Viral στο Twitter πικρές αλήθειες της ζωής ανθρώπων που γράφουν όλα όσα δε θα φανταζόμασταν

Τζένη Ντεμιράι
Viral στο Twitter πικρές αλήθειες της ζωής ανθρώπων που γράφουν όλα όσα δε θα φανταζόμασταν

Η φράση «κάτι που δεν ξέρετε για μένα» μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. 

Το hashtag #κατι_που_δεν_ξερετε_για_μενα έγινε viral στο Twitter την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και έδειξε ότι η πλατφόρμα με τα πιο «αιχμηρά» σχόλια κρύβει ταυτόχρονα και τις πιο συγκινητικές ιστορίες ζωής, τις μεγαλύτερες αλήθειες αλλά και άπλετο χιούμορ.

Βάζοντας το hashtag #κατι_που_δεν_ξερετε_για_μενα χρήστες του Twitter/X μοιράζονται μυστικά και προσωπικές ιστορίες ζωής, κάποιες από τις οποίες είναι σοκαριστικές αφού αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι κουβαλάμε «ασήκωτα βάρη» στις πλάτες μας.

Παρόλα αυτά, όμως, συνεχίζουμε μπροστά, ζώντας, γελώντας, προχωρώντας ακόμα κι αν πολλές φορές δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όσα μας στιγμάτισαν.

Αλήθειες που πονούν αλλά δεν μπορούν να ξεχαστούν

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανθρώπινης αδυναμίας να «ξεχνά» τα ζόρικα είναι το νούμερο ένα trend της κατηγορίας. Είναι η ιστορία μίας γυναίκας που έφερε στη ζωή ένα νεκρό βρέφος. Όπως έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ μου το έμβρυο που γέννησα νεκρό στον 7ο μήνα κύησης. Ουφ το πα».

Τα σχόλια στη δημοσίευσή της ήταν δεκάδες. Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να συμπαρασταθούν με κάποιον τρόπο στη γυναίκα ήταν ένας χρήστης που έγραψε «Όποια και να είσαι, όπου και να είσαι, να ξέρεις λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ. Και επίσης, πολύ καλά έκανες και το είπες. Εύχομαι να μην ξανανιώσεις ποτέ τόσο πόνο στη ζωή σου».

twitter11.png

Επιπλέον, πολλές ήταν οι γυναίκες που της έγραψαν ότι την καταλαβαίνουν, «την νιώθουν» και έχουν περάσει τις ίδιες δύσκολες στιγμές με εκείνη, έχοντας βιώσει την ίδια δυσάρεστη εμπειρία.

Μία από αυτές σημείωσε χαρακτηριστικά «Σε νιωθω.. ούτε εγώ θα ξεπεράσω ποτέ το μωρό που έχασα».

Η ζωή πάντα θα συνεχίζεται

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική ιστορία ζωής που «στιγμάτισε» το συγκεκριμένο hashtag.

Ένας πατέρας έγραψε ότι δεν του επιτρέπουν να βλέπει την κόρη του μετά το διαζύγιο. Μία κόρη έγραψε ότι η βιολογική της μητέρα δεν θέλει να τη συναντήσει ποτέ. Κάποιος μάχεται με ψυχικές διαταραχές, ενώ άλλος βγήκε από τη φυλακή και όλοι μαζί μπήκαν σε μία διαδικτυακή ομαδική ψυχοθεραπεία που έτσι απλά και ξαφνικά τους ένωσε στο Twitter.

Δεν είναι χαρακτήρες από κάποια ταινία με κοινωνικό περιεχόμενο αλλά άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που μας αποδεικνύουν πως ότι και να γίνει, η ζωή πάντα θα συνεχίζεται.

Τι θα ήμασταν χωρίς λίγο χιούμορ;

Εκτός από τις ιστορίες ζωής, όμως, δεν θα μπορούσε να λείπει και λίγο χιούμορ από αυτό το hashtag, αφού το ο σαρκασμός είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά των χρηστών του Twitter/X.

Παγκόσμια Ημέρα Πόλεων: O Μιχάλης Καμάκας μάς λέει «τι ήχος είναι η Αθήνα»

Πηγή κεντρικής εικόνας: pixabay