Η Πέμη Ζούνη μεταμορφώνεται στον «Έρωτα φυγά» και εξηγεί το «όχι» στο reunion με Παπακαλιάτη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Πέμη Ζούνη μεταμορφώνεται στον «Έρωτα φυγά» και εξηγεί το «όχι» στο reunion με Παπακαλιάτη

Η τηλεοπτική Μαργέτα εξηγεί στο Queen.gr τις ανατροπές του δεύτερου κύκλου της σειράς «Έρωτας φυγάς». Γιατί όμως η Πέμη Ζούνη συγκρίνει αυτή τη σειρά με το «Κλείσε τα μάτια»;

Ο δεύτερος κύκλος του «Έρωτα φυγά» κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου στις 20.00 το βράδυ στο Open και εκτός από την αλλαγή ώρας, θα έχουμε και αλλαγές στις ημέρες προβολής και αλλαγές στους ήρωές μας. Λίγο πριν τις ανατροπές, η τηλεοπτική Μαργέτα, Πέμη Ζούνη, εξηγεί στο Queen.gr πως θα έρθει κοντά με την Αλεξάνδρα, αλλά και γιατί προτιμά να μείνει μακριά από ένα τηλεοπτικό reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η συμφιλίωση και το «Κλείσε τα μάτια»

Η Πέμη Ζούνη , σταθερά αξία στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι - και στο θεατρικό - όπως και αρκετοί ηθοποιοί της δικής της γενιάς, γεφυρώνει το χθες και το σήμερα της τηλεόρασης. Αν και για αρκετά χρόνια έκανε μία απαραίτητη (και σοφά υπολογισμένη) τηλεοπτική παύση, επέστρεψε με τον «Έρωτα φυγά» στον ρόλο της Μαργέτας Δεμερτζή. Σκληρή αλλά και δίκαιη. Συναισθηματικά τρωτή, αλλά και πεισματάρα.

Στον χώρο του Γηροκομείου Αθηνών όπου γίνονται και αρκετά γυρίσματα της σειράς, στη χθεσινή παρουσίαση του δεύτερου κύκλου, η Πέμη Ζούνη θύμιζε ξανά τη Μαρία από το «Κλείσε τα μάτια». Εντάξει, πιο ώριμη από τότε, αλλά χωρίς μεγάλες αλλαγές στο στυλ και στην εμφάνισή της.

1694642789903-491289245-zouni.jpg

Τον συσχετισμό τον έκανε άλλωστε και η ίδια μιλώντας στο Queen.gr. Αφού πια μας είχε δώσει και ένα μικρό spoiler για την ανατροπή του ρόλου της.

Θα γίνει λίγο πιο φωτεινή η Μαργέτα; Θα έχει λόγο να χαίρεται για κάτι; Και εκείνη απαντά πως: «Αν γίνει χαρούμενη θα είναι βαρετή! Αλλά έχει μεγάλη εσωτερική μετακίνηση. Έχει καταλάβει λίγο πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου, τι «τέρατα» έχει κάνει και πόσο έχει επηρεάσει όλους τους άλλους με τις πράξεις της. Ειδικά όταν βλέπει αιμόφυρτο τον γιο της. Και θα την δούμε επιτέλους αγκαλιά με την Αλεξάνδρα (Ντένη Γιαννακοπούλου). Πολύ μάλιστα. Ήταν πολύ βαρύ να συνεχίζουν την κόντρα μεταξύ τους οι δύο γυναίκες. Χαίρομαι πάρα πολύ με την αποδοχή της σειράς από τον κόσμο. Κάποιες στιγμές που θυμίζει όλο αυτό που συμβαίνει, το «Κλείσε τα μάτια». Να σε σταματάει ο κόσμος όπως και τότε και να λέει: «Εγώ δεν βλέπω σίριαλ, αλλά αυτό το βλέπω, είναι ωραίο».

https://www.instagram.com/p/CwxTlJBt6Y5/

Το τηλεοπτικό reunion ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είναι μία κρυφή σας επιθυμία για το μέλλον;

Όχι. Όσο και αν κατά βάθος το ήθελα - νομίζω και εκείνος - η δουλειά που κάναμε τότε με τη σειρά είναι ένα peak το οποίο δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Και δεν πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο. Μα, πραγματικά τι άλλο να κάνουμε; Ήταν τόσο ωραίο αυτό που έγινε τότε. Έγινε στην ώρα του. Και τώρα τι άλλο να κάνω ως ρόλος μαζί του; Να κάνω τη θεία του;»

Η Πέμη Ζούνη είχε μιλήσει πριν από λίγους μήνες και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για αυτή την αξεπέραστη τηλεοπτική επιτυχία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν ο αποχαιρετισμός μου με τον Χριστόφορο. Κλαίγαμε κανονικά».

Η σειρά «Έρωτας φυγάς» η οποία ξεκίνησε αρχικά αθόρυβα την τηλεοπτική της πορεία την προηγούμενη σεζόν και κατέληξε να σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, επιστρέφει με σεναριακές ανατροπές, αλλά και νέα πρόσωπα. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Άννα Ανδριανού, είναι δύο από αυτά.

IMG_20230913_153724.jpg

Ο πρώτος ως ο ανιψιός του Παράσχου με ένα σκοτεινό μυστικό που αφορά τους Δεμερτζήδες και η δεύτερη ως επί χρόνια ερωμένη του πατέρα του Ιάσονα Δεμερτζή, η οποία ωστόσο διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον γιo του.

Το τέλος - θρίλερ του Έρωτα Φυγά με έναν θάνατο και την Αλεξάνδρα στη φυλακή

https://www.instagram.com/reel/CtLwxDQIe19/

Για αυτό να περιμένεις μεγάλες συγκρούσεις της Πέμης Ζούνη και του Αντώνη Καρυστινού, ως μαμά και γιος, ως Μαργέτα και Ιάσονας.

Η σειρά θα μεταδίδεται πλέον από Κυριακή μέχρι Παρασκευή στις 20.00.