Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Bobbi Kristina: Ύποπτος ο άντρας της

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Bobbi Kristina: Ύποπτος ο άντρας της

Ο Nick Gordon στο στόχαστρο της αστυνομίας

Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε από τη στιγμή που η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση μέχρι και σήμερα. Η κατάστασή της φαίνεται πια μη αναστρέψιμη, ωστόσο ο πατέρας της, Bobby Brown, περιμένει ένα θαύμα και επιμένει να μην την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη. Παράλληλα όμως, με τις εξελίξεις αυτές, η αστυνομία εξετάζει λεπτομερώς τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος, και στοιχεία που έρχονται στο φως, ενοχοποιούν τον σύζυγό της, Nick Gordon.

H άτυχη Kristina με τον σύζυγό της και ύποπτο για το ατύχημα, Nick Gordon

254807DD00000578-2940000-image-a-29 1423075296888


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TMZ, διάφοροι τραυματισμοί στο σώμα της 21χρονης κοπέλας αλλά και οι ισχυρισμοί του φίλου της, Max Lomas, πως είδε τον Nick να καθαρίζει αίμα από τον χώρο του ατυχήματος, έχουν υποψιάσει αρκετά την αστυνομία, που έχει στρέψει τις έρευνες στο τι ακριβώς συνέβη πριν το τραγικό συμβάν. Ένας ενδεχόμενος καβγάς μεταξύ τους θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο. Άλλωστε, φήμες θέλουν να υπάρχει ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ η Kristina φαίνεται πως έμεινε βυθισμένη στο νερό της μπανιέρας για 15 ολόκληρα λεπτά.

O πατέρας της, Bobby Brown, συντετριμμένος πια, ελπίζει σε ένα θαύμα

2556629D00000578-2942718-Left out Bobbi Kristina s father Bobby Brown pictured did not re-a-11 1423237122580


Πάντως, σε περίπτωση που η άτυχη κοπέλα δεν τα καταφέρει, ο σύζυγός της είναι ένας από τους δύο βασικούς κληρονόμους της τεράστιας περιουσίας που άφησε πίσω της η Whitney Houston, ενώ η δεύτερη πιθανή εκδοχή είναι η περιουσία να περάσει στα χέρια της μητέρας της αξέχαστης σταρ και γιαγιά της Kristina, Cissy Houston, αλλά και στους δύο γιούς της. Ας ελπίσουμε να γίνει το θαύμα που περιμένει όλη η οικογένεια, και η νεαρή Kristina να επανέλθει πλήρως.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκαρδιστήκαμε: Δε θα πιστεύετε τι έκλεψε ο Bruce Jenner από την Kim Kardashian!

Supermodel εξομολογείται και σοκάρει: «Με απέρριπταν επειδή ήμουν πολύ όμορφη»