Η Αθηναΐς Νέγκα έχει πει μεγάλες αλήθειες στα social & δεν απορεί κανείς με την ανακοίνωση χωρισμού

Ανθή Μιμηγιάννη
Η Αθηναΐς Νέγκα έχει πει μεγάλες αλήθειες στα social & δεν απορεί κανείς με την ανακοίνωση χωρισμού
Instagram

Το photoshop, η λεύκη, το σώμα, οι ατέλειες, τα άγχη και πολλά ακόμα θέματα που απασχολούν όλους, αλλά λίγοι μιλάνε για αυτά.

Το photoshop, η λεύκη, το σώμα, οι ατέλειες, τα άγχη και πολλά ακόμα θέματα που απασχολούν όλους, αλλά λίγοι μιλάνε για αυτά, έχει θίξει η Αθηναΐς Νέγκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 48χρονη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, χρησιμοποιεί τη δημοφιλή πλατφόρμα για να ακουστούν πράγματα που λίγοι τολμάνε να αναφερθούν και πόσω μάλλον άνθρωποι που είναι αναγνωρίσιμοι - που οι περισσότεροι ποντάρουν στο ατσαλάκωτο και στην ψεύτικη εικόνα του Insta που έχει ως στόχο giveaways και πλαστή ευτυχία.

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι μια γυναίκα με αυθεντικότητα που απεχθάνεται την ψευτιά και τα στερεότυπα που αγχώνουν και καταλήγουν να υποβιβάζουν τον ορισμό της πραγματικής ομορφιάς. Το γεγονός πως είναι κοριτσομάνα καθιστά βέβαιο το ότι θα εμφυσήσει στις κόρες της τις ίδιες αξίες και την ίδια φιλοσοφία περί αποδοχής εαυτού. Και αυτό είναι υπέροχο. Όχι ότι πειράζει αν κάποιος άλλος έχει επιλέξει να προβάλλει μία εικόνα με φίλτρα όμως στις μέρες μας είναι επιτακτική η ανάγκη να προσφέρουμε ενδυνάμωση και αλληλεγγύη οι γυναίκες μεταξύ μας.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Αθηναΐς ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον ίδιο ποιητικό και αληθινό τρόπο που είχε ανακοινώσει και το γάμο της, αλλά και κάθε ευχάριστο και δυσάρεστο κομμάτι της. Εκείνοι που την ξέρουν καλά, αλλά και εκείνοι που τη συναισθάνονται, καταλαβαίνουν και δεν απορούν με την ανακοίνωση χωρισμού και τα λόγια της τα οποία και δημιούργησαν κινηματογραφικές εικόνες. Χωρίς να θέλουμε να ανακυκλώσουμε την αλήθειά της, διότι τα λόγια της πιο αληθινά δεν γίνονται, ας θυμηθούμε λίγο τι εστί Αθηναΐς.

«Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλακίες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες. Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035. ΥΓ δημοσιογράφος καναλιού με πήρε κ σχεδόν με μάλωσε που δεν γράφω κάτι ξεκάθαρο…. Τι τύποι!».

