Πώς θα δημιουργήσεις το πιο chic hair look για τις γιορτές… σαν επαγγελματίας!

Πώς θα δημιουργήσεις το πιο chic hair look για τις γιορτές… σαν επαγγελματίας!

Ένα υπέροχα κομψό χτένισμα με τη βοήθεια της Official Hair Expert του TRESemmé στην Ελλάδα, Σοφίας Νομικού

Οι φετινές γιορτές είναι σίγουρο πως θα είναι αρκετά διαφορετικές. Όμως, σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, είναι σημαντικό να συνεχίσεις να κάνεις όλα όσα αγαπάς και σε κάνουν χαρούμενη, όπως το να περιποιείσαι τον εαυτό σου και τα μαλλιά σου! Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνεις, από το να δημιουργήσεις το απόλυτο festive hair hook, με τη βοήθεια του TRESemmé, που φέρνει το επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια σου!

Ένα απλό και chic hair look είναι ιδανικό για εσένα που εκτιμάς την αξία ενός διαχρονικού στυλ, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ακριβώς αυτό ισχύει για το ballerina bun!

Αυτός ο σφιχτός κότσος στην κορυφή του κεφαλιού, που δανειζόμαστε από τις μπαλαρίνες, είναι κομψός αλλά εντυπωσιακός και μπορεί να συνοδεύσει δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια οποιαδήποτε εμφάνιση. Με τη βοήθεια της Σοφίας Νομικού, της Official Hair Expert του TRESemmé στην Ελλάδα, σου δείχνουμε πως μπορείς να το πετύχεις εύκολα στο σπίτι!

image001 copy

Βήμα 1ο: Κάνεις ένα sleek ponytail
Με τη βούρτσα χτενίζεις όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, ώστε να έχεις λείο αποτέλεσμα και στερεώνεις με ένα διακριτικό αλλά ανθεκτικό λαστιχάκι σε μια σφιχτή αλογοουρά. Για να «τιθασεύσεις» τα φυτράκια σου και να έχεις ένα απόλυτα λείο αποτέλεσμα, η Σοφία Νομικού μοιράζεται το tip της: «Ψέκασε λίγη λάκ Extra Hold από το TRESemmé σε μια πολύ λεπτή χτένα ή μια οδοντόβουρτσα για να ελέγξεις όλα τα fly-aways».

KERATIN ULTIMATE SMOOTH OIL copy copy

Βήμα 2ο: Λείο και λαμπερό αποτέλεσμα
Μόλις ετοιμάσεις την αλογοουρά σου, χρησιμοποίησε 3-4 σταγόνες από το λάδι μαλλιών Keratin Smooth για ένα λείο και λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ ελέγχει και από το φριζάρισμα ως και 72 ώρες.

image005 copy

Αν έχεις βαμμένα μαλλιά ο ορός λάμψης Colour Shineplex Serum είναι ιδανικός για εσένα, αφού προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σου και ελέγχει το φριζάρισμα.

Βήμα 3ο: Στρίβεις το ponytail
Μόλις ετοιμάσεις την αλογουρά σου αρχίζεις να τη στρίβεις αρκετές φορές γύρω από τον εαυτό της. Στη συνέχεια, την τυλίγεις γύρω από το λαστιχάκι σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα κουλουράκι και στερεώνεις πολύ καλά με τσιμπιδάκια. Ασφαλίζεις το αποτέλεσμα με λακ και το ballerina bun σου είναι έτοιμο!



Extra tip: Αν θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μπομπάρι ως βάση, για να δώσεις ακόμα περισσότερο όγκο στο bun σου ενώ για ένα γιορτινό twist, μπορείς να το συνδυάσεις με έναν πολυτελή βελούδινο φιόγκο ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου αξεσουάρ για τα μαλλιά!

image007 copy

Είτε επιλέξεις ένα κλασικό μαύρο φόρεμα και nude μακιγιάζ, είτε προτιμήσεις κάτι πιο avant garde, δεν μπορείς να κάνεις λάθος με το κλασικό αγαπημένο ballerina bun.

Καλές γιορτές!

Υγ. Περιμένουμε τις δικές σου φωτογραφίες με τα πιο εντυπωσιακά buns που θα πετύχεις μόνη σου, ακολουθώντας πάντα τα tips μας, μέσα στις γιορτές!

FB: TRESemmeGreece Instagram: @tresemmegreece