Η Kristen Stewart θα ήθελε να ξερνά αίμα

Η Kristen Stewart θα ήθελε να ξερνά αίμα

Όχι στην πραγματικότητα –ελπίζουμε, δηλαδή- αλλά στη σκηνή της γέννας στην τελευταία ταινία του Twilight. Γούστα είναι αυτά.

Όσοι από εσάς περιμένετε με αγωνία τη νέα και τελευταία ταινία της σειράς ταινιών Twilight, «Breaking Dawn», ετοιμαστείτε για πλούσιες δόσεις ρεαλισμού και σκληρής πραγματικότητας.

Η Kristen Stewart έδωσε μια συνέντευξη στο τελευταίο τεύχος του Entertainment Weekly, στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δύο πολυαναμενόμενες σκηνές της τελευταίας ταινίας, την πρώτη ερωτική σκηνή μεταξύ της Bella και του Edward, και τη σκηνή της γέννας του παιδιού τους μέσα στο δάσος. Η ηθοποιός, δήλωσε πως οι σκηνή της γέννας θα μπορούσε να είναι πολύ πιο «αιματοβαμμένη», κάτι που η ίδια υποστήριζε φανατικά.

«Η γέννα είναι πολύ επιδραστική, και μου είπαν πως πραγματικά σε χτυπά κατά μέτωπο. Αλλά πως αλλιώς θα μπορούσε να ήταν; Θα μπορούσε να είναι σοκαριστική και γκροτέσκα, γιατί έτσι ακριβώς απεικονίζεται στο βιβλίο. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξερνούσα αίμα κατά τη διάρκεια της γέννας (όπως γίνεται στο βιβλίο)», λέει η 21χρονη ηθοποιός.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό, μάλλον, το ότι η Stewart είναι τόσο αφοσιωμένη στον ρόλο της, νομίζουμε ωστόσο πως οι θεατές δεν θα συμμερίζονταν τον ενθουσιασμό της στην περίπτωση που η σκηνή γυριζόταν βάσει των προτιμήσεών της. Ούτε οποιοσδήποτε άλλος.