«Επτάστερος» πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός- Η χιουμοριστική «fiesta» στα social media

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Επτάστερος» πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός- Η χιουμοριστική «fiesta» στα social media

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε θριαμβευτική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον τελικό της Εuroleague και κατέκτησε το 7ο Ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του. Τα χιουμοριστικά posts-tweets για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού που έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Θριαμβευτική νίκη πέτυχαν οι «Πράσινοι» μέσα στο Βερολίνο επικρατώντας επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον τελικό της Εuroleague.

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στην ιστορία του μέσα στην κατάμεστη Uber Arena του Βερολίνου και «έραψε» στη φανέλα του το 7ο αστέρι.

«Επτάστερος» πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ξεπέρασε τον εαυτό της με τους παίκτες να ξεσπούν σε δάκρυα χαράς λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Highlight της μαγικής βραδιάς η ανάδειξη του Κώστα Σλούκα σε MVP της διοργάνωσης, δικαιώνοντας στο έπακρο την απόφαση της Διοίκησης να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας.

Στον 7ο ουρανό ο Παναθηναϊκός:Η Αγάπη Υπερβολική της Βίσση και το «ας είναι καλά ο Μπισμπίκης απόψε»

https://www.instagram.com/reel/C7cvsT7IyXu/

Τα χιουμοριστικά posts-tweets για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό της Εuroleague

Αποφασισμένος να γυρίσει στην Αθήνα με την κούπα ο Παναθηναϊκός έδωσε το 100% των δυνατοτήτων του εντός του γηπέδου και επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Οι φίλαθλοι των πρασίνων έστησαν φιέστα στους δρόμους της Αθήνας για να πανηγυρίσουν το 7ο Ευρωπαϊκό κύπελλο της ομάδας τους, με τους πανηγυρισμούς να λήγουν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Screenshot-2024-05-27-103659.png

Φρενίτιδα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες του Instagram και του Twitter να μοιράζονται ξεκαρδιστικά posts που αποδεικνύουν τον ενθουσιασμό τους για το αποτέλεσμα του Final Four.

H Άννα Βίσση πήγε σε αγώνα μπάσκετ με τους εγγονούς της κι εκεί συνάντησε και τον Γιάννη Στάνκογλου

«Το σπίτι μου μετά το τρίποντο του Σλούκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από τα χιλιάδες χιουμοριστικά Tweets που ξεχώρισαν στην πλατφόρμα.

Screenshot-2024-05-27-102920.png

Η 6χρονη Μαλένα Χανταμπάκη είναι η μεγαλύτερη φαν του Παναθηναϊκού και ο μπαμπάς Στέλιος καμαρώνει

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έστησαν «φιέστα» και δημιούργησαν απολαυστικά memes.

Screenshot-2024-05-27-102858.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα χιουμοριστικά posts για τη νίκη του Παναθηναϊκού.

To #Paobc έγινε πρώτο trend στο Τwitter

Αξιοσημείωτο είναι πως το hashtag #Paobc βρίσκεται στην πρώτη θέση του Ελληνικού Twitter με περισσότερα από 40 χιλιάδες tweets.

Screenshot-2024-05-27-120847.png

Πηγή κεντρικής: Paobcgr