Ζέτα Μακρυπούλια: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τους γονείς της μας θύμισαν την αξία της οικογένειας

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τους γονείς της μας θύμισαν την αξία της οικογένειας

Η αγάπη της για την οικογένεια είναι κάτι που ήδη γνωρίζουμε καλά. 

Στον Προυσό Ευρυτανίας βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια το Σαββατοκύριακο για την βάπτιση του ανιψιού της, γιου του αδερφού της, Άκη Μακρυπούλια, που αποτέλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία να «επιστρέψει στις ρίζες της» και να απολαύσει διακοπές μαζί με την οικογένειά της.

Αυτές τις όμορφες οικογενειακές στιγμές θέλησε να τις μοιραστεί με τους fans που την ακολουθούν στο Instagram και για αυτόν τον λόγο ανέβασε μία δημοσίευση με πολλές στιγμές από τη βάπτιση του μικρού Κωνσταντίνου, καθώς επίσης και μέλη της οικογένειάς της.

Για την βάφτιση του πέμπτου της ανιψιού, η Ζέτα ήταν ντυμένη με ένα floral maxi φόρεμα, είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και είχε επιλέξει ένα ανάλαφρο μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/Cydf7YBoQyM/

Στη λεζάντα του post η αγαπημένη παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ έγραψε: «Επιστροφή στις ρίζες των παππούδων μου! Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο αγάπη, γέλιο, συγκίνηση, χορό, φύση και οικογένεια! Αφορμή η βάπτιση του ανιψιού μου, που έγινε στη μονή της Παναγίας του Προυσού. Ο μικρός Κωνσταντινος μας ένωσε και μετά από πολλά χρόνια απόλαυσα ξανά διακοπές με την οικογένεια μου και με αγαπημένους οικογενειακούς φίλους»!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ δεμένη με όλη την οικογένειά της. Και μπορεί στο παρελθόν να έχει αναρτήσει κάποιες φωτογραφίες με τα ανίψια της, αλλά οι εικόνες που έχουμε από τον πατέρα της κύριο Κώστα Μακρυπούλια και τη μητέρα της κυρία Αγγελική Παπαϊωάννου είναι πραγματικά σπάνιες. Το γεγονός αυτό, καθιστά την δημοσίευση της Ζέτας ακόμα πιο τρυφερή και σημαντική.

Η αγάπη της για την οικογένεια και το δέσιμο με τα πέντε ανίψια της

Όπως έχει φανεί στο παρελθόν, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ανίψια της, με τα οποία την έχουμε δει πολλές φορές σε κοινά στιγμιότυπα, καθώς η παρουσιάστρια προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους.

https://www.instagram.com/p/CleciHroGS1/

Τα περασμένα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ πήρε τα ανίψια της και πήγαν σε καρουζέλ για να διασκεδάσουν με… τις φωτογραφίες να δείχνουν τη χαρά όλων ξεκάθαρα. «Ήταν μια ευτυχισμένη μέρα!!! Με τις ανιψιές μου πήραμε μια γερή δόση Χριστουγέννων!🎄Ένιωσα το νόημα των εορτών! Μεγάλη ΧΑΡΑ!!! Είδαμε ξωτικά, γράψαμε γράμμα και το βάλαμε στην μαγική χύτρα με χρυσόσκονη, είδαμε τον Άγιο Βασίλη, κάναμε ρόδα, τραμπολίνο, είδαμε θέατρο! Σας λέω ζήσαμε την απόλυτη μαγεία!», έγραψε η Ζέτα στο caption της ανάρτησής της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον η Ζέτα Μακρυπούλια έχει 3 ανίψια από τον αδελφό της Άκη και τη σύζυγό του, Ελίζα, οι οποίοι παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο το 2018, και άλλα 2 ανίψια από τον άλλο αδελφό της, τον Πάνο Μακρυπούλια, ο οποίος είναι πιο χαμηλών τόνων και τον έχουμε δει λίγες φορές στο πλευρό της παρουσιάστριας. Η ίδια, βέβαια, έχει φροντίσει να μας δείξει πόσο μοιάζουν με Insta Stories που έχει ανεβάσει.