Η Γιολάντα Καλογεροπούλου θα είναι η νέα γιατρός στον Έρωτα Φυγά και μπαίνει με ένα σκοτεινό μυστικό

Πατούλια Κατερίνα
Η Γιολάντα Καλογεροπούλου θα είναι η νέα γιατρός στον Έρωτα Φυγά και μπαίνει με ένα σκοτεινό μυστικό

H νέα γιατρός στον Έρωτα Φυγά του Open μπαίνει στην καθημερινή σειρά με ένα μεγάλο και σκοτεινό μυστικό και μιλάει στο Queen.gr για τη μετακόμισή της από το Λονδίνο και την είσοδό της στη σειρά - έκπληξη της προηγούμενης σεζόν.

Γεννημένη στις 27 Αυγούστου του 1991, η Γιολάντα Καλογεροπούλου έκανε την πρώτη κουβέντα για την επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση στις διακοπές της στην Αντίπαρο το φετινό καλοκαίρι. Η Γιολάντα, η νονά της Αριάνας, κόρης της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, ζούσε τα τελευταία 8 χρόνια στο Λονδίνο και τους τους τελευταίους 18 μήνες, βιώνει τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, εκείνον της μητέρας.

Μετά το casting για τον Έρωτα Φυγά και τη θετική απάντηση, η νέα μαμά πήρε την απόφαση να μετακομίσει και τον τελευταίο μήνα συνηθίζει και πάλι τη νέα καθημερινότητά της, ως μέλος της παρέας της καθημερινής σειράς του Open και ως μαμά της μικρής Ηλέκτρας.

Η νέα γιατρός στον Έρωτα Φυγά

«Έρχομαι για να ανατρέψω πολλά, κρύβω ένα μεγάλο μυστικό και στη ζωή μου θα μπει έναν μεγάλος έρωτας», τονίζει η Γιολάντα η νέα γιατρός που ξεκινάει αυτό το διάστημα γυρίσματα για τη σειρά του OPEN.

1695639140750-265288386-giolanda1.jpg

Αυτό που μένει να δούμε είναι πως η Γιολάντα θα μπει ως νέα γιατρός στο νοσοκομείο του χωριού στον Έρωτα Φυγά και τι ακριβώς θα συμβεί με την τωρινή γιατρό, την Ευγενία.

Η γλυκιά Γιολάντα πάντως, υπόσχεται πως ο χαρακτήρας που θα ενσαρκώσει δεν θα είναι καθόλου γλυκός αλλά πολύ περισσότερο σκοτεινός, κόντρα ρόλος δηλαδή για τη νέα μαμά που συνηθίζει την επιστροφή στην Ελλάδα.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση αγριότητα και θυμός στα social media»

«Η επιστροφή στην Ελλάδα είναι ένα διάλειμμα, προέκυψε πολύ ξαφνικά στην Αντίπαρο και δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Ο σύζυγός μου παραμένει εκεί και λογικά θα επιστρέψω κι εγώ μετά το τέλος των γυρισμάτων», παραδέχεται η 32χρονη ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Δάφνης στο Ταμάμ.

https://www.instagram.com/p/Csv5b-9sE6F/

Η Πέμη Ζούνη μεταμορφώνεται στον «Έρωτα φυγά» και εξηγεί το «όχι» στο reunion με Παπακαλιάτη

Αν αναρωτιέσαι γιατί η Γιολάντα είναι τόσο γνώριμη, σίγουρα την έχεις δει σε κάποιο ποστ ή story της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, μιας και η ηθοποιός είναι νονά της μικρής Αριάνας και κολλητή φίλη και της Ελίνας Μπόμπα ενώ το καλοκαίρι πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς με την κουμπάρα της Χριστίνα.

Η κόρη της άλλωστε, η μικρή Ηλέκτρα είναι κολλητή με τις δίδυμες Τανιμανίδη και συχνά απολαμβάνουν κοινές εξορμήσεις, ειδικά τώρα που η Γιολάντα έχει μετακομίσει στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CisR71tMh99/

«Τα παιδιά μας μεγαλώνουν μαζί, έχουν μικρή διαφορά και η σχέση μας είναι τέλεια», εξομολογείται η Γιολάντα και παραδέχεται σχετικά με το μεγάλωμα της κόρης της και το συνδυασμό με τη δουλειά το αυτονόητο:

«Τώρα αφήνω σιγά σιγά τη μικρή, αλλά το χρειαζόμουν όλο αυτό. Είναι όλα καινούρια, καινούργιο σπίτι, καινούριο πρόγραμμα, καινούρια καθημερινότητα»!

https://www.instagram.com/reel/Culqi0molTI/

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Έρωτας Φυγάς» προβάλλεται καθημερινά στο Open στις 20.00