6 celebrity ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσα στο 2020

6 celebrity ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσα στο 2020

Και πολλά από αυτά δεν τα καταλάβαμε καν

Έξι ημέρες απομένουν ακόμη και όλοι θα σταματήσουμε να μιλάμε για τη χρονιά που μας σημάδεψε όσο καμία άλλη. Το 2020 την άλλη Πέμπτη μας αποχαιρετά και η αλήθεια είναι πως ελπίζουμε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως και το 2020 είχε και κάποιες καλές στιγμές.

Για παράδειγμα υπάρχουν κάποια celeb ζευγάρια, τα οποία το τόλμησαν και παντρεύτηκαν μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατά τα άλλα χρονιά. Είναι αλήθεια πως δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για τους γάμους φέτος λόγω το κορονοϊού, των μέτρων, των περιορισμένων αποστάσεων και ατόμων, ωστόσο το Hollywood το ρίσκαρε. Και κάπως έτσι έχουμε ακόμη μια ανασκόπηση για το 2020 με τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν.

Μάλιστα κάποια από αυτά παντρεύτηκαν και κάτω από άκρα μυστικότητα, ωστόσο μετά από μέρες η είδηση έγινε γνωστή. Ένα από τα ζευγάρια αυτά ήταν η Scarlett Johansson και ο Colin Jost, οι οποίοι αστειευόμενοι πως πρέπει να μαζέψουν λεφτά για τον γάμο τους έστειλαν τα save the dates σε φύλλα τετραδίου.

Το δεύτερο ζευγάρι του Hollywood ήταν ο Dave McCary και η ηθοποιός Emma Stone. Μπορεί τον Μάρτιο να ανέβαλαν τον γάμο τους, όμως η Page Six μετέδωσε πως το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβρη. Μάλιστα φημολογείται πως η ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Ο τρίτος γάμος της χρονιάς δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο εκτός από royal. Τι και αν στην αρχή είχε κυκλοφορήσει πως ο γάμος της Βεατρίκης δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του ιού. Η πριγκίπισσα και εγγονή της Ελισάβετ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi τον Ιούλιο, με τη βασίλισσα φυσικά να δίνει το παρών.

Ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Φίλιππος, παντρεύτηκε πριν από δύο εβδομάδες με τη Nina Flohr, στο ski resort της Ελβετίας, St. Moritz. O γάμος της Lily Allen και του David Harbour ήταν επίσης ένας από αυτούς που μας ξάφνιασε, αλλά και μας ενθουσίασε ταυτόχρονα. Την εξάδα των celebrity γάμων για το 2020 ολοκλήρωσε ο Dennis Quaid με την κατά 39 χρόνια μικρότερή του Laura Savoie.