Άουτς! Βρέθηκε η πιο κακή αντιγραφή της JLo και μάλιστα τη γνωρίζετε πολύ καλά

Ερμιόνη Σαρρή
Άουτς! Βρέθηκε η πιο κακή αντιγραφή της JLo και μάλιστα τη γνωρίζετε πολύ καλά

Η σταρ που από θαυμάστρια έγινε μία... μικρογραφία της JLo

Η JLo είναι από τις τραγουδίστριες που ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή και αφήνουν τους θαυμαστές τους να τις κοιτούν σαν αγαλματάκια ακούνητα. Η σκηνική της παρουσία είναι το μεγάλο της ατού και οι σέξι καμπύλες της τραβούν ακόμη και τα πιο αδιάφορα γυναικεία βλέμματα. Το κακό όμως δεν είναι να θαυμάζεις, αλλά να αντιγράφεις και να προσπαθείς να κλέψεις λίγη από τη δόξα του άλλου.

Η σπόντα δεν πηγαίνει σε καμία από εμάς που έχουμε κατά καιρούς προσπαθήσει να κλέψουμε κάποια φιγούρα της, αλλά στην Taylor Swift. Η dailymail μάζεψε διάφορες εμφανίσεις της τραγουδίστριας και μας έπεισε ότι έχει γίνει μία μικρή (όχι και τόσο επιτυχημένη) μικρογραφία της Jennifer Lopez. Τα ρούχα που έχει επιλέξει για τις εμφανίσεις της πάνω στη σκηνή μας θύμισαν αρκετά κάποια της Λατίνας σταρ. Η Taylor έχει παραδεχτεί στο παρελθόν το θαυμασμό της για τη JLo, αλλά δεν το περιμέναμε ποτέ ότι το copy-paste θα έφτανε σε αυτό το βαθμό.

col 4 e4715
col 3 8f4d6
col 2 7a45b
col 1 4a874

Μερικοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι ακόμη και οι κινήσεις της είναι ίδιες, θέλοντας να υιοθετήσει και εκείνη ένα σέξι λουκ. Δε το βρίσκουμε και τόσο επιτυχημένο και αν τυχόν μας ακούει εκεί στο μακρινό Hollywood θα τη συμβουλεύαμε να ακολουθήσει την καρδιά της και να γίνει λίγο πιο... αυθεντική. Τόσοι σχεδιαστές μόδας υπάρχουν, γιατί να ανακυκλώνει παλιά συνολάκια;

Διαβάστε ακόμη:

The Voice 2: Όλα όσα έγιναν στο Press Junket λίγο πριν το πρώτο live

Πόσα κιλά θα φτάσει; Τι συμβαίνει με την Amal Clooney και εμφανίζεται όλο και πιο αδύνατη;