https://www.instagram.com/p/CjWcvohoAgq

«Ξύπνησα κακόκεφη σήμερα .Οι διακοπές με βγάζουν από το πρόγραμμα μου. Η πολυκοσμία στις παραλίες με ταράζει, άντε να εξηγηθώ χωρίς να παρεξηγηθώ, δεν είναι εύκολο για μένα να πηγαίνω διακοπές, να «χαλαρώνω» να μην είναι όλα γνωστά και να μην έχει προορισμό η μέρα μου .Με δυσκολεύουν διάφορα που άλλους ανθρώπους τους ευχαριστούν, είμαστε πολλοί τα έχω ξαναγράψει. σήμερα στα γνώριμα καλοκαιρινά λημέρια προστέθηκε το Μαύρο Πρόβατο … @mavroprovatolouma . Ένα Ιταλός στη μέση του πουθενά, σε ένα ορεινό χωριουδάκι της Κρήτης μαγειρεύει απίστευτα πιάτα που συνοδεύονται από @dedalos_beer .Όση ώρα απολαμβάνεις το καλύτερο σπιτικό ιταλικό φαγητό , αναρωτιέσαι που βρίσκεσαι, η απάντηση είναι στη μέση του πουθενά .το κινητό εκεί δεν πιάνει και αυτό, όπως λέει ο ίδιος «είναι καλό». Ήθελα να τον ρωτήσω το όνομα του ,πως βρέθηκε εκεί, αλλά είμαι σε διακοπές κ δεν έχω το θάρρος που έχει ο επαγγελματικός μου εαυτός να πιάνω κουβέντα με αγνώστους .πασαλειμμένη με κακάο από το τιραμισού, χαιρέτησα και έφυγα ελπίζω να μην ήταν και τόσο γελοίο το θέαμα και να τους έδωσα να καταλάβουν πως το φαγητό ήταν πολύ ωραίο, γιατί ήταν…».

https://www.instagram.com/p/Cg10Q1EITNn

«Εγώ και ένα air-condition στη ταράτσα 2022» προσπάθεια χαριτωμένης selfie. Εδώ και λίγο καιρό δεν αισθάνομαι πολύ εντάξει το σώμα μου. Λόγω δουλειάς κάνω καθιστική ζωή, λόγω οικογένειας δεν έχω ελεύθερο χρόνο. στη προσπάθεια μου να επανέλθω, άρχισα να πηγαίνω γυμναστήριο 2 φορές την ημέρα, πράγμα που στο παρελθόν με επανέφερε στο επιθυμητό αποτέλεσμα μετά απο ένα μήνα περίπου, όχι όμως τώρα. Αποκαμωμένη από την άσκηση γυρνούσα σπίτι για να φάω ο,τι σκουπιδαριό υπήρχε. όπως καταλαβαίνετε η βελτίωση όχι μόνο δεν ήρθε αλλά χειροτέρευσα σε σημείο κωμικό από τις σοκοφρετες και τα τσιπς. Fuck it ,είπα στον εαυτό μου. Αθηναιτσα, μεγαλοκοπέλα μου δεν είσαι πια το ρομπότ που υπήρξες και δεν θα ανταποκρίνεσαι πλέον στο πι και φι fitness, αυτό θα πει μεγάλωσες λίγο όχι πολύ, δεν σε πήραν τα χρόνια, μην απογοητεύεσαι, μη βουρκώνεις, θα το σώσουμε μέχρι το καλοκαίρι, απλώς δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις . Μην είσαι σκληρό αφεντικό .Κάτσε να ξεκουραστείς κυκλοφορεί μετάλλαξη όμικρον! Σήμερα ήπια μπόλικο χυμό σέλινου ανάμεικτο με χυμό αγγουριού .νυστάζω και δεν μπορώ να γράψω τίποτα αστείο .Θα προσευχηθώ κοιτάζοντας τον αηδιαστικό μου χυμό, να μην έχω χάσει εντελώς την ικανότητα μου να σας ψυχαγωγώ μέσω κειμένων, α, και καλή χρονιά σας εύχομαι.

https://www.instagram.com/p/CYWZkbchWQ8

«Κατά καιρούς ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να την πουλήσω καθώς είναι αρκετά κοινή αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα για αυτή .Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι «υποφέρουν» από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους ,μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων. Μια σειρά ταινιών της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση που έκαναν πρεμιέρα αυτές τις μέρες ,αφηγούνται καλύτερα τις πτυχές του
Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube και είναι η αφορμή για το σημερινό post. #vitiligo #vitiligoawareness».

