Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει πόσο επώδυνος ήταν ο χωρισμός της

Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει πόσο επώδυνος ήταν ο χωρισμός της

Σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις της

Έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Chris Martin και, έχοντας πλέον μια απόσταση συναισθητικής ασφάλειας, η Gwyneth Paltrow μιλάει στο περιοδικό Red για τον χωρισμό τους.

3394379F00000578 0 image a 88 1461803259564 a8f20

«Πραγματικά, υπήρξαν φορές που ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο ισχύει και για εκείνον» αποκαλύπτει, προσθέτοντας πως, όσο κι αν πληγώνεσαι με έναν χωρισμό, κάποιες φορές πρέπει να φανείς δυνατός, κυρίως για χάρη των παιδιών σου.

«Ό,τι κι αν ένιωθα, όταν είπαμε ότι θα βάλουμε τα παιδιά μας σαν προτεραιότητα, το εννοούσαμε. Αν θέλεις να τα προστατέψεις, δεν μπορείς, για παράδειγμα, να μιλάς άσχημα σε εκείνον μπροστά τους. Οπότε προσπαθήσαμε και οι δύο και, εγώ τουλάχιστον, σκεφτόμουν κάθε μέρα ότι πρέπει να εστιάσω στους λόγους για τον οποίο τον αγάπησα, στο γεγονός ότι είναι ένας δικός μου άνθρωπος, ότι θα είναι οικογένειά μου για πάντα (και όχι στα αρνητικά)».

Παράλληλα, παραδέχεται: «Πρέπει να πω πως αυτή η κατάληξη (το διαζύγιο) δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτή που και οι δυο είχαμε ονειρευτεί. Αλλά ήταν το αποτέλεσμα της καλύτερης προσπάθειάς μας. Πραγματικά, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

Δες ακόμα: Τα 5 στυλιστικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες την Άνοιξη