Από τη Μελίνα Νικολαΐδη μέχρι την «Πάμε Δανάη» να 8 κορίτσια που ακολουθούν τα βήματα της μαμάς τους

Από τη Μελίνα Νικολαΐδη μέχρι την «Πάμε Δανάη» να 8 κορίτσια που ακολουθούν τα βήματα της μαμάς τους

Τα κορίτσια που απασχολούν και θα απασχολήσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον. 

Μαμά και κόρη, μια από τις πιο δυνατές σχέσεις πάνω στη γη. Τι γίνεται όμως όταν η κόρη εκτός των άλλων κληρονομεί το ταλέντο και την ομορφιά της μαμάς της;

Στην ερώτηση αυτή μπορούν σίγουρα να απαντήσουν οι κυρίες που ακολουθούν καθώς αποδεικνύουν ότι το να κληρονομείς (τα καλά) χαρακτηριστικά των γονιών σου είναι το μεγαλύτερο δώρο.

Εβελίνα Παπούλια και Αφροδίτη Λιάντου

Μοιάζουν στο 100% είναι αυτό που λέμε copy paste! Εκτός όμως από απίστευτη ομοιότητα έχουν και η δυο μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική.

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, Αφροδίτη Λιάντου, έχει σίγουρα κληρονομήσει τα καλλιτεχνικά γονίδια των γονιών της. Αν και έχει σπουδάσει μουσική στο Λονδίνο και συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τραγούδια που έχει γράψει η ίδια, τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε καθημερινά στη σειρά του Mega «Η γη της ελιάς».

Μαμά με κόρη έχουν άψογη σχέση και συμβουλεύει η μια την άλλη. Μάλιστα η Εβελίνα Παπούλια έχει δηλώσει για την κόρη της τα εξής:

«Με την Αφροδίτη δεν ξεκινήσαμε ως φίλες. Ήμουν τελείως μαμά. Φίλη έγινα από τότε που έφυγε από την Ελλάδα και μετά. Δεν θα συνεργαζόμουν άμεσα σε κάποια δουλειά με την Αφροδίτη, γιατί θα είχα την αγωνία της. Νομίζω ότι πρέπει να ξεπεράσω το σύνδρομο της μαμάς πρώτα».

https://www.instagram.com/p/CdSqjFEouYw/

Γκάια Μερκούρη και Δωροθέα Μερκούρη

Η γνωστή παροιμία το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι για τη Δωροθέα Μερκούρη και την κόρη της Γκάια Μερκούρη. Οι δύο γυναίκες διαθέτουν απαράμιλλη ομορφιά και ταπεραμέντο.

Η Γκάια Μερκούρη όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην μητέρα της. Η 21χρονη πλέον Γκάια ακολουθεί και την καριέρα της μαμά της στο modelling και έχει κάνει μάλιστα πολλές επιδείξεις στην Αθήνα. Επιπλέον είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στο Tik Tok με Q&Α.

https://www.instagram.com/p/Cd0fbssK__E/

Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δανάη Μπάρκα αναμφισβήτητα έχουν πολλά κοινά. Αρχικά μοιάζουν πολύ εμφανισιακά, καθώς διαθέτουν και οι δυο τους αυτή τη γλυκύτητα στα χαρακτηριστικά. Επίσης διαθέτουν κοινό χιούμορ και μια εξωστρέφεια που τις κάνει κατευθείαν συμπαθείς στο κοινό και σε όσους τις γνωρίζουν από κοντά. Ωστόσο εκτός των ομοιοτήτων εσωτερικά και εξωτερικά η Δανάη Μπάρκα έχει πάρει και το ταλέντο της μητέρας της αφού και η ίδια εκτός από παρουσιάστρια είναι και ηθοποιός με σπουδαίες δουλειές και συνεργασίες στο ενεργητικό της!

Μάλιστα η Δανάη έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μαμά της και για το πώς μπορεί να έχουν σχολιαστεί οι ομοιότητές τους:

«Είχα την αγωνία να βγάλω ασπροπρόσωπη τη μαμά μου, πιο πολύ είχα αυτή την αγωνία, παρά μη με συγκρίνουν, γιατί θα με σύγκριναν. Μοιάζουμε και πάρα πολύ στον χαρακτήρα, άρα ήμουν πολύ περήφανη. Δηλαδή χαίρομαι που συγκρίνομαι με μια τέτοια γυναίκα κι όχι με κάποιον άλλον».

https://www.instagram.com/p/CzTAqBEssvv/

Τάνια Τρύπη και Τζένη Καζάκου

Ως εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου αλλά και κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου μάλλον το ταλέντο της υποκριτικής ήταν μονόδρομος και για την ίδια.

Η Τζένη Καζάκου εκτός από ταλέντο ωστόσο, έχει και μια πολύ φρέσκια και όμορφη παρουσία όπως ακριβώς έχει και η μητέρα της. Oι δυο τους έχουν την τέλεια σχέση μαμάς και κόρης και φαίνεται ότι υποστηρίζουν πάντα τις επιλογές η μία της άλλης.

Μάλιστα η Τάνια Τρύπη σε συνέντευξη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Είμαι υπέρ του να κάνουν τα παιδιά αυτό που θέλουν. Δεν μου έκανε έκπληξη που η Τζένη θέλησε να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο

https://www.instagram.com/p/CdiHwlWIuPK/

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη

Μαμά και κόρη στα καλύτερά τους! Οι δύο γυναίκες είναι αυτοκόλλητες και δεν κρύβουν την αδυναμία που έχει η μία στην άλλη. Κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται στιγμές τους στα social media.