https://www.instagram.com/p/CR54dk2jlw1

«Όταν θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές θα είμαι Αθήνα. κάποιος καλός νοσηλευτής θα ψαχουλεύει τον λαιμό μου για ίχνη COVID-19.όλοι θα κάνουμε τεστ. μακάρι αυτό να είναι αρκετό ώστε να ξαναδουλέψουμε κανονικά. στις διακοπές δεν χαλάρωσα. σκεφτόμουν πως απομακρύνθηκα τελευταία από τον εαυτούλη. Φαντάστηκα, όσο δρόσιζα τα ποδαράκια μου, πως αν είχα κουμπί reset θα το πάταγα, να γυρίσω στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις. Υπάρχουν ωστόσο στιγμές που συμβάλουν στην επαναρρυθμιση, όπως όταν η θέα είναι τόσο επιβλητική,την αντικρίζεις ολομόναχος ξαναγίνεσαι εσυ.Αυτή είμαι «εγώ» φιλοξενούμενη σε σπίτι που βλέπει στη Σπιναλόγκα(δεξιά).Εχω ξαναγράψει πως έχω λεύκη. φαίνεται στα άκρα. δεν πρόκειται για σοβαρή ασθένεια αλλά για αυτοάνοσο εκνευριστικό μπελά,άντε να εξηγήσεις: ΔΕΝ είναι κολλητικό. άντε να βρεις spray make up όταν πρέπει να είσαι αψεγάδιαστη. Στις διακοπές, κυκλοφορείς όπως είσαι. εργοστασιακές ρυθμίσεις δηλαδή μέσα και έξω, ελαττώματα στη φόρα. όταν μαυρίσεις η λεύκη κάνει μπαμ, ρωτάνε «τι πάθατε;» η ασθένεια ήταν πάντα η αφορμή για τις σοβαρότερες αδιακρισίες και διακρίσεις, η καταραμένη διαφορετικότητα που ακόμα δεν έχει κοινότητες ενεργές και χαρούμενες γιατί όλοι την αποφεύγουν. η άγνοια γέμισε δεκαετίες την Σπιναλόγκα. ασθενείς και με άσχετες εμφανείς παθήσεις ήταν εξόριστοι. τότε δεν γνώριζαν ούτε πως η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είχε ανοσία. σήμερα, πεπεισμένοι πως έχουμε ελέγξει τέτοιους εφιάλτες βρεθήκαμε απέναντι σε αόρατο μεταδοτικό εχθρό .όποιος βήχει δεν εξορίζεται στο Νησί όμως αναζητούμε «λεπρούς» που φταίνε. τουρίστες, μετανάστες, γειτόνισσα που είναι χορευταρού και σίγουρα πήγε σε πάρτι στην Μύκονο, όμως θα κολλήσουν και ευσυνείδητοι, θα υποφέρουν και υγιείς. αν τα τεστ κ οι μάσκες συντελούν στην μετακίνηση κ την δραστηριότητα δεν καταλαβαίνω την γκρίνια. αν οι κανόνες βοηθούν στο να αποφύγουμε φόβο και lock downs ας τα συνηθίσουμε, σιγά τη θυσία. θα νικήσουμε. Πάλι!#vitiligobeauty».

