Η κίνηση του Brad Pitt που έκανε την Angelina σχεδόν να λιποθυμήσει από τα νεύρα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση του Brad Pitt που έκανε την Angelina σχεδόν να λιποθυμήσει από τα νεύρα της

Εμείς πάντως στηρίζουμε Brad

Εάν θα έχουμε κάτι να θυμόμαστε από τη χρονιά που αποχαιρετίσαμε, αυτό θα είναι αναμφίβολα το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Πριν από τέσσερις περίπου μήνες το TMZ μετέδωσε πρώτο την είδηση και από εκείνη την ημέρα και έπειτα, δεν έχουμε πάψει να ασχολούμαστε μαζί τους και αν μας ρωτάς, σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας για πολύ ακόμη.

Κάτι η κηδεμονια των παιδιών, κάτι οι διαφωνίες μεταξύ τους για το πότε θα τα δει ο Brad ή και όχι, σίγουρα υπάρχει μέλλον. Πριν από μερικές ημέρες και αφού την κηδεμονία προσωρινά έχει η Angelina, ο Brad Pitt κατάφερε για μία κόμη φορά να βγει νικητής απέναντι της, αφού παρά τις αντιδράσεις και τις αντιρρήσεις της εκείνος είδε τα παιδιά του τα Χριστούγεννα και αντάλλαξαν και δώρα.

lead 960

Μέχρι σήμερα το μόνο που είχαμε μάθει ήταν αυτό, ότι κατάφερε να δει τα παιδιά του. Το ωραίο της υπόθεσης όμως–συγγνώμη Angie- είναι το «σοκ» που προκάλεσε τελικά η πράξη αυτή στην 42χρονη ηθοποιό.

Αρχικά το πλάνο ήταν να πάνε εκείνα στο σπίτι του, η Angelina φυσικά δεν το επέτρεψε, αλλά ούτε και ήθελε να πάει ο Brad στο δικό της. Έλα όμως που οι δικηγόροι είχαν άλλοι άποψη. Ο 52χρονος ηθοποιός έκανε αίτηση, εκείνη έγινε δεκτή και έτσι εμφανίστηκε μπροστά της.

Καταλαβαίνεις το σοκ που έπαθε έτσι; Η Angelina δεν ήταν χαρούμενη με αυτή την επίσκεψη –φυσικά- και με τα τόσα νεύρα που είχε σχεδόν λιποθύμησε. Όλα αυτά εννοείται πριν καταφθάσει ο Brad.

Angie μας συγγνώμη, αλλά έτσι πρέπει να μάθεις να παίζεις το παιχνίδι!