Το πραγματικό drama ανάμεσα σε Selena Gomez & Hailey στα social έχει εξήγηση (+δεν είναι o Justin)

Το πραγματικό drama ανάμεσα σε Selena Gomez & Hailey στα social έχει εξήγηση (+δεν είναι o Justin)

Πάντως, η 30χρονη pop star έχει κερδίσει περισσότερους από 20 εκατομμύρια followers στο Instagram από τότε που άρχισε να εκτυλίσσεται το drama στις 22 Φεβρουαρίου

Τίποτα καλύτερο από το guilty pleasure του να παρακολουθείς drama stories διασήμων. Είναι εντελώς ακίνδυνα, μιας και δεν μας αγγίζουν στο ελάχιστο και φυσικά πολύ spicy αφού η δική τους καθημερινότητα είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μας.

Περνώντας σε ένα από τα πιο διαχρονικά, μα και συνάμα επίκαιρα dramas, ήρθε η ώρα να εξετάσουμε πιο σοβαρά εκείνο της Selena Gomez και της Hailey Bieber. Ενώ πιστεύαμε πως όλα είχαν τελειώσει όταν τις είδαμε να ποζάρουν αγκαλιά προ μερικών μηνών στο Met Gala 2023, όλα «φούντωσαν» και πάλι.

selena-gomez-hailey-bieber-end-their-justin-bieber-tussle-with-photo-check-here.jpg

Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία με φρύδια. Και εξηγούμε: Η Selena Gomez πριν από έναν μήνα σχεδόν και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου, δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο όπου αυτοσαρκαζόταν σχετικά με το brow lamination που, όπως είπε, είχε «παρακάνει» στα φρύδια της.

336626266_614132333954406_4706264130245389294_n.jpg

Όλα ΟΚ έως εδώ, αλλά λίγες ώρες αργότερα, η Hailey Bieber (μοντέλο και influencer, κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin και ανιψιά του Alec Baldwin) έκανε FaceTiming με την κολλητή της φίλη, Kylie Jenner, κατά τη διάρκεια του οποίου έκαναν πολλά κοντινά πλάνα στα φρύδια τους. Οι Selenators (aka fans της τραγουδίστριας) το εξέλαβαν ως κοροϊδία – σπόντα προς το είδωλό τους και πήραν αμέσως θέση.

336615557_245288284593563_8210534591452812313_n.jpg

Φυσικά και δεν είναι τυχαία η «ευθιξία» τους, μιας το 26χρονο μοντέλο είναι παντρεμένο με τον pop star Justin Bieber, πρώην σύντροφό της Selena Gomez. Οι δυο τους έβγαιναν την οκταετία 2010- 2018, με πολλά on- off, τρίτα πρόσωπα, τσακωμούς και επανασυνδέσεις. Ένα από αυτά τα τρίτα πρόσωπα φημολογείτο και πως είναι η μετέπειτα σύζυγος του Bieber, Hailey, η οποία παντρεύτηκε τον Justin το 2018- έξι μόλις μήνες αφότου χώρισε για τελευταία φορά με την Gomez.

rs_600x600-141005142630-600.Justin-Bieber-Selena-Gomez-Instagram.ms.100514_copy.jpg

Μία μέρα μετά από όλες αυτές τις selfies φρυδιών λοιπόν, στις 23 Φεβρουαρίου, και ενώ οι εικασίες των θαυμαστών είχαν ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις, οι δύο γυναίκες διέψευσαν επισήμως τα περί κόντρας μεταξύ τους. Θέση πήρε και η Kylie Jenner, που αρνήθηκε ότι κορόιδευαν τα φρύδια της 30χρονης τραγουδίστριας, ενώ και η Selena Gomez απάντησε ότι οι φήμες ήταν «περιττές» και δήλωσε θαυμάστρια της Jenner.