https://www.instagram.com/p/CEY6rYsn_63

«Αυτή είμαι εγώ! πρώτη μου φωτο στο παλιο μαιευτήριο Μητέρα στην Σεβαστουπόλεως, Αύγουστος του 74. Νομίζω είμαι χαρούμενη και παράλληλα στραβωμένη εδώ, ίσως γιατί μόλις έχω γεννηθεί αλλά και επειδή χαρούμενη κ στραβωμένη παρέμεινα μέχρι σήμερα. ξέρω αρκετά για αυτή τη μέρα, ανόητες λεπτομέρειες, τι καιρό έκανε, τι είπαν μόλις με είδαν πως προσαρμόστηκα γρήγορα κ έκανα διάφορα θεαματικά που είναι σίγουρα υπερβολές των γονιών μου, δεν θα τα μοιραστώ , η ιστορία της ζωής μας είναι πάντα βαρετή για τους άλλους ,θα μείνω μόνο στο ο τι μεγάλωσα με την εντύπωση πως ήμουν ένα μωρό που περίμεναν με ενθουσιασμό, δυσανάλογο και αστείο γιατί ήμουν μοναχοπαίδι. σας τα γράφω αυτά γιατί τελευταία κατάλαβα πως το πρώτο κεφάλαιο της ζωής μας, την εισαγωγή, την πρώτη πρόταση της βιογραφίας την γράφουν πάντα οι γονείς, μερικοί το κάνουν με προσπάθεια. διανθίζουν με λεπτομέρειες, με «φωτογραφίες» κ τίτλους, χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή των κινητών κ των social media .μπορούσες πάντα εξάλλου να δημιουργήσεις μια καλύτερη ιστορία, να βάλεις φιοριτούρες όπου ήταν απαραίτητο, να αναδείξεις τα καλά, να φτιάξεις αναμνήσεις- είναι μεγάλη ευθύνη αυτή η πρώτη πρόταση, αυτό ήθελα σήμερα να σας πω».

https://www.instagram.com/p/B2o5iB-IyNG

«Έλεγα να αφήσω στην άκρη την γραφομανία και να βάλω μόνο αυτή τη σημερινή φωτό με μαγιό δίπλα στην στιλάτη πλαστική ξαπλώστρα. Με φωτογράφησε η μεγάλη κόρη μου, ο άντρας μου αρνείται κ απορώ πως εκπαιδεύετε τους συντρόφους σας εσείς οι influencers; Έχω γενέθλια, γίνομαι 45 και ίσως να έπρεπε να κρατάω έναν σημερινό Ριζοσπάστη πάνω από την αντιλαϊκή πισίνα-που δεν μου ανήκει διότι είναι σύμβολο της αντεργατικής ανάπτυξης -να φαίνεται η ημερομηνία όπως κάνουν στις απαγωγές για να υπάρχει απόδειξη πως ο εικονιζόμενος ζει κ πρέπει άμεσα να καταβληθούν τα λύτρα.. όχι η ηλικία δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Νιώθω πιο βαριά και παρά τις εξάρσεις ζωηράδας, πιο κουρασμένη .δεν έχω υπομονή με την μπουρδολογία των άλλων όμως κάθε μέρα γίνομαι πιο υπομονετική με τις δικιές μου ατέλειες -ναι, η ωριμότητα με οδηγεί σε έναν αυτάρεσκο κωλοπαιδισμό και ελπίζω μετά τα 75 να γίνω η ανεξέλεγκτη γριά που ονειρεύομαι 🎂σας ευχαριστώ κ σας παρακαλώ να μην ρίξετε το insta, στους επίμονους θα απαντά το γραφείο που έχω για να διαχειρίζεται τους επίμονους. #happybirthdaytome (υπάρχει άραγε ένας, που να πιστεύει πως νιώθω τόσο ΚΚΕ;)».

