Too Young To Die: Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Heath Ledger (+βίντεο)

Too Young To Die: Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Heath Ledger (+βίντεο)

Και οι πρώτες αποκαλύψεις για το γνωστό ηθοποιό, αφορούν την ανατριχιαστική προετοιμασία του για το ρόλο του ως Joker

Έζησε μέχρι τα μόλις 28 του χρόνια, άφησε όμως ανεξίτηλο το σημάδι του στο χώρο του θεάματος, με τις εκπληκτικές ερμηνείες του. Ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ έρχεται ξανά στο φως από το Entertainment Weekly, το οποίο εντόπισε ορισμένα στοιχεία που ίσως να προέβλεψαν το τραγικό τέλος του διάσημου ηθοποιού. Τα στοιχεία που μας δίνονται μέσα από το παρακάτω βίντεο αφορούν το πώς ο ίδιος δημιούργησε τον ανατριχιαστικό χαρακτήρα του Joker, για την ταινία "Ο Σκοτεινός Ιππότης".

Κάποιοι, ακόμη και σήμερα υποστηρίζουν πως ο χαρακτήρας με τον οποίο ο Heath κέρδισε Όσκαρ και μια θέση στο "Hall of Fame" της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ήταν και ο χαρακτήρας που του κόστισε τη ζωή του, καθώς μπήκε τόσο πολύ στο πετσί του ρόλου του, που κατέληξε να πάρει το σκοτεινό μονοπάτι του Joker. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε με σιγουριά, όμως με μια ματιά στο ημερολόγιο που ο ίδιος κρατούσε για το θανάσιμο εχθρό του Batman, βγάζουμε ορισμένα μάλλον ανατριχιαστικά και αλλόκοτα συμπεράσματα. Ο πατέρας του μίλησε στο ντοκιμαντέρ γι' αυτό το ημερολόγιο, αναφέροντας: "Κλείδωνε τον εαυτό του σε ένα ξενοδοχείο, ή στο διαμέρισμά του για ένα μήνα και κάτι, για να δημιουργήσει το χαρακτήρα στο μυαλό του. Αυτό ήταν τυπικό για τον Heath για οποιαδήποτε ταινία. Έβαζε τον εαυτό του μέσα στον προσεχή χαρακτήρα. Νομίζω πως αυτή η περίπτωση ήταν απλά ένα εντελώς άλλο επίπεδο". Μάλιστα, αν παρατηρήστε το βίντεο, σε μια σελίδα του ημερολογίου θα δείτε γραμμένες με μεγάλα γράμματα τις λέξεις "BYE BYE", αλλά και πολλές ακόμη μυστηριώδεις εικόνες.

1439220641-byebye dbfea

Είναι δύσκολο να σκεφτούμε πως δεν είχε διαταραχθεί η ψυχική ηρεμία του Ledger, αφού γι' αυτή την ερμηνεία που έμεινε ανεξίτηλη στις μνήμες όλων μας, ο ίδιος έκανε μερικές ανησυχητικές σκέψεις, που αποτυπώθηκαν σε αυτό το θρυλικό τετράδιο.