Όλοι μιλάνε για τη «συγγένεια» Luke και Matthew Perry και το γεγονός πως πέθαναν στην ίδια ηλικία

Όλοι μιλάνε για τη «συγγένεια» Luke και Matthew Perry και το γεγονός πως πέθαναν στην ίδια ηλικία

Οι σταρ δύο εμβληματικών σειρών της δεκαετίας του ΄90 που «έφυγαν» εντελώς ξαφνικά. Η τραγική ειρωνεία, η ιατροδικαστική απόφαση και το άδικο τέλος. 

Θλίψη σε όλον τον πλανήτη προκάλεσε ο θάνατος του ο Αμερικανο-Καναδού ηθοποιού Matthew Perry, το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023. Γνωστός για την ερμηνεία του εμβληματικού ρόλου του Chandler Bing στην επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Friends αka Φιλαράκια, ο Perry πέθανε στα 54 του χρόνια από πνιγμό στο τζακούζι του στο σπίτι του στο Los Angeles.

Ο Matthew Perry έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών

Οι Αρχές ανέφεραν ότι οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του ηθοποιού στις 4:07 μ.μ., αφού έλαβαν κλήση 911.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, θα χρειαστούν πρόσθετες εξετάσεις ώστε να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του ηθοποιού. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή από το τμήμα ανθρωποκτονιών μέχρι να φτάσει η ιατροδικαστική απόφαση να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα, αν και οι αρχές αποκλείουν την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα για ναρκωτικές ουσίες, όμως δεν βρέθηκε τίποτα μέχρι στιγμής, παρά μόνο συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Ήταν γνωστό πως ο αγαπημένος μας Chandler Bing, πάλευε με τους δικούς του δαίμονες και όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε στην αυτοβιογραφία του, στο παρελθόν ήταν εθισμένος στα παυσίπονα και το αλκοόλ και είχε περάσει αρκετό καιρό σε κέντρα αποτοξίνωσης.

«Δεν ήμουν αρκετός, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός, ήμουν στραβός, μη αγαπητός», είχε γράψει σε κάποιο σημείο στο βιβλίο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» ο Matthew Perry.

Η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού και η τραγική ειρωνεία

Το αγαπημένο μας Φιλαράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο τζακούζι στο πολυτελές σπίτι του στο Los Angeles, το οποίο αγόρασε πριν μερικά χρόνια και ονομάζεται 9010 Hopen Place.

Τραγική ειρωνεία είναι πως η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού είναι μέσα από το πολυτελές τζακούζι του δίπλα στην μεγάλη υπαίθρια πισίνα του, απολαμβάνοντας τη θέα. Το σημείο δηλαδή που έμελλε να φύγει από τη ζωή.

https://www.instagram.com/p/Cyuv2zDrL0r/

Υπήρχε τελικά συγγένεια με τον Luke Perry;

Καθώς ο κόσμος θρηνεί για τον ξαφνικό θάνατό του, πολλοί αναρωτιούνται αν είχε σχέση με τον επίσης αδικοχαμένο ηθοποιό, Luke Perry. Ενώ και ο Matthew και ο Luke είχαν το ίδιο επίθετο και προέρχονταν από τον ίδιο κλάδο, δεν ήταν συγγενείς και δεν είχαν καμία οικογενειακή σχέση.

Καθώς η είδηση του θανάτου του star του 17 Again έγινε viral από το Σάββατο, πολλές αναρτήσεις που έγιναν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τίμησαν τον ηθοποιό. Πολλοί χρήστες των social media μάλιστα συνέκριναν τη ζωή του με αυτή του Luke Perry, κάτι που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι είχαν συγγένεια.

Η σχέση του Matthew Perry με την Julia Roberts μας ραγίζει την καρδιά & λέει πολλά για την αυτοαγάπη

Τόσο ο Luke όσο και ο Luke Perry πέθαναν σχεδόν στην ίδια ηλικία

Ο Luke Perry, πραγματικό όνομα Coy Luther Perry III, γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1966, στο Fredericktown του Οχάιο, από τον Coy Perry Jr. και την Ann Perry. Είχε μιλήσει για τη σκληρή σχέση του με τον πατέρα του και είχε πιστώσει στον πατριό του Steve Bennett ως αυτόν που του δίδαξε πολλά πολύτιμα μαθήματα ζωής.

Ο Perry, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή στις 4 Μαρτίου του 2019 έπειτα από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο σε ηλικία 53 ετών, εκτόξευσε τη φήμη του μέσω της άλλης iconic σειράς της δεκαετίας του 90, το Beverly Hills, 90210.

Ο ρόλος του στο 90210 τού χάρισε την ιδιότητα του έφηβου καρδιοκατακτητή και του έδωσε ρόλους σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές όπως ο Buffy the Vampire Slayer και ταινίες όπως το The Fifth Element.

O Luke Perry, παντρεύτηκε την ηθοποιό Rachel Minnie Sharp το 1993 και απέκτησε μαζί της έναν γιο και μια κόρη πριν χωρίσουν το 2003.

Ο Matthew Perry, από την άλλη, γεννήθηκε στο Williamstown της Μασαχουσέτης, στις 19 Αυγούστου 1969, από το μοντέλο John Bennett Perry και τη Suzanne. Μεγάλωσε στην Οτάβα πριν μετακομίσει στο Los Angeles.

Πριν εκτοξευθεί η φήμη του ως Chandler Bing στην επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του '90, ο Perry εμφανιζόταν σε μικρότερους ρόλους σε σειρές όπως το Growing Pains και το Call Me Anna. Ενώ δούλευε στην iconic σειρά Friends, πάλεψε με τον εθισμό στο αλκοόλ και στα χάπια, που τον οδήγησε σε απεξάρτηση, δύο φορές.

Ο Perry είναι γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το 17 Again, το Fools Rush In και το The Whole Nine Yards.

Ενώ δεν παντρεύτηκε ποτέ, έβγαινε με την πασίγνωστη ηθοποιό του Pretty Woman, Julia Roberts για την οποία είχε μιλήσει με συγκλονιστικά λόγια στο βιβλίο του, και την επαγγελματία παίκτρια βόλεϊ Rachel Dunn. Συνδέθηκε επίσης με την ηθοποιό των Gilmore Girls, Lauren Graham, η οποία όπως έχει δηλώσει ήταν ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρέτησαν τον Matthew Perry

Στην ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της σειράς στο Instagram αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Είμαστε συντετριμμένοι που μαθαίνουμε για τον θάνατο του Matthew Perry. Ήταν ένα αληθινό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του».

https://www.instagram.com/p/Cy9xYZ3Lrl4/

Την ώρα που τα υπόλοιπα 5 Φιλαράκια δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τον θάνατο του Perry, κάποιοι συμπρωταγωνιστές του απέτισαν φόρο τιμής στον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένης της συμπρωταγωνίστριάς του στο Friends, Maggie Wheeler, η οποία υποδύθηκε τη φίλη του Janice.

https://www.instagram.com/p/Cy9u6gSxSK6/

«Τι απώλεια...Η χαρά που έφερες σε τόσους πολλούς στη σύντομη ζωή σου θα συνεχιστεί», έγραψε η Janice στα social.