https://www.instagram.com/p/B1yp6p-I6eU

«"Εγώ και το ψηλόμέσα μαγιό", μια ιστορία αγάπης γραμμένη στο κινητό μου.
Επειδή η καλή φύση ποτέ δεν στα δίνει όλα, εμένα αποφάσισε να μην μου δώσει μέση ,ναι, καλά διαβάσατε κορίτσια.. εσείς με τις λεπτές μεσούλες μη χασκογελάτε, δεν έχω παράπονο από τον σωματότυπο μου σε γενικές γραμμές ,μόνο που αυτή η έλλειψη μέσης ,με ταλαιπώρησε διότι η νιότη μου συνέπεσε με τα 90s και την άνθιση του χαμηλοκάβαλου, μην πολυλογώ, ήμουν «δυστυχισμένη» καμιά 20ετια διότι έβλεπα τα υπόλοιπα κορίτσια να φοράνε χαμηλοκαβαλα και εμένα δεν μου πήγαιναν διόλου ,το δράμα μου ήταν κωμικό καθώς γύρω από τον στιβαρό σαν πυλώνα ουρανοξύστη κορμό μου ,είχα και τις λιποαποθήκες μου, στην κοιλιά, στο μόνο σημείο που δεν είναι σέξι να έχεις καμπύλες .. και έτσι όταν έβαζα στενό χαμηλοκάβαλο παντελόνι ,πεταγόταν πάντα ένα μικρό σωσίβιο έτσι για να μου την σπάσει -ποτέ δεν υπήρξα παχιά όμως η μέση μου δεν χώραγε στα ίδια τζιν που κολυμπούσε ο πωπός μου ..αν είχα φάει το φερμουάρ μου κατέβαινε 37 φορές το 24ωρο. Αν με έχετε συναντήσει στον δρόμο μεταξύ 1992 και 2015 το πιθανότερο είναι να ήμουν ξεκούμπωτη και από βλακεία έγινα το κορίτσι των κοιλιακών ! Έχω κάνει δισεκατομμύρια ασκήσεις όμως βεβαίως το σώμα μου δεν άλλαζε! Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι μεγαλώνω 2νούμερα γύρω από την μέση ,αν φούσκωσω φούσκωσα στη κοιλιά, δεν ξέρω πως συμβαίνει έχω διαβάσει πολλές επιστημονικές θεωρίες για ορμονικά μυστηριώδη φαινόμενα,
Όπως και να έχει. Ζήτω τα ψηλ'ομεσα μαγιό! θα ξαναβάλω χαμηλοκάβαλο μόνο αν κάποιος μου δώσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια, το ψηλόμεσο μπικίνι μου είναι η χαρά της μονοκόματης, εδώ με βλέπετε με ένα φτηνούτσικο από αυτά που σας αρέσουν ,επίσης oysho, δεν θα έδινα για μαγιό πάνω από 50 ευρώ και το τζόκερ να κέρδιζα ! (η πισίνα είναι φίλου, τα παιδιά δικά μου)».

https://www.instagram.com/p/BziE3D2oQJU

«Κανονικός εαυτός vs επαγγελματικού εαυτού: 1-1. Εσείς πως αρχίζετε την ημέρα σας ;με φόρεμα ή ταγιεράκι; Ντύνεστε μεγαλίστικα ή σας επιτρέπεται η εφηβική ατημελησιά στο γραφείο γιατί είστε digital; Ξυπνάτε με πιτζάμα κι αμέσως βάζετε στολίτσα; Μήπως η τράπεζα, σας επιβάλει «στυλ επαγγελματικό» και μαλλιά καλοχτενισμένα ,πρόσωπο καθαρό και μούσι περιποιημένο; Ο κανονικός εαυτός ποζάρει ανεξάρτητος. ανοιχτός. συγχρόνως δήθεν απρόσιτος, αποφεύγει τις δεσμεύσεις της εργασίας γιατί είναι καλύτερος από εκείνη και την σνομπάρει. είναι σπορτιβος, χομπίστας. πάει στη θάλασσα από τον Απρίλιο-Σαββατοκύριακα βέβαια! έχει κι αλλά ενδιαφέροντα, χρόνο για να τα προλαβαίνει όλα και πλήττει με την μονοτονία της κουστουμαρισμένης του εκδοχής που θεωρεί παρακατιανό συγγενή. Δεν "είναι" η δουλειά του αυτός ο τύπος! δεν ζει για να δουλεύει, δουλεύει για να ζει αλλά με κάποιον τρόπο βγαίνει από πάνω λόγω μαγκιάς και βλέπει "τον άλλον" που «ζει για να ζει» και "δουλεύει για να δουλεύει" και τον θεωρεί τεράστιο looser. Οποίος λέει πολλά "δεν την παλεύω" και μετράει ανάποδα τις μέρες για να φύγει διακοπές στην Ανάφη απ τα Χριστούγεννα, είναι συχνά μετρ και εμπνευστής της υπερωρίας χωρίς παραγωγικότητα και έχει έφεση σ αυτά τα ωραία: "σήμερα, λέω πάλι να κάτσουμε, όσο πάει παιδιά"».