Την ίδια μέρα, η ιδιοκτήτρια του brand καλλυντικών «Rare» σχολίασε και άλλα βίντεο που αναφέρονταν στο drama: Ευχαρίστησε μια θαυμάστρια που επαίνεσε τον χειρισμό της για τον χωρισμό της με τον Justin Bieber και τον γάμο του με τη Hailey, και έγραψε «Σ' αγαπώ» ως απάντηση σε μια θαυμάστρια που επέκρινε την επίθεση που δέχτηκε.

Η Selena Gomez υπερασπίστηκε επίσης την ίδια μέρα την επί χρόνια φίλη της Taylor Swift, στα σχόλια ενός βίντεο στο TikTok που έδειχνε την Hailey Bieber να παίρνει μια έκφραση αηδίας όταν γινόταν αναφορά στην τραγουδίστρια, με την Gomez να αποκαλεί την Swift «μία από τις καλύτερες» στη μουσική σκηνή.

Όπου γάμος και χαρά η Selena Gomez πρώτη; Με νυφικό στο πλατό του Only Murders in the Building

Τέλος, στις 23 Φεβρουαρίου, η Selena Gomez ανακοίνωσε πως θα πάρει ένα ακόμη διάλειμμα από τα social media, δηλώνοντας σε ένα TikTok Live: «Είμαι 30 ετών, είμαι πολύ μεγάλη γι' αυτό». Παρόλα αυτά, οι φήμες για drama μεγάλωναν και στις 28 Φεβρουαρίου η Hailey Bieber δημοσίευσε ένα Instagram story με το τραγούδι της Rema «Calm Down» -αλλά την εκδοχή εκείνη χωρίς τη συμμετοχή της Gomez, κάτι που κάποιοι θαυμαστές της θεώρησαν πάλι ως μπηχτή. Καθώς οι θαυμαστές συνέχιζαν να συλλέγουν «στοιχεία», ο Justin Bieber δημοσίευσε την επόμενη ημέρα φωτογραφίες από το πάρτι των 29ων γενεθλίων του, μια υπαίθρια συγκέντρωση με μπαλόνια και συναυλία, και σε μια από τις φωτογραφίες η Hailey στεκόταν δίπλα του, ενώ σε μια άλλη φαινόταν να τον αγκαλιάζει.

Εν μέσω του όλου drama πάντως, η Gomez έχει σημειώσει τα καλύτερα νούμερα live streaming των τελευταίων μηνών και οι αναζητήσεις στο Google για το brand καλλυντικών της, Rare Beauty, έχουν εκτοξευθεί.

Στις 24 Μαρτίου, η Gomez δημοσίευσε ένα Instagram Story αποκαλύπτοντας ότι η Hailey Bieber τής είχε πει ότι δέχεται απειλές θανάτου, τις οποίες η Gomez καταδίκασε στην ανάρτησή της, αναφέροντας: «Πάντα υποστήριζα την καλοσύνη και πραγματικά θέλω όλα αυτά να σταματήσουν».

selena_hailey.jpg

Ώρες αργότερα, η Hailey Bieber δημοσίευσε το δικό της Instagram Story ευχαριστώντας την Gomez που ζήτησε να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό. Ακόμη, αποκάλυψε ότι οι εβδομάδες αυτές ήταν δύσκολες για όλους τους εμπλεκόμενους και προέτρεψε τους ανθρώπους να είναι πιο προσεκτικοί σχετικά με το τι δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν ανάλογα social medi-ακά δρώμενα, μιας και οι δυο stars έχουν διαψεύσει πολλάκις τις φήμες περί κόντρας τους και στο παρελθόν. Σε απάντηση των αρνητικών σχολίων για τη Hailey στο διαδίκτυο, ο Justin έκανε μια ανάρτηση στο Instagram τον Μάρτιο του 2019, με την οποία προέτρεπε τους θαυμαστές του να αποδεχτούν τη Hailey ως σύζυγό του, ενώ προσέθεσε ότι θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά του για την Gomez. Τον επόμενο μήνα, η Hailey δημοσίευσε και διέγραψε ένα Instagram story λέγοντας στα «παιδάκια του διαδικτύου» να προχωρήσουν.

