Η Kate Hudson αποκαλύπτει τον λόγο του χωρισμού της

Η Kate Hudson αποκαλύπτει τον λόγο του χωρισμού της

Μιλάει για πρώτη φορά για το τέλος της σχέσης της με τον Matthew Bellamy.

Αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό της με τον frontman των Muse, Matthew Bellamy, η Kate Hudson αναφέρθηκε, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Allure», σε όσα τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή.


«Οι σχέσεις που έχουν φτάσει στο τέλος τους είναι πάντα επώδυνες και, όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, μπορείς είτε να συνεχίσεις με αυτό το βάρος είτε να επαναπροσδιορίσεις. Αν εγώ και ο Matt είχαμε μια υπέροχη σχέση, θα ήμασταν ακόμα μαζί. Αλλά διαλέξαμε να συνεχίσουμε ο καθένας μόνος του, επειδή είχαμε διαφορετικό όραμα ο καθένας σε σχέση με το πώς θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ξαναχτίσουμε ανάμεσά μας μια διαφορετικού είδους σχέση, η οποία θα είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας».

rs 634x862-151015111640-634.kate-hudson-allure.101515 c0ba0


Η 36χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος μουσικός, που είχαν αρραβωνιαστεί αλλά ποτέ δεν παντρεύτηκαν, είναι γονείς ενός αγοριού, του Bingham, 4 ετών σήμερα, ενώ η Hudson έχει ένα ακόμη παιδί, τον 11χρονο Ryder, από τον γάμο της με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος «The Black Crowes», Chris Robinson.

Τι έχουμε εδώ; Η Kate Hudson βρήκε κιόλας τον επόμενο;

Οι φωτογραφίες αυτές θα κάνουν έξαλλη την Kate Hudson!


«Είπαμε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας το αίσθημα ότι, από όλη αυτή την κατάσταση, θα βγουν κερδισμένα και όχι χαμένα» δήλωσε, μεταξύ άλλων, καταλήγοντας: «Εμείς δημιουργούμε τις εμπειρίες μας. Αν θέλεις μια επώδυνη κατάσταση, το σίγουρο είναι ότι θα την έχεις. Εγώ θέλω να δημιουργώ για τα παιδιά μου εμπειρίες θετικές. Η ευτυχία δεν είναι κάτι που απλά σου έρχεται. Είναι μια διαδικασία στην οποία πρέπει να συμμετέχεις ενεργά».


Το πόσο συμφωνούμε δεν λέγεται.


Τι έχουμε εδώ; Η Kate Hudson βρήκε κιόλας τον επόμενο;