https://www.instagram.com/p/By5yAvRIGS6

«Αυτή είναι η φανταστική εκδοχή του εαυτού μου, φτιασιδωμένη από το photoshop .Σας παραθέτω μια φανταστική ακόμα εκδοχή από κάτι από αυτά που γράφω ..αν σας αρέσει πείτε μου να γράψω κι άλλα 🤓 «Νομίζω πως την επομένη μας ζωή την επιλέγουμε. Αν είσαι καλό παιδί σ αυτήν την ζωή, η ψυχή σου πάει σ ένα γραφείο που μοιάζει με εφορία και ένας δημόσιος υπάλληλος φροντίζει για την συνέχεια σου, επειδή όμως βαριέται να κάνει την δουλειά του και υπάρχει συνήθως μεγάλή ουρά, αν έχεις ένα έτοιμο πειστικό σενάριο προτιμά το δικό σου, για να μην κάθεται να σκέφτεται . το ανακατεύει ελάχιστα για να δικαιολογήσει την θέση του αλλά τελικά περνάει το δικό σου, αν δεν τον εκνευρίσεις και είσαι ευγενική. Πάντα ισχύει. Να έχετε ένα σενάριο για παν ενδεχόμενο, για όλα τα πράγματα. Ένα σενάριο για αυτήν την ζωή, την ενδιάμεση και την επόμενη. Θα ήθελα να επιστρέψω γυναίκα. Όμορφη γυναίκα ξανθιά .Να είναι ήρεμη η ζωή μου, σε ένα ωραίο φυσικό περιβάλλον κατά προτίμηση σε ένα δάσος σ ένα ξύλινο σπίτι, κάπου στην σκανδιναβία όπου οι άνθρωποι αναφέρουν σε σχετικές έρευνες πως είναι ευτυχισμένοι. Θα το τονίσω στον κυριο στο Γραφείο Συνέχειας. "Παρακαλώ μην ξεχάσετε να γράψετε: Αγρια Λαπωνία. Θα ήθελα οι γονείς μου να λέγονται Άνι-Φρίντ και Μπιορν όπως οι τραγουδιστές των ABBA να είναι επαγγελματίες αθλητές στο έλκηθρο να με αγαπάνε, να με φροντίζουν να είμαι πάλι μοναχοπαίδι και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε"..».

https://www.instagram.com/p/CIYLEyYnjAC

Λίγα λόγια για την Αθηναΐς Νέγκα

Η Αθηναϊς Νέγκα γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 και είναι κόρη του ηθοποιού Χρήστου Νέγκα που έφυγε άδοξα από τη ζωή όταν η ίδια ήταν 7 ετών. Αρχικά ήθελε να γίνει πολιτικός επιστήμονας αλλά τελικά στράφηκε προς τη δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ αξέχαστη παραμένει η παρουσίας της το 2010 όταν και κάθισε στη θέση του κριτή στο τότε show του MEGA “Just The Two Of Us”. Μαζί με τον Βαγγέλη Περρή παρουσίαζε την εκπομπή “Rodeo” στο ΣΚΑΪ από το 2017. Αργότερα, πήραν μεταγραφή για το Epsilon και η εκπομπή μετονομάστηκε σε “Circo”. Το 2020 παρουσίασε στο MEGA το talk show “Nega Talk” ενώ προσεχώς θα τη ξαναδούμε σε project μαζί με τον Βαγγέλη Περρή.