Η Ζέτα Μακρυπούλια αντικατέστησε τη mini φούστα με το πιο ανατρεπτικό item της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ζέτα Μακρυπούλια αντικατέστησε τη mini φούστα με το πιο ανατρεπτικό item της άνοιξης

Sexy και θηλυκό, αλλά ταυτόχρονα άνετο και πρωτότυπο. Η απάντηση είναι απλή και τη δίνει παρακάτω η Ζέτα, που βρήκε το πιο ενημερωμένο item για να φορέσεις με τις μπότες σου.

Ξέρω ότι εμείς οι γυναίκες έχουμε αυτό που λέμε στυλιστικές εμμονές. Και εγώ το κάνω, και εσύ το κάνεις, και όλοι το κάνουμε. Βρίσκουμε δηλαδή ένα item που μας ταιριάζει και το αγαπάμε και έκτοτε ξεχνάμε λίγο το κομμάτι του πειραματισμού. Φυσικά και είναι καλό να ξέρεις τι σου πάει και ποιο είναι το στυλ σου και αυτό είναι και το σημείο κλειδί που ξεχωρίζει την προσωπική μας αισθητική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να παραμείνεις πίστη στα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν, εντάσσοντας και κάποιες νέες τάσεις στο fashion λεξιλόγιο σου.

Για εκεί είναι που απογειώνεται το προσωπικό, signature style και γίνεται ultra fashionable. Ένα πολύ καλό παράδειγμα της παραπάνω περιγραφής είναι το στυλ της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία έχει καταφέρει να διατηρεί την προσωπική της πινελιά σε κάθε της look, φορώντας πάντα τα πιο elevated items της κάθε σεζόν. Αυτό έγινε και πάλι στην τελευταία της εμφάνιση που επέλεξε να αντικαταστήσει την αγαπημένη της mini φούστα με ένα διαφορετικό κομμάτι, που είναι τέλειο για τα sping outfits μας.

https://www.instagram.com/p/Co4vupaI2gY

Το δερμάτινο σορτς θα γίνει το hero piece της ντουλάπας σου.

Ο συνδυασμός μπότες και mini φούστα είναι από τα πιο αγαπημένα combos της Ζέτας, η οποία φοράει πολλά παρόμοια σύνολα στην καθημερινή της εκπομπή, το Ρουκ Ζουκ. Αυτή τη φορά όμως έκανε μια μεγάλη αλλαγή και τόλμησε να εμφανιστεί με ένα item που θα αντικαταστήσει ιδανικά τη φούστα σου και θα αποδειχθεί σίγουρα πολύ πιο άνετο και πρακτικό. Μιλάμε για το δερμάτινο σορτς.

Αυτά είναι τα αγαπημένα flat παπούτσια της Βίκυς Καγιά και σου δείχνει 4 τρόπους να τα συνδυάσεις

zeta_makrupoulia-(5).jpg

Photo: Instagram/@roukzou.official

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ένα δερμάτινο σορτς με ψηλή paper bag μέση και ασορτί ζώνη. Είναι ένα σορτσάκι με άνετη γραμμή, που φτάνει κάπου πάνω από το γόνατο και είναι φτιαγμένο από το πιο επίκαιρο ύφασμα της σεζόν, το δέρμα. Το χακί του χρώμα το κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο στο styling και η Ζέτα μαζί με το στυλίστα της τον Χρήστο Αλεξανδρόπουλο το ανέδειξαν με ένα off shoulder top σε εκρού παγιέτες για extra λάμψη. Από κάτω οι combat boots στην ίδια σχεδόν απόχρωση κάνουν το απόλυτο matching και σου δείχνουν την τεχνική του tone to tone styling. Δοκίμασε ένα δερμάτινο σορτς και πες αντίο στη mini φούστα σου.