Το χτένισμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις τις φετινές γιορτές!

Το χτένισμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις τις φετινές γιορτές!

Μπορείς να το κάνεις πανεύκολα χάρης το TRESemmé και την Official Hair Expert του, Σοφία Νομικού

Οι γιορτές επιτέλους έφτασαν και, παρ᾽όλο που φέτος δεν θα γίνουν ρεβεγιόν και πάρτι όπως τις προηγούμενες χρονιές, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να δημιουργήσεις μόνη σου το πιο λαμπερό χτένισμα, ακολουθώντας τις συμβουλές του TRESemmé και της Σοφίας Νομικού, Official Hair Expert του brand, που φέρνουν το επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια σου!

Κι αν δεν έχεις μπει ακόμη στο κλίμα των γιορτών, ένας λόγος παραπάνω για να πειραματιστείς με ένα ιδιαίτερο χτένισμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Έχεις δοκιμάσει την halo braid; Αυτό το updo είναι ανατρεπτικό και μπορεί να απογειώσει κάθε γιορτινή σου εμφάνιση! Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις πάντοτε να εντυπωσιάζεις με τις επιλογές σου, τόσο στο ντύσιμο όσο και στα μαλλιά σου, και να ξεχωρίζεις με κάθε σου hair look.

Ακολούθησε τα βήματα της Official Hair Expert του TRESemmé στην Ελλάδα, Σοφίας Νομικού, και κάνε το δικό σου Halo Braid!

image003

Bήμα 1ο: Δώσε όγκο & υφή στα μαλλιά σου
Ήξερες ότι το Dry Shampoo, εκτός από το να σε «σώσει» τη δεύτερη ημέρα του λουσίματός σου, μπορεί να δώσει και τέλεια υφή στα μαλλιά σου; Χρησιμοποίησε το Day 2 Dry Shampoo Volumizing από το TRESemmé για να δώσεις όγκο αλλά και texture στα μαλλιά σου. Εφάρμοσε στη ρίζα και στις άκρες και κάνε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σου.

image005 copy copy

Βήμα 2ο: Ξεκίνα να «πλέκεις»
Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση, σε δύο ίσα μέρη με τη βοήθεια μιας χτένας. Στη συνέχεια δημιούργησε δύο γαλλικές πλεξίδες, μία δεξιά και μια αριστερά. Για extra λάμψη ακολούθησε το tip από τη Σοφία Νομικού και εφάρμοσε το Keratin Smooth Oil πάνω στις κοτσίδες σου. Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula κάνει τα μαλλιά σου λεία και λαμπερά!

image007 copy copy

Βήμα 3ο: Φτιάξε το «στέμμα» σου
Πιάσε τις δύο πλεξούδες μαζί και στερέωσέ τις με τσιμπιδάκια στην κορυφή του κεφαλιού σου σαν ένα μικρό «στέμμα» (τι queen είσαι άλλωστε;!). Κλείδωσε το αποτέλεσμα με τη λακ Freeze Hold για πολύ δυνατό κράτημα που διαρκεί και είσαι έτοιμη!



Extra Expert Tips
Μπορείς να αφήσεις μερικές τούφες να πέσουν στο πρόσωπό σου για να κάνεις το χτένισμα πιο θηλυκό και ρομαντικό.

image001 copy copy

Επιπλέον, αν θέλεις να κάνεις το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο glam και λαμπερό, μπορείς να προσθέσεις μέσα στην πλεξούδα διάφορα στρασάκια ή τσιμπιδάκια με στολίδια!

Έτοιμη να κερδίσεις τις εντυπώσεις με το hair look σου τις φετινές γιορτές;

Υγ. Περιμένουμε τις δικές σου φωτογραφίες με τα πιο εντυπωσιακά braids που θα πετύχεις μόνη σου, ακολουθώντας πάντα τα tips μας, μέσα στις γιορτές!

FB: TRESemmeGreece Instagram: @tresemmegreece