Χρόνια Πολλά Σοφία Καρβέλα! To φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της με το Θανάση Πανουργιά

Ερμιόνη Σαρρή
Χρόνια Πολλά Σοφία Καρβέλα! To φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της με το Θανάση Πανουργιά

Πώς πέρασε τη μέρα αυτή;

H Σοφία Καρβέλα έκλεισε τα 32! Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Αμερικής και ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να φέρει στη ζωή το δεύτερο μωράκι της. Μοιράζει το χρόνο της μεταξύ μόδας και οικογένειας και δείχνει να περνά μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

Η ίδια με χιουμοριστικό τρόπο (όπως πάντα άλλωστε) πόσταρε μία φωτογραφία στο instagram και μας μαρτύρησε πώς θα περνούσε τη μέρα των γενεθλίων της. Όχι, δεν πήγε σε κάποιο club του «Μεγάλου Μήλου», αλλά στη δουλειά. Φανταζόμαστε βέβαια πώς όλο και κάποια έκπληξη θα της είχαν ετοιμάσει οι φίλοι της ή ο Θανάσης Πανουργιάς.

Μα πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της Σοφίας Καρβέλα;

Με ευκαιρία, λοιπόν, τη μέρα των γενεθλίων της σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της με το Θανάση. Είναι και οι δυο τους άνθρωποι δραστήριοι, με πολύ χιούμορ και ακόμα περισσότερους φίλους. Ο γάμος τους ίσως και να ήταν ο πιο πρωτότυπος (και cool) που έχουμε δει ποτέ, καθώς η Σοφία αντικατέστησε το κλασσικό λευκό νυφικό με το αγαπημένο της jean.

sofia thanasis 1 03b1b
sofia thanasis 2 a79ae
sofia thanasis 3 3ac23

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Η Νάντια Μπουλέ έχει «χτίσει» το απόλυτο κορμί