Η Απόλυτη Άννα Βίσση τραγούδησε για τον Ερασιτέχνη Παναθηναΐκό

Η Απόλυτη Άννα Βίσση τραγούδησε για τον Ερασιτέχνη Παναθηναΐκό

Το ΟΑΚΑ γέμισε ασφυκτικά από 5.000 κόσμου που απόλαυσε τη μοναδική της ερμηνεία.

Ο ερασιτέχνης Παναθηναΐκός ένωσε τη δύναμή του με την Απόλυτη Άννα Βίσση και το αποτέλεσμα κατέπληξε και τις 5.000 κόσμου που συνέρευσε στο στάδιο του ΟΑΚΑ για την ξεχωριστή βραδιά.

Ξεκινώντας με τον Αντρέα Μικρούτσικο, η συναυλία συνεχίστηκε με τη Βέρα Μπούφη, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Σαμπάνης με το «Φιλί της Ζωής». Η ώρα της Απόλυτης δεν άργησε και ο χαμός που συνέβη δεν είχε προηγούμενο. Συνθήματα θαυμασμού και αγάπης και τραγούδια όλο πάθος και δύναμη ψυχής είναι ο απολογισμός μίας ερμηνείας που δε μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη.

Μπορεί εκείνη να τραγουδά «Από μακριά κι αγαπημένοι», το κοινό όμως δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της δημοφιλούς star.

Τη βραδιά συμπλήρωσε η απονομή του τίτλου στις βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού και αμέσως μετά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς κάλεσε στη σκηνή το Γάλλο άσο του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η στήριξή σας είναι σημαντική. Συνεχίστε έτσι, σας χρειαζόμαστε!».

Το κοινό που αποτελούνταν από απλό κόσμο, φίλαθλους, θαυμαστές της θεάς Άννας αλλά και από εξέχοντες καλεσμένους όπως ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Δημήτρης Γόντικας, ο Λάμπρος Χούτος και πολλοί άλλοι, διασκέδασε και καταχειροκρότησε τόσο την Πράσινη ομάδα όσο και τη μοναδική Άννα δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς μέσα στο κατάμεστο στάδιο.

Άννα σε ευχαριστούμε!