Πώς είπατε; Η ζωή διάσημου ηθοποιού σε κίνδυνο επειδή αρνείται να δεχτεί θεραπεία

Γωγώ Φούντα
Πώς είπατε; Η ζωή διάσημου ηθοποιού σε κίνδυνο επειδή αρνείται να δεχτεί θεραπεία

Και ο λόγος είναι πιο σοβαρός απ' όσο νομίζατε

To θέμα που θα αναλύσουμε εδώ, είναι ιδιαιτέρως λεπτό και θα πρέπει να λάβει πολύ συγκεκριμένη και λεπτή προσέγγιση, μιας και δεν έχει να κάνει μόνο με υγεία αλλά και με την πίστη ενός ανθρώπου, η οποία σύμφωνα με την οικογένειά του, τον οδηγεί σιγά σιγά στο θάνατο.

FFN ER Shakespeare Benefit 092513 51218252

Αναφερόμαστε στο διάσημο ηθοποιό Val Klimer, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όταν άρχισε να αιμορραγεί από το λαιμό. Οι εξετάσεις, έδειξαν ότι το sex symbol των '90s, έχει έναν τεράστιο όγκο και χρειάζεται εσπευσμένα επέμβαση και θεραπεία, κάτι που εκείνος αρνείται πεισματικά.

Kilmer

Ο λόγος βέβαια, δεν είναι το ότι φοβάται ότι θα του συμβεί κάτι αλλά γιατί τα θρησκευτικά του πιστεύω δεν του επιτρέπουν να υποβληθεί σε οποιαδήποτε θεραπεία προκειμένου να σωθεί. Για να γίνουμε πιο σαφείς, ο Kilmer ανήκει σε μία-ας την πούμε αίρεση-η οποία επικεντρώνεται στο μεταφυσικό, και η οποία υποστηρίζει ότι η αρρώστια είναι απλά μία αυταπάτη.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός, γνώριζε ήδη από το καλοκαίρι για τον όγκο του, ενώ φρόντιζε να τον καλύπτει με κασκόλ προκειμένου να μη φαίνεται. Αυτή τη στιγμή, οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούν να τον πείσουν να δεχτεί την επέμβαση και τη θεραπεία.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουν.

Διαβάστε ακόμη:

Oι κακές συνήθειες δεν κόβονται: Οι φωτογραφίες που εκθέτουν την Alessandra Ambrosio!

Η Βίκυ Καγιά έγινε κοκκινομάλλα και «σπάει» το ίντερνετ με το νέο της λουκ

Δανάη Στράτου: Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη δεν είναι μια... συμβατική «κυρία Υπουργού»