Τα 10 posts της Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής, φανερώνουν κάτι απίθανο

Τα 10 posts της Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής, φανερώνουν κάτι απίθανο

Μέτα το τέλος της εκπομπής, η Ελένη άλλαξε!

Την 1η Ιουλίου 2020 και μετά από σχεδόν 30 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό που τόσο την στήριξε όλες αυτές τις δεκαετίες.

Με τρεμάμενη φωνή και βουρκωμένα μάτια, η Ωραία Ελένη της τηλεόρασης είπε χαρακτηριστικά:

«Έναν έναν όλους σας, αληθινά σας ευχαριστώ, θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, η ζωή συνεχίζεται και είναι όλο εκπλήξεις και όπως μου έλεγε και ένας καλός φίλος μου, όταν η ζωή σταματά να σε εκπλήσσει είναι θάνατος, καλή συνέχεια, εις το επανιδείν, όποτε και αν, σημασία έχει η διαδρομή κι όχι το φινάλε, καλή ζωή με υγεία».

Κι από εκείνη την στιγμή, της πλήρους ελευθερίας χωρίς τηλεοπτικές υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια, στα 50 της πια χρόνια, διατηρεί την επαφή της με το κοινό μόνο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι 1,2 εκατομμύρια followers της Ελένης, έχουν καταλάβει ήδη την αλλαγή της παρουσιάστριας και τα posts που έχει κάνει η Ελένη αλλά και οι φωτογραφίες της φανερώνουν κάτι ξεχωριστό στην νέα εποχή χωρίς τηλεοπτική παρουσία.

Τι είναι αυτό; Μα φυσικά η αίσθηση ελευθερίας που αποπνέουν. Κι όχι μόνο. Η Ελένη έχει αποφασίσει να μας βάλει στην καθημερινότητά της.

Δεν είναι τυχαίο πως ποζάρει στην αυλή του σπιτιού της, στο θερινό σινεμά, στο ξενοδοχείο της στην Άνδρο, όλες φωτογραφίες τραβηγμένες σε φυσικό φως, χωρίς πλατό, με λόγια πραγματικά γραμμένα από την ελεύθερη πια Ελένη.

Κ όχι μόνο. Η Ελένη απαντά, έχει τον χρόνο να απαντά στα σχόλια των fans της, τουλάχιστον σε όσα θέλει και μπορεί. Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους.

Μερικές από τις ατάκες στα posts της Μενεγάκη είναι χαρακτηριστικές:

«Τελικα οι παλιες καλες κι αγαπημενες συνηθειες δεν αλλαζουν ευκολα ! Το ξυπνητηρι χτυπαει ....στο μυαλο μας ακομα και την περιοδο που δεν υπαρχει λογος !
Να εχετε μια ομορφη μερα»!

«Στου σπιτιου μου την αυλη»

«Από μικρό παιδί περίμενα το καλοκαίρι για να παω θερινό σινεμά! Όταν ερχόμαστε στην χώρα της Άνδρου ότι έργο και αν παίζει εμείς θα το δούμε στο αγαπημένο cine ΑΛΕΞ»!

«Σε ποιο μερος της χωρας μας εχετε τις πιο ωραιες καλοκαιρινες , παιδικες αναμνησεις ??? ( το ροζ καπελο και τσαντα ειναι της Μαρινας».