Αυτό το βήμα στο styling θα κάνει όλη τη διαφορά στο χτένισμά σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό το βήμα στο styling θα κάνει όλη τη διαφορά στο χτένισμά σου

Είναι αυτό που πρέπει να κάνεις κάθε, μα κάθε φορά!

Το styling των μαλλιών είναι καθημερινή συνήθεια για τις περισσότερες γυναίκες. Όλες θέλουμε άλλωστε να έχουμε περιποιημένα, λαμπερά μαλλιά γιατί αναβαθμίζουν το στυλ μας και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα μαλλιά πραγματικά όμορφα; Είναι το τέλειο ίσιωμα; Είναι τα απόλυτα waves σαν αυτά που βλέπουμε στις πασαρέλες; Είναι τα περίτεχνα up do και ο XXL όγκος; Είχαμε πολλές απορίες επάνω στο θέμα γενικά και ειδικότερα για όλα τα χτενίσματα που σου αναφέραμε πιο πάνω για αυτό απευθυνθήκαμε –πού αλλού- στην απόλυτη hair expert Σοφία Νομικού και το TRESemmé για όλα τα tips.

image003

Τελικά ήταν μόνο ένα! Σύμφωνα με τη Σοφία, το ένα πράγμα που κάνει τα μαλλιά πραγματικά όμορφα είναι η υγεία. Τα υγιή μαλλιά είναι ευκολότερο να φορμαριστούν με θερμά εργαλεία, αλλά εκεί προκύπτει και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η θερμότητα είναι ο Νο1 εχθρός της τρίχας. Την αλλοιώνει, την καταστρέφει και το αποτέλεσμα είναι φριζάρισμα και τούφες τόσο ατίθασες που… απαιτούν ακόμη περισσότερη θερμότητα για να γίνει σωστό styling. Αυτό λοιπόν που θέλει η Σοφία να κάνεις και αυτό που είναι το μυστικό που θα κάνει όλη τη διαφορά στα χτενίσματά σου στο εξής, είναι η προστασία από τη θερμότητα!

image005 copy

«Το πιο σημαντικό βήμα πριν κάνουμε styling στα μαλλιά μας και χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε εργαλείο θερμότητας είναι η χρήση θερμοπροστατευτικού σπρέι» μας είπε η Σοφία και συνέχισε: «Το TRESemmé έχει 3 τέτοια σπρέι για να καλύψει τη διαφορετική ανάγκη κάθε γυναίκας. Το Keratin Heat Defence κατά του φριζαρίσματος, το Biotin Primer για ταλαιπωρημένα μαλλιά και για επανόρθωση της τρίχας κατά της ψαλίδας και το Smooth & Shine Blow Dry Mist που είναι διφασικό και η μισή σύνθεσή του περιέχει έλαιο για λαμπερά και απαλά μαλλιά». Δεν έχουμε λοιπόν μόνο μία, αλλά τρεις επιλογές από το TRESemmé, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

SMOOTH AND SHINE BLOW DRY MIST
image007

Για παράδειγμα, για τα δικά μου μαλλιά που είναι πολύ λεπτά η Σοφία προτείνει το Smooth & Shine Blow Dry Mist. Για τα μαλλιά της Διονυσίας Καλαποθαράκου, fashion director, προτείνει το Biotin Primer που επανορθώνει και λειάινει μιας που τα δικά της μαλλιά είναι πιο χοντρά και κάνει συχνά styling. Για τη Δέσποινα Καμπούρη, η καλύτερη επιλογή είναι το Keratin Heat Defence όποτε αποφασίζει να κάνει styling καθώς τα δικά της μαλλιά είναι κανονικά και τα περιποιείται πολύ. Όλες βρίσκουμε αυτό που ψάχνουμε στην γκάμα του TRESemmé !

Tresemme NYFW 11

Και τα τρία προϊόντα προστατεύουν μέχρι και στους 230 βαθμούς τόσο κατά το στέγνωμα, όσο και κατά τη χρήση εργαλείων και είναι εκείνα που θα χαρίσουν λάμψη υγείας στα μαλλιά σου, όσο συχνά και αν τα στεγνώνεις, τα ισιώνεις ή τα κάνεις κυματιστά. Αυτό λοιπόν που πρέπει να προσέξεις στο styling δεν είναι πώς θα το κάνεις, αλλά πώς θα προετοιμάσεις τα μαλλιά σου πριν το κάνεις -σύμφωνα με τη Σοφία- και our minds are officially blown!

image011 copy

Ρίξε μία ματιά στο παρακάτω video για να μάθεις ποιο θερμοπροστατευτικό spray ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες…