Η Μακρυπούλια πήγε Ρέμο και στο Hollywood η Selena δεν μπορεί να φιλιώσει με την Hailey Bieber

Η Μακρυπούλια πήγε Ρέμο και στο Hollywood η Selena δεν μπορεί να φιλιώσει με την Hailey Bieber

Στην Ελλάδα ζούμε το 2000 ξανά από την αρχή, οι πρώην είναι κολλητοί και στο μακρινό Hollywood δύο κουκλάρες ακόμα είναι μπλεγμένες για τα μάτια του Justin Bieber. 

Tο 2023 είναι μια χρονιά έκπληξη για την εγχώρια showbiz που βάζει τα γυαλιά και στους σταρ του εξωτερικού.

Βλέπεις μετά το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει, ήρθαν στα χέρια μας και οι φωτογραφίες από την έξοδο της Ζέτας Μακρυπούλια στο κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή. Και τι σημαντικό βλέπεις θα αναρωτηθείς εύλογα. Να σε γυρίσω πίσω στο 2008, όταν η 8ετής σχέση της Ζέτας με τον Αντώνη, έληγε άδοξα και κάποιο διάστημα αργότερα η Ζέτα θα γινόταν ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Πέρσι και μετά από 12 χρόνια σχέσης, Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης αποφάσισαν να χωρίσουν με τον πιο πολιτισμένο τρόπο αλλά τα γεγονότα ανάμεσα στους Ρέμο- Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη του 2023, θα φάνταζαν εξωπραγματικά το 2010 για παράδειγμα.

Βλέπεις, το ξεκίνημα έγινε με τη συνεργασία Ρέμου Χατζηγιάννη με τον πρώτο να τραγουδά κομμάτι του δεύτερου (Να ξαναμετρήσω) και να μοιράζονται μια μεγάλη επιτυχία. Κι ύστερα, η Ζέτα πήρε την παρέα της και βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης.

Οι πληροφορίες του πρωινού στον ΣΚΑΙ ήθελαν τους δύο πρώην να συναντιούνται ξανά σαν καλοί φίλοι, τον Αντώνη να τραγουδά για την παρέα της Ζέτας και την παρουσιάστρια να πηγαίνει μαζί με τους φίλους της στα καμαρίνια και να ποζάρει με την Γαρμπή σε stories αλλά όχι με τον Αντώνη.

Ζέτα Μακρυπούλια – Αντώνης Ρέμος ήταν μαζί για οκτώ χρόνια, από το 2000 έως και το 2008 και όλοι περίμεναν ότι θα έφταναν μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Πληροφορίες έκαναν λόγο και για πρώτη γάμου του Αντώνη που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε. Ο Ρέμος παντρεύτηκε τελικά την Υβόννη Μπόσνιακ και απέκτησε μια κόρη την Ελένη αλλά πάντα τόνιζε για τη Ζέτα:

«Όσο και να γίνουν ξένοι δύο άνθρωποι, εγώ πάντα κρατάω τις όμορφες στιγμές. Και εννοείται ότι χαίρομαι που έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και της ηθοποιίας και που έχει κατακτήσει το όνειρο της».

«Είμαστε αγαπημένοι με τον Μιχάλη. Μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», είχαν πει Ζέτα και Μιχάλης το 2021, το οποίο και είχαν υποδεχτεί μαζί στα social media σε μια σπάνια κοινή πόζα.

https://www.instagram.com/p/CJgkr60hH1z

Tην ίδια στιγμή, στην άλλη πλευρά του κόσμου, Selena Gomez και Hailey Bieber, δέχονται απειλές θανάτου η μια από φανς της άλλης και όλα αυτά για τα μάτια του Justin Bieber, που για να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπάρχουν φωτογραφίες του στα social media του δεκαετίας πια, δημοσιευμένες με την Selena.

https://www.instagram.com/p/sObbVJAvmH

Και όχι μόνο υπάρχουν οι πόζες αυτές, αλλά δέχονται σχόλια από τον κόσμο κάθε μέρα και κάθε ώρα και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται, πόσες φορές τις έχει επισκεφτεί και η Hailey.

https://www.instagram.com/p/BDJwd9XAvho

Το πραγματικό drama ανάμεσα σε Selena Gomez & Hailey στα social έχει εξήγηση (+δεν είναι o Justin)