Απόκτησε τα πιο funky heatless waves σε 3 βήματα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Απόκτησε τα πιο funky heatless waves σε 3 βήματα

Μπορείς να πετύχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα και μόνη σου, αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας…

Πρέπει να το παραδεχτείς, κυματιστά μαλλιά είναι το πιο διασκεδαστικό χτένισμα για κάθε περίσταση. Είτε πηγαίνεις στο γραφείο, είτε σε μία χριστουγεννιάτικη γιορτή, ένα κυματιστό 70s look είναι ό,τι πρέπει, όποιο και αν είναι το μήκος των μαλλιών σου. Βέβαια, τα κυματιστά χτενίσματα που μπορεί να βλέπεις στο Instagram και τις πασαρέλες δεν είναι πάντοτε εύκολο να γίνουν στο σπίτι. Τα περισσότερα χρειάζονται θερμά εργαλεία, αρκετή υπομονή και τα χέρια ενός ειδικού. Με το lockdown ωστόσο να βρίσκεται ακόμα σε εφαρμογή, μάλλον θα περάσει καιρός μέχρι να καθίσουμε ξανά στην καρέκλα του κομμωτή μας -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχουμε το τέλειο wavy look που λαχταράμε για τις γιορτινές ημέρες. Ναι, ξεκάθαρα μπορούμε να το κάνουμε και μόνες μας με τη βοήθεια του TRESemmé!

image003 copy copy

To TRESemmé βλέπεις, είναι το brand που φέρνει το επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι και αυτό ακριβώς θα κάνει και για εμάς αυτά τα Χριστούγεννα όσο διαφορετικά και αν τα περάσουμε σε σχέση με τις υπόλοιπες χρονιές. Είτε καθίσουμε σπίτι, είτε πάμε για ρεβεγιόν στους γονείς ή τους αγαπημένους μας φίλους, είτε φορέσουμε τα καλύτερά μας ρούχα, είτε ένα cozy σύνολο, το ότι θα κάνουμε ένα κυματιστό χτένισμα είναι δεδομένο -γιατί είναι πανεύκολο!

image005 copy copy copy

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι 2 προϊόντα του αγαπημένου μας TRESemmé, μερικά μικρά λαστιχάκια και τις συμβουλές της φανταστικής Σοφίας Νομικού. Κράτα σημειώσεις…

image007 copy copy

Ξεκινάμε ψεκάζοντας σε στεγνά μαλλιά το Day 2 Wave Enhancer του TRESemmé κάνοντας ανοδικές κινήσεις. Είναι ένα πρωτοποριακό spray που δεν κολλάει αλλά χαρίζει στα μαλλιά κυματιστή κίνηση και υφή. Έπειτα χωρίζουμε τα μαλλιά μας ή σε 4 ή σε 6 μέρη. Αν θέλεις μεγάλους και χαλαρούς κυματισμούς χώρισε τα μαλλιά σου στα 4. Αν θέλεις πιο μικρούς και σφιχτούς χώρισέ τα στα 6. Έπειτα, πλέξε το κάθε μέρος σε μία μικρή πλεξούδα και στερέωσέ τη με ένα λαστιχάκι. Μείνε έτσι για τουλάχιστον 10 λεπτά ή ακόμα καλύτερα, όλη νύχτα. Στόχος είναι να αποκτήσουν κίνηση και κυματισμό οι τούφες σου.

image009 copy copy

Λύσε τις πλεξούδες, γύρνα το κεφάλι σου ανάποδα και ψέκασε με λίγη από την Extra Hold 4 Hairspray λακ του ΤRESemmé και είσαι έτοιμη. Τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν τόσο εύκολα υπέροχους κυματισμούς που θα διαρκέσουν για παραπάνω από μία ημέρα.

Tresemme NYFW 02

Όπως αντιλαμβάνεσαι, με το TRESemmé (και τα πολύτιμα tips της Σοφίας Νομικού) γίνεσαι εσύ ο hairstylist του εαυτού σου και κανένα χτένισμα δεν είναι ακατόρθωτο. Oι αποδείξεις (και extra tips) βρίσκονται στο παρακάτω video… Δεν έχεις παρά να πατήσεις play!