Στις ερωτήσεις για τις προηγούμενες δουλειές σου να είσαι Βίκυ Καγιά

Πατούλια Κατερίνα
Στις ερωτήσεις για τις προηγούμενες δουλειές σου να είσαι Βίκυ Καγιά

Να πούμε μια μεγάλη αλήθεια; Δεν υπάρχει φορά - ακόμα και αν ανατρέξεις 30 χρόνια πριν- που η Βίκυ Καγιά να μην έχει απαντήσει με εξυπνάδα και αξιοπρέπεια σε κάθε επίθεση που της έχει γίνει.

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο Madwalk και στο πάρτι που έγινε λίγο πριν την πραγματοποίηση του φετινού show που «παντρεύει» τη μόδα με του μουσική, υπήρξε λαλίστατη μεν, ακριβής δε, όσον αφορά το τηλεοπτικό της παρελθόν.

Αρχικά και όπως ήταν φυσικό, η Βίκυ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την παρουσίαση του φετινού Madwalk.

«Νιώθω συγκινημένη και με τιμά που μου έκαναν πάλι την πρόταση για το Madwalk 2023. Το έκανα για πρώτη φορά με την Τάμτα. Φέτος θα υπάρχει και ένας καλεσμένος έκπληξη, που θα σας εκπλήξει. Τώρα που βάφτηκα και με είδαν τα παιδιά, μου λένε γυρνάς πάλι στη δουλειά; Είμαι όλη μέρα με αθλητικά. Όταν κάθεσαι λίγο, ηρεμείς. Εγώ ήθελα να κάνω μία διακοπή» είπε η Βίκυ Καγιά και όπως ήταν φυσικό για τους ρεπόρτερ- αλλά όχι φυσικό για εμάς, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το Shopping Star, το οποίο παρουσίασε επί σειρά ετών στο Star.

kagia.jpg

«Δεν έχω θέση τηλεοπτική για να δω και να κρίνω. Ο κύκλος του Shopping Star έχει κλείσει για μένα. Δεν το έχω δει το shopping star. Όταν κλείνω ένα κύκλο, τον κλείνω» είπε η Βίκυ Καγιά και μας έδειξε πώς πρέπει να απαντάμε όταν μας ρωτάνε για πρώην - δουλειές, σχέσεις, φίλους.

«Έχω τεράστια υπομονή αλλά μόλις μπει ο κόφτης δεν μπορώ να κοιτάξω πίσω. Μού κάνει κακό γιατί είμαι συναισθηματική. Δεν έχω σκεφτεί το επόμενο μου τηλεοπτικό βήμα, τίποτα δεν έχω κανονισμένο, θα την πάρω όλη τη σεζόν» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά κι από εμάς θα πάρει ένα μεγάλο «μπράβο»!

Μήπως ήταν η Καγιά εκείνη που πήρε την εκπομπή που πάντα άφηνε κάποια άλλη; Όχι.

Στη μοναδική φορά που ανέλαβε μια εκπομπή - Πρωινός Καφές- που είχε την υπογραφή κάποιας άλλης, η κριτική που δέχτηκε ήταν «σφαλιάρα» κανονική και δεν πρόλαβε καν να αξιοποιήσει εκείνη την ευκαιρία για να δείξει αν το έχει το πρωινό.

Και στο τέλος της ημέρας, εσύ που αυτή την ώρα σκέφτεσαι αν θα κάνεις unfollow πρώην συνεργάτες και φίλους, ε, κάντο όπως η Βίκυ:

kagia_douleia.jpg