New couple alert: Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό το καλλίγραμμο μοντέλο βγαίνει με νέο συνοδό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New couple alert: Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό το καλλίγραμμο μοντέλο βγαίνει με νέο συνοδό

Τόσο γρήγορα ξεπέρασε τον χωρισμό της;

Είναι πια αποδεδειγμένο, πως για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό, πρέπει να βρεις άμεσα μία νέα σχέση. Και αυτή τη φιλοσοφία την ασπάζεται και το καλλίγραμμο μοντέλο καθώς φαίνεται, αφού δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας που χώρισε με τον καλό της και βγαίνει με καινούργιο συνοδό.

Ο λόγος για τη Bella Hadid λοιπόν, η οποία πρόσφατα χώρισε με τον The Weeknd και ακολούθησε την παραπάνω φιλοσοφία και βρήκε νέο σύντροφο. Αυτόν τον λες και πρώην φλερτ της Khloe Kardashian, μιας και οι δυο τους στο παρελθόν έβγαιναν για αρκετό χρονικό διάστημα. O Odell Beckham Jr εθεάθη σε κοινή έξοδο με τη Bella και αμέσως τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά.

fc500002b29a57ee704c2d9f51535e93

Πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Odell έμαθε πως η Bella χώρισε και ήταν ελεύθερη και φυσικά δεν έχασε ευκαιρία να κάνει την κίνηση του. Και καλά έκανε -αν μας ρωτάς- αν όντως τα πράγματα μεταξύ τους είναι σοβαρά.

«Ο Odell και η Bella γνωρίζουν από πολύ καιρό πριν ο ένας τον άλλον και τώρα είναι μαζί. Και πραγματικά διασκεδάζει πολύ ο ένας την παρέα του άλλου», ανέφερε μία πηγή.

Δεν ξέρουμε με σιγουριά αν όλο αυτό ισχύει, αλλά αν τα σενάρια είναι θετικά μία νέα αρχή στη ζωή είναι πάντα ευπρόσδεκτη και θετική.