Βlake Lively - Ryan Reynolds και 5 ακόμη ζευγάρια του Hollywood που οι οικογένειές τους μάς εμπνέουν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βlake Lively - Ryan Reynolds και 5 ακόμη ζευγάρια του Hollywood που οι οικογένειές τους μάς εμπνέουν

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας αυτές είναι οι οικογένειες του Hollywood που ζηλεύουμε - με την καλή έννοια - κάθε φορά που τις βλέπουμε στα social media ή στο Κόκκινο Χαλί.

Η αλήθεια είναι πως όταν σκεφτόμαστε την λέξη «οικογένεια» μάς έρχονται πάντα στο μυαλό όμορφες στιγμές με τους γονείς ή και τα αδέρφια μας, από την παιδική μας ηλικία αλλά και πιο πρόσφατες.

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: 10 οικογένειες Ελλήνων celebrities που είναι ο ορισμός του #familygoals

Η οικογένεια για κάθε άνθρωπο είναι σημείο αναφοράς και πηγή δύναμης και άπλετης αγάπης και σίγουρα οι περισσότεροι σκεφτόμαστε πως όταν κάνουμε τη δική μας οικογένεια θα θέλαμε να είναι όσο το δυνατόν πιο «σωστή» και στα πρότυπα του τρόπου με τον οποίο μεγαλώσαμε.

Με αφορμη λοιπόν, την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου, αν μπορούσαμε να διαλέξουμε ωστόσο, από τα ζευγάρια του Hollywood και τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, σε ποια θα θέλαμε να μοιάσει η δική μας, σίγουρα αυτή θα ήταν η οικογενεια του Ryan Reynolds και της Blake Lively.

Blake Lively - Ryan Reynolds

Οι δυο τους φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια γάμου και δεν έχουν χάσει ούτε τη λάμψη που έχει ένα ζευγάρι, ούτε τη χαρά, ούτε και το χιούμορ τους το οποίο είναι βασικό συστατικό της σχέσης τους, κάτι που αποδεικνύεται και στις αναρτήσεις τους στα social media αλλά και στις συνεντέυξεις τους.

Πέρσι ήρθε στον κόσμο το 4ο παιδί τους, για το οποίο βεβαια, μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Καλά καλά ούτε το φύλο του.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος» είχε πει ο ηθοποιός για τον ερχομό του 6ου μέλους της οικογένειάς τους, ενώ είχε προσθέσει με το γνωστό του χιούμορ:«Πρέπει να είμαστε. Ξέρεις, πρέπει να είσαι πραγματικά ανόητος για να το κάνεις αυτό 4 φορές, αν δεν σου αρέσει. Θα είναι τρελοκομείο, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι».

Πάντως το ζευγάρι πέρα από τον ερχομό του νεογέννητου μωρού τους, έχει αποκτήσει 3 κόρες σίγουρα πριν την άφιξη του νεότερου μέλους της οικογένειας, την James (9 ετών), την Inez (7 ετών) και την Betty (4 ετών).

Υπάρχουν όμως κι άλλα ζευγάρια στο Hollywood που ξεχωρίζουν για τις #familygoal στιγμές τους.

David και Victoria Beckham

Σίγουρα ο David και η Victoria Βeckham είναι από τα ζευγάρια που η αγάπη τους έχει κρατήσει στον χρόνο, αφού είναι μαζί εδώ και 26 χρόνια. Άλλωστε, μετά το ντοκιμαντέρ στο Netflix για την ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή, ο χορός τους μέσα στο σπίτι τους έγινε viral και challenge για τους χρήστες του TikTok που ήθελαν να δουν αν η σχέση τους είναι τόσο δυνατή όσο του David και της Victoria.

Οι δυο τους λοιπόν, έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, τον Brooklyn, τον Romeo, τον Cruz και την Harper, για τα οποία είναι πολύ περήφανοι.

Οι στιγμές με τα παιδιά τους είναι ανεκτίμητης αξίας και δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους δημοσιεύουν διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media τους. Ειδικά όταν πρόκειται για τα γενέθλια κάποιου μέλους της οικογένειας ή για κάποιο σημαντικό βήμα στη ζωή του, σύσσωμα τα μέλη της οικογένειας εκφράζουν τις ευχές τους δημόσια αποδεικνύοντας πως οι παντοτινοί και οι πιο μεγάλοι fans μας είναι τα άτομα της οικογένειάς μας.

Matthew McConaughey - Camilla Alves

Τι κι αν η μαμά του Matthew McConaughey στην αρχή της σχέσης του με την Camilla Alves ήταν επιφυλακτική και προσπαθούσε να «μειώσει» με τον τρόπο της το 41χρονο μοντέλο - σχεδιάστρια μόδας από την Βραζιλία, τελικά οι δυο τους τα βρήκαν και κάπως έτσι, ο γνωστός ηθοποιός και η Camilla Alves είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια.

