιά σου όσο ψηλά θέλεις ώρα για το απόλυτο τρικ! Ψέκασε μία λεπτή χτένα με τη λακ Freeze Hold του TRESemmé και χτένισε πολύ καλά τα μαλλιά σου γύρω από το κεφάλι για απόλυτα sleek αποτέλεσμα.

Tresemme NYFW 07

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και σε ίσια μαλλιά αν θέλεις ένα απόλυτα λείο και εντυπωσιακό φινίρισμα. Αυτό είχε κάνει η Σοφία και στα μαλλιά της fashion Director μας, της Διονυσίας Καλαποθαράκου σε ένα από τα all girl, beauty meetings μας. Είχε ισιώσει τέλεια τα μαλλιά της και η τελευταία πινελιά δεν ήταν άλλη από τη λακ λακ Freeze Hold του TRESemmé… εντάξει, η Σοφία είχε προσθέσει και λίγα στρας για extra λάμψη και μπορείς να κάνεις φυσικά το ίδιο... Γιορτές είναι!

image011

Έτσι απλά, μέσα σε λίγη ώρα, έχεις ένα χτένισμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά που βλέπεις στις πασαρέλες και που ταιριάζει πραγματικά με όλα και σε κάθε περίσταση. Πάτα τώρα play στο παρακάτω video για να δεις και live τα πολύτιμα tips της Σοφίας Νομικού που θα κάνουν όλη τη διαφορά στο χτένισμά σου. Στόχος μας (και του TRESemmé) είναι να γίνεις εσύ ο hairstylist του εαυτού σου το 2021!