Από την πλευρά της, η Selena Gomez κυκλοφόρησε ένα τραγούδι χωρισμού, το «Lose You To Love Me», τον Οκτώβριο του 2019, το οποίο πολλοί θεώρησαν ότι αφορούσε τον χωρισμό της από τον Justin Bieber. Το βράδυ που το τραγούδι της έκανε το ντεμπούτο του, η Hailey δημοσίευσε ένα screenshot του τραγουδιού «I'll Kill You» της Summer Walker στο Instagram story της, το οποίο κάποιοι fans υπέθεσαν ότι ήταν μια σπόντα στην Gomez και το νέο της τραγούδι. Εκείνη αρνήθηκε σε ένα σχόλιο στο Instagram ότι η ανάρτησή της σχετιζόταν με την Gomez και η τελευταία κάλεσε τους θαυμαστές τους να σταματήσουν την αγενή συμπεριφορά τους.

Η απάντηση της Selena Gomez σε όσους λένε ότι ο Justin Bieber έφταιγε που εκείνη υπήρξε πολύ αδύνατη

Μετά από χρόνια συνεχιζόμενου drama μεταξύ των fan clubs τους, η Hailey δημοσίευσε ένα TikTok τον Απρίλιο του 2022 ζητώντας να σταματήσουν τα σχόλια μίσους, αναφέροντας: «Έχει περάσει αρκετός καιρός, οπότε μπορείτε να με αφήσετε ήσυχη». Τον Σεπτέμβριο του 2022, μιλώντας στο podcast Call Her Daddy, αποκάλυψε ότι η ίδια και η Gomez έχουν μιλήσει και έχουν καλές σχέσεις. Την επομένη του ντεμπούτου του podcast, η Gomez κάλεσε και πάλι τους θαυμαστές της να σταματήσουν να αφήνουν σχόλια μίσους. Τον Οκτώβριο του 2022, οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν αγκαλιά στο Met Gala ελπίζοντας ίσως όλο αυτό να τελειώσει μια και καλή, αλλά όπως φάνηκε, αυτό δεν ήταν αρκετό.

Πάντως, ο αριθμός των προβολών που έχει λάβει το hashtag #teamselena στο TikTok, αγγίζει τα 750 εκατομμύρια. Σε αυτά τα βίντεο, οι θαυμαστές συνοψίζουν όλη την ιστορία, κάνουν τις δικές τους υποθέσεις για το αν οι σταρ έχουν όντως κόντρα και παρακολουθούν πόσους followers στο Instagram έχει χάσει η Hailey τις τελευταίες εβδομάδες. Το hashtag #teamhailey έχει 57 εκατομμύρια προβολές. Οι ενότητες σχολίων τόσο της Gomez όσο και της Bieber στις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram κατακλύζονται από σχόλια σχετικά με το drama, με κάποιους να καταδικάζουν τη Hailey ως «κακό κορίτσι». Η Gomez έχει έκτοτε παροτρύνει τους θαυμαστές της να σταματήσουν να στοχοποιούν τους άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας τους να είναι πιο ευγενικοί και να σκέφτονται την ψυχική υγεία των άλλων.

Η 30χρονη pop star έχει κερδίσει περισσότερους από 20 εκατομμύρια followers στο Instagram από τότε που άρχισε να εκτυλίσσεται το drama στις 22 Φεβρουαρίου. Εκείνη την ημέρα, ξεπέρασε την Kylie Jenner και έγινε η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram (380 εκατομμύρια followers), ενώ ο συνολικός αριθμός της Gomez αυξήθηκε σταθερά στα 404 εκατομμύρια μέχρι σήμερα 25 Μαρτίου. Η Jenner και η Hailey Bieber, εν τω μεταξύ, έχασαν η καθεμία εκατοντάδες χιλιάδες followers τις εβδομάδες που ακολούθησαν το drama.

https://www.instagram.com/p/CnQwj9WrV5F