Glitter Rocks! Τις φετινές γιορτές μπορείς να τα κάνεις πολύ λαμπερά αρκεί να φορέσεις παγιέτες

Διονυσία Καλαποθαράκου
Glitter Rocks! Τις φετινές γιορτές μπορείς να τα κάνεις πολύ λαμπερά αρκεί να φορέσεις παγιέτες

 

Ακόμα και μέσα στο σπίτι, με τη βοήθεια τoυ TRESemmé θα δείχνεις TRESfabulous!

«Αν νιώθεις glamorous, τότε σίγουρα είσαι glamorous», έχει πει η Scarlett Johansson, υπέρμαχος των Old-Hollywood εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί. Και μπορεί αυτή τη στιγμή να μην συμβαίνουν red carpet events, να μην προγραμματίζονται parties και να μην... σπαταλάμε μισή ώρα μπροστά στον καθρέπτη για να καταλήξουμε ποιο mini, sexy φόρεμα θα βάλουμε στην επόμενη έξοδό μας, αλλά glamorous νιώθουμε! Και θα το αποδείξουμε πρώτα στον εαυτό μας αυτά τα Χριστούγεννα. Τις ημέρες αγάπης και χαλάρωσης που έρχονται και εμείς θα τις ζήσουμε στη ζεστασιά και στη θαλπωρή του σπιτιού μας, θα φροντίσουμε αν τις κάνουμε λίγο πιο spicy με τρόπο στυλάτο και άκρως λαμπερό!

image003 copy copy

Λαμπερό, με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Γι΄αυτό θα προσθέσουμε ένα ρούχο ή αξεσουάρ με παγιέτες στο Xmas look μας. Αυτό μπορεί να είναι ένα loose sequin παντελόνι που θα συνδυάσουμε με το αγαπημένο μας μονόχρωμο φούτερ και θα δημιουργήσουμε ένα rock σύνολο για μέσα στο σπίτι. Εναλλακτικά, αν ακολουθήσουμε τη στυλιστική πεπατημένη, θα φορέσουμε το αγαπημένο μας mini φόρεμα από παγιέτες και θα το συνδυάσουμε με flat μπότες, biker boots, ακόμα και sneakers. Τέλος, όσες δεν θέλουν να αποχωριστούν την άνεση και τα comfy items ούτε λεπτό, ένα ζευγάρι slippers από παγιέτες θα «δέσει» άψογα με ένα denim παντελόνι και ένα φαρδύ πουλόβερ από πάνω.

image005 copy copy copy

Η χαλαρότητα και η λάμψη των ημερών μπορεί να αποτυπωθεί, εκτός από τα ρούχα μας και στα μαλλιά μας! Φτιάχνοντας μόνες μας τα πιο εντυπωσιακά Ηοllywood waves. Tα κυματιστά μαλλιά, που είναι μία πιο σύγχρονη και ανεπιτήδευτη εκδοχή των vague hair, θα δώσουν μία ρετρό, glamorous χροιά στην εμφάνισή σου που απλά θα την απογειώσει! Με τη βοήθεια του TRESemmé και των προϊόντων του θα κάνεις τα πιο εντυπωσιακά Χριστούγεννα της ζωής σου -ακόμα και αν τα περάσεις τρώγοντας με τους δικούς σου στο σαλόνι και ακούγοντας jazz στο Spotify!

image007 copy copy copy
image009 copy
image011 copy

Αρχικά θα εφαρμόσεις στα νωπά μαλλιά σου -ειδικά αν είναι βαμμένα- τον ορό λάμψης ΤRESemmé Colour Shineplex Shine Lock, ο οποίος συνδυάζοντας το επαγγελματικό αποτέλεσμα με την απαλή φροντίδα, ελέγχει το φριζάρισμα και χαρίζει έξτρα λάμψη στα μαλλιά αναδεικνύοντας το χρώμα τους.

Στη συνέχεια θα τα ψεκάσεις με το σπρέι κατά της θερμότητας Smooth and Shine Blow Dry Mist και θα αρχίσεις να τα στεγνώνεις με το πιστολάκι ρίχνοντας τον αέρα προς τα κάτω ώστε να πέσει ο όγκος τους. Όταν ολοκληρώσεις τη διαδικασία, θα ξεκινήσεις να κάνεις χαλαρές μπούκλες με την πρέσα, τις οποίες στο τέλος θα χτενίσεις για να δημιουργηθούν τα Effortless Hollywood waves.

Tέλος, έχεις δύο επιλογές και δύο πολύ καλές λακ από το TRESemmé. Η μία είναι η Freeze Hold που προσφέρει πολύ δυνατό κράτημα για τα κυματιστά σου μαλλιά και εντυπωσιακά χτενίσματα που διαρκούν και η άλλη η λακ Εxtra Hold που είναι ανθεκτική στην υγρασία, δεν κολλάει και ψεκάζεται σε στεγνά μαλλιά κρατώντας μακριά το φριζάρισμα.

Kαι οι δύο είναι κατάλληλες για την περίπτωσή σου και αφού σε βοηθήσουν να δώσεις την τελική πινελιά στο hair look σου, μπορείς να σκεφτείς με ποια τσιμπιδάκια με στρας ή με ποιο headpiece θα ήθελες να ολοκληρώσεις το θηλυκό στυλ σου. Λίγη extra λάμψη μόνο καλό μπορεί να μας κάνει αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα και όσο και να «νιώθουμε glamorous», που λέει και η Scarlett, δεν χάνουμε τίποτα με το να το «δείξουμε» κιόλας! Καλές, sparkling γιορτές γεμάτες χαρά, ιριδισμούς και υπέροχες εμφανίσεις εντός και εκτός σπιτιού! Περιμένουμε με ανυπομονησία να δοκιμάσεις τις συμβουλές στυλ και τα hair tips μας και αναμένουμε τις δικές σου φωτογραφίες με τα γιορτινά χτενίσματά σου! «Get the Xmas TRESemmé feeling»!

FB: TRESemmeGreece Instagram: @tresemmegreece