Η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται πως έχει μεγαλώσει με πολλή αγάπη από την οικογένεια της καθώς φαίνεται να στηρίζει και να είναι δίπλα σε όλες τις επιλογές των γονιών της.

Η 20χρονη κόρη της Δέσποινα Βανδή όσο μεγαλώνει γίνεται ίδια με τη μαμά της ενώ δίνει δείγματα ότι μπορεί και να ακολουθήσει το επάγγελμά της καθώς έχει τύχει αρκετές φορές να τραγουδήσουν στη σκηνή που εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει για τα παιδιά της:

«Νιώθω πως ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου είναι τα δύο παιδιά μου. Οι στιγμές που έχω ζήσει μαζί τους, η κούραση. Δεν μετάνιωσα ποτέ για το ότι ενδεχομένως έδωσα λιγότερη βαρύτητα στη δουλειά μου και περισσότερη στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Γιατί σήμερα βλέπω δύο παιδιά που είναι ώριμα παιδιά, είναι καλοί άνθρωποι, με αξίες, που σέβονται, εκτιμούν, με ευγένεια και «πατάνε» καλά στα πόδια τους».

https://www.instagram.com/p/C3FQiLYMojV/

Cindy Crawford και Kaia Gerber

Η Cindy Crawford και Kaia Gerber μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Είναι το ίδιο όμορφες και κάνουν και το ίδιο επάγγελμα.

Δεν είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς την ομορφιά της Cindy Crawford. Είναι ένα από τα χρυσά μοντέλα των ’90s και παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή μέχρι και σήμερα. H Cindy Crawford έκανε τεράστια επιτυχία τόσο στο modelling όσο και στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο , ενώ 1995 το περιοδικό Forbes την ονόμασε ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στη γη! Το πιο σημαντικό κατόρθωμα ωστόσο για το διεθνούς φήμης μοντέλο φαίνεται να είναι η Kaia Gerber. H Kaia όπως όλα δείχνουν είναι η αντάξια διάδοχός της αφού ήδη από τα πρώτα της βήματα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα σήμερα.

Η 22χρονη πλέον Kaia Gerber αποκάλυψε πως κατάλαβε πρόσφατα το πόσο σπουδαία στον χώρο ήταν (και είναι) η μητέρα της λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ήξερα ότι είναι εμβληματική, αλλά δεν καταλάβαινα το πόσο όταν ήμουν πιο μικρή. Μου φάνηκε τόσο ωραίο το γεγονός ότι είχε αυτή τη φιλοδοξία και έκανε πράγματα που οι άλλοι γύρω της της έλεγαν να μην κάνει αλλά εκείνη εμπιστευόταν το ένστικτό της

https://www.instagram.com/p/CWelWlSpXKN/

Madonna και Lourdes Leon

Για την Madonna δεν χρειάζονται συστάσεις κατέχει δικαιωματικά τον τίτλο της βασίλισσα της pop και παραμένει ακόμα και σήμερα fashion icon. Τον ίδιο δρόμο ωστόσο φαίνεται να ακολουθεί και η κόρη της Lourdes Leon η οποία είναι μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας αλλά και τραγουδίστρια και προκαλεί πάντα σχόλια σε κάθε της εμφάνιση.

Η Madonna στήριζε και στηρίζει κάθε βήμα της κόρη της. Η 27χρονη είναι το ίδιο ανήσυχο πνεύμα με τη μητέρα της και έχει ένα ιδιαίτερο style, το οποίο πολλές φορές έχει punk-rock επιρροές.

Μάλιστα η Lourdes ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες των Miaou, Juicy Couture , Μarc Jacobs και έχει συνεργαστεί με τους MadeMe, Desigual, Gypsy Sport και Stella McCartney. , ενώ έχει ανέβει στην πασαρέλα πολλών fashion shows.

Πριν περίπου χρόνο η κόρη της Madonna κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Lock&Key» και με αφορμή αυτό έδωσε μια μία συνέντευξη μιλώντας και για τη μαμά της:

Η μαμά μου επέμεινε και ήθελε, να με κάνει να σκέφτομαι τους λόγους για τους οποίους θέλω να γίνω γνωστή, εκτός της εμφάνισής μου. Άλλωστε δεν είναι αυτό που θέλω να με θυμούνται οι άνθρωποι.

https://www.instagram.com/reel/CyYpNpToUkT/

Heidi Klum και Leni Klum

Είναι και οι δύο κούκλες και πως να μην είναι αφού και η κόρη έχει πάρει όλα τα χαρίσματα της μητέρας της… Ο λόγος για την Heidi Klum και Leni Klum!

Η 20χρονη Leni εκτός ότι μοιάζει με τη μαμά της ακολουθεί τα χνάρια της στο modelling κάνοντας την πολύ περήφανη. Έχει συνεργαστεί με τον οίκο Dior και έχει γίνει εξώφυλλο σε αμέτρητα περιοδικά. Οι δυο τους μάλιστα έχουν συνεργαστεί και φωτογραφήθηκαν μαζί για γνωστή εταιρεία εσωρούχων.

Η Leni Klum μάλιστα έχει μιλήσει για το πώς νιώθει που η μητέρα της είναι η Heidi Klum:

«Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου χάρισε η μαμά μου. Αλλά εργάζομαι και επενδύω χρόνο κι εγώ γι αυτό. Αυτή τη στιγμή δουλεύω μόνη, ταξιδεύω μόνη, σπουδάζω».

https://www.instagram.com/p/CrvsaL_ORTE/