Όλοι οι διάσημοι στο Instagram αποχαιρέτησαν την Ελένη Μενεγάκη

Πατούλια Κατερίνα
Όλοι οι διάσημοι στο Instagram αποχαιρέτησαν την Ελένη Μενεγάκη

Φίλοι και αντίπαλοι είπαν αντίο στην Ελένη

H Eλένη Μενεγάκη, έριξε αυλαία στην εκπομπή της μετά από σχεδόν τριάντα ολόκληρα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην μικρή οθόνη. Με μια σχεδόν τετράωρη τελευταία εκπομπή, με την Νατάσσα Θεοδωρίδου στο πλευρό της, με αγαπημένους συνεργάτες από τα παλιά αλλά και από το παρόν, η παρουσιάστρια κατάφερε να μας συγκινήσει όλους, να μας κάνει να κλάψουμε μαζί της.

Εννοείται πως τα πιο κοντινά της πρόσωπα, οι συνεργάτες που έχει αυτήν τη στιγμή στο πλευρό της αποθέωσαν την έξοδο της βασίλισσας από την μικρή οθόνη. Κι όχι μόνο αυτοί!

Ακόμα και άλλοι παρουσιαστές, όπως η Φαίη Σκορδά κι ο Γιώργος Λιάγκας ή η Ναταλία Γερμανού, είπαν το δικό τους αντίο στην Ελένη, από το Instagram ή το Facebook.

Ακόμα κι ο Alpha χαιρέτισε την παρουσιάστρια με τριάντα λέξεις στο Instagram και την ευχαρίστησε για την προσφορά της στο κανάλι γράφοντας χαρακτηριστικά στο post:

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη «καλημέρα», ο Alpha αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη, την ευχαριστεί για τη συνεργασία, τις δυνατές τηλεοπτικές στιγμές και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά της.



Δες όλα τα posts αγάπης των διασήμων της ελληνικής showbiz στο πρόσωπο της Ελένης στην παρακάτω gallery.