Το ζευγάρι έχει αποκήσει τρία παιδιά, τον 15χρονο Levi, την 14χρονη Vida και τον 11χρονο Livingston, τα οποία υπεραγαπούν και γι' αυτό φροντίζουν να τους αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

Εδώ κι έναν χρόνο η οικογένεια McConaughey μετακόμισε από το Μαλιμπού στο Τέξας, την περιοχή όπου γεννήθηκε ο ηθοποιός και πέρασε τα παιδικά του χρόνια.

«Είναι ο άνθρωπος που του είμαι ευγνώμων για όσα κάνω» είχε πει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για την σύζυγό του το 2017, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να κοιτάξω πίσω από τον καθρέφτη. Κάθε μέρα μου λέει, -"Προχώρα, θα το κάνω εγώ αυτό". Με ακολουθεί παντού με τα παιδιά».

Chrissy Teigen - John Legend

Άλλο ένα ζευγάρι που φαίνεται ότι είναι πολύ αγαπημένο και πως οι δυσκολίες που του έτυχαν δεν στάθηκαν ικανές να το «διαλύσουν» είναι η Chrissy Teigen και ο John Legend.

Το μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα της Αμερικής μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή συμπληρώνουν φέτος 11 χρόνια παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, την Luna, τον Miles, την Esti and τον Wren (ο οποίος έγινε μέσω παρένθετης μητέρας). Το ζευγάρι αγαπάει πολύ τα παιδιά γι' αυτό και προσπαθούσε μετά τον Miles να χαρίσει άλλο ένα αδερφάκι στην Luna.

Το 2020 ωστόσο, η Chrissy Teigen είχε μοιραστεί με τους followers της τα δυσάρεστα νέα της αποβολής του Jack, όπως τον είχαν ονομάσει. Ήταν μια αποβολή που έπρεπε να γίνει καθώς κινδύνευε η ζωή της ίδιας, ενώ το μωράκι δεν είχε ελπίδα να σωθεί λόγω των επιπλοκών που προέκυψαν. Όλο αυτό ήταν ήταν ιδιαίτερα λυπηρό για το ζευγάρι - όπως θα ήταν και για τον οποιοδήποτε - και φυσικά κανείς από τους δύο δεν έχει ξεχάσει τον Jack.

Ωστόσο, οι δυο τους έμειναν ενωμένοι απέναντι σε αυτή την δύσκολη κατάσταση, δεν το έβαλαν κάτω και τελικά να που η ζωή τους χάρισε 2 ακόμα παιδιά, κάνοντας την οικογένειά τους να μεγαλώσει.

Eva Mendes - Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling από τότε που απέκτησε τις κόρες του με την Eva Mendes, ορκίστηκε στον εαυτό του πως οι ρόλοι που θα επιλέγει θα είναι με βάση την 10χρονη Εsmeralda και την 8χρονη Amanda, δηλαδή θα δίνει προτεραιότητα σε ρόλους που δεν κρύβουν κάτι σκοτεινό.

https://www.instagram.com/p/Cqn8qJCLKHH/

Kαι η Eva Mendes είχε πει σε συνέντευξή της πως προτίμησε να κάνει μια παύση στην υποκριτική τα τελευταία χρόνια, καθώς οι απαιτήσεις για να γυριστεί μια ταινία ή σειρά είναι πολλές κι ίσως δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κοντά στις κόρες της, κάτι που έκανε και ο Ryan Gosling μένοντας εκτός Hollywood για 4 χρόνια, μέχρι που δέχτηκε τον ρόλο του Ken στην Barbie.

«Δεν σταμάτησα ποτέ την υποκριτική. Ήθελα να είμαι σπίτι με τα μωρά μου και ευτυχώς τα άλλα επιχειρηματικά μου εγχειρήματα μου επέτρεψαν να το κάνω αυτό περισσότερο από ό,τι η υποκριτική» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/p/BkArTynjltX/

Luisana Lopilato - Michael Bublé

Ένα βράδυ μετά από μια συναυλία, ο επικεφαλής της δισκογραφικής του Michael Bublé του σύστησε τη Luisana Lopilato, την οποία αποκάλεσε την «πιο διάσημη ηθοποιό της Αργεντινής». Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και όπως λένε, τα υπόλοιπα «είναι ιστορία».

Το ζευγάρι φέτος συμπληρώνει 13 χρόνια γάμου, ενώ την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει τα 4 παιδιά τους, τον Noah (10 χρονών), τον Elias (8 χρονών), την Vida (5 ετών) και την Cielo που είναι ενός έτους. Οι δυο τους δημοσιεύουν πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και όπςω θα δεις από τις φωτογραφίες τους οι αγκαλιές είναι το παν στην οικογένειά τους.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2024