Το τέλος - θρίλερ του Έρωτα Φυγά με έναν θάνατο και την Αλεξάνδρα στη φυλακή

Κατερίνα Μπούσιου
Το τέλος - θρίλερ του Έρωτα Φυγά με έναν θάνατο και την Αλεξάνδρα στη φυλακή

Η ανάρτηση - spoiler της πρωταγωνίστριας Ντάνης Γιαννακοπούλου για τον ρόλο της και το φινάλε του Έρωτα Φυγά. 

Ο Έρωτας Φυγάς είναι η έκπληξη της χρονιάς, γιατί είναι μία σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό, χωρίς να το προσπαθήσει. Το φινάλε του θα ανταμείψει τους φανς με την κατάλληλη δόση αγωνίας για να υπάρχει η προσμονή από τον Σεπτέμβριο για τη δεύτερη σεζόν. Αντώνης Καρυστινός και Ντάνη Γιαννακοπούλου βρίσκονται αντιμέτωποι και μόνο ο θάνατος θα τους χωρίσει ως ζευγάρι. Ή μήπως όχι;

https://www.instagram.com/p/Cja6MDQsuCH/

Η Αλεξάνδρα στη φυλακή

Στην λίστα με τους νικητές της τηλεοπτικής χρονιάς, μπαίνει η σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς, αφού το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν έκανε τριπλάσια τηλεθέαση από τον μέσο όρο του καναλιού και κέρδισε πολλές φορές την πρωτιά στην απογευματινή ζώνη.

Και το φινάλε του θα είναι αντίστοιχο των προσδοκιών. Αν και θα ακολουθηθεί στο σενάριο η πεπατημένη των περισσότερων σειρών φέτος (δες Σασμός και Η Γη της ελιάς) με απόπειρες δολοφονίας και αγωνία για ποιος τηλεοπτικός ήρωας θα καταφέρει να είναι ζωντανός την επόμενη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CpuyM2ANaAB/

Με ένα όπλο στο χέρι ο Ιάσονας που έχει δει τις φωτογραφίες που έχει στείλει κρυφά η Ευγενία και δείχνουν την γυναίκα του Αλεξάνδρα σε συνάντηση με τον Μάρκο, απειλεί να την σκοτώσει.

Ενώ η Πέμυ Ζούνη και ο Σταύρος Ζαλμάς (Μαργιέτα και Στέφανος) τον κυνηγούν για να προλάβουν το κακό, ακούγονται από το δάσος πυροβολισμοί. Η Αλεξάνδρα ζητά από τον Ιάσονα να την σκοτώσει αλλά τουλάχιστον να της υποσχεθεί ότι θα προσέχει τα παιδιά της.

Τελικά η Αλεξάνδρα θα ξεφύγει. Αλλά δεν τελείωσε ακόμη το δράμα. Γιατί γυρνά στο σπίτι και με τις απειλές πάλι να συνεχίζονται, αυτή τη φορά πιάνει εκείνη το όπλο και τον πυροβολεί. Happy ending #not όπως έγραψε και η Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον ρόλο της.

https://www.instagram.com/reel/CtvqMrHgpBz/

Που αυτό σημαίνει για να εξηγήσουμε και το δικό της spoiler, ότι η Αλεξάνδρα στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς, θα είναι στη φυλακή. Αλλά ο Ιάσονας δεν θα έχει χάσει τη ζωή του. Δηλαδή θα ζήσουμε την αγωνία για το αν εκείνος θα επιδιώξει να την καταδικάσει στο δικαστήριο ή θα την αθωώσει με και θα συνεχίσει να την απειλεί μόνιμα με τα παιδιά της για να κρατά τον έλεγχο.

Ο «Έρωτας Φυγάς» φέρνει τον Σταύρο Σβήγκο σε μία δύσκολη στιγμή αφού θα γίνει πατέρας

Ο Μάρκος (Σταύρος Σβήγκος) αυτή τη φορά θα πολεμήσει για την γυναίκα που αγάπησε και δεν θα αφήσει την Αλεξάνδρα στη μοίρα της. Η Ευγενία ωστόσο θα τον έχει χωρίσει οριστικά και τον έχει εγκαταλείψει μαζί με το παιδί τους. Θα επιστρέψει ωστόσο κάποια στιγμή για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του γιου τους και για να μην αφήσει την Αλεξάνδρα με την ικανοποίηση της νίκης.

Τη μόνη απώλεια που θα βιώσουμε όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, είναι τον τραγικό θάνατο σε φωτιά της μαμάς της Μαργέτας, της γιαγιάς Αθηνάς (Έφη Παπαθεοδώρου).

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό για την αποχώρησή της από τη σειρά και αυτό έπρεπε να δικαιολογηθεί και σεναριακά.