Σήμερα το τελευταίο αντίο στο Θανάση Βέγγο. Χιλιάδες τα μηνύματα αγάπης και θαυμασμού στον κωμικό ηθοποιό

Σήμερα το τελευταίο αντίο στο Θανάση Βέγγο. Χιλιάδες τα μηνύματα αγάπης και θαυμασμού στον κωμικό ηθοποιό

Όλη η Ελλάδα είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει τον Θανάση Βέγγο. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα και το παρόν θα δώσουν πολιτικοί αρχηγοί, συνάδελφοί του και απλός κόσμος που τον θαύμαζε.

Στο νεκροθάλαμο του Α' Νεκροταφείου βρίσκεται από τις 11.30 το πρωί η σορός του Θανάση Βέγγου. Η Ελλάδα θα πει το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που τόσο μίλησε στην ψυχή της σήμερα. Ο «καλός μας άνθρωπος» άφησε την τελευταία του πνοή 10 λεπτά μετά τις 7 το χθεσινό πρωί στον «Ερυθρό Σταυρό». Η καρδιά του μεγάλου ηθοποιού δεν άντεξε άλλο τη συνεχόμενη ταλαιπωρία και σταμάτησε να χτυπά, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη χώρα. Το νοσοκομείο πάγωσε ολόκληρο και πικρά δάκρυα κύλησαν σε όλους: από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες μέχρι τους φύλακες.

Ο Θανάσης Βέγγος νοσηλευόταν στον «Ερυθρό Σταυρό» από τις 18 Οκτωβρίου λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας από χτύπημα. Η υγεία του είχε επιδεινωθεί πολύ τον τελευταίο καιρό λόγω και του εγκεφαλικού που είχε πάθει τον προηγούμενο χρόνο. Η αιτία του θανάτου του, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ήταν η πολυοργανική ανεπάρκεια. Αυτό που αξίζει να προσθέσουμε είναι ότι μέσα στο διαδίκτυο χιλιάδες είναι τα μηνύματα απλού κόσμου που θυμάται και πενθεί βουβά για τον διασκεδαστή- καλό άνθρωπο του κινηματογράφου. Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια σου Θανάση μας.