Ηappy Bday Kate Middleton: 5 πράγματα που περιμένουμε από τη Δούκισσα μέσα στο 2017

Ηappy Bday Kate Middleton: 5 πράγματα που περιμένουμε από τη Δούκισσα μέσα στο 2017

H Kate κλείνει τα 36 κι εμείς της ευχόμαστε με το δικό μας τρόπο

Η Kate Middleton γίνεται σήμερα 36 ετών και όπως ήταν φυσικό και μιας και έχει καταφέρει να γίνει-με γοργούς θα λέγαμε ρυθμούς-ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της βασιλικής οικογένειας-συναγωνίζεται ίσως και την Πριγκίπισσα Diana σε δημοτικότητα-συγκεντρώσαμε όλα αυτά που περιμένουμε από τη γλυκιά Δούκισσα μέσα στο 2017. Γιατί είναι ένας άκρως φυσιολογικός άνθρωπος που απλά τυγχάνει να έχει παντρευτεί... διάδοχο του θρόνου!

1. Γαμήλιο shopping με την Pippa: Η αδερφή της Kate ως γνωστόν παντρεύεται τον αγαπημένο της James Matthews τον Μάιο του 2017 και όπως είναι φυσικό, σύντροφος στην προετοιμασία θα είναι η... έμπειρη αδερφή της. Ήδη οι Άγγλοι ρεπόρτερ στοιχηματίζουν για τους οίκους νυφικών που θα επισκεφθούν οι δύο γυναίκες προκειμένου να επιλέξουν ένα φόρεμα, αντάξιο της Pippa!

2. To... bachelorette: Μπορεί η Βασίλισσα Ελισάβετ να μην είναι και πολύ υπέρ των συγκεκριμένων party, αλλά η Kate ως καλή αδερφούλα δε θα μπορούσε να αγνοήσει την επιθυμία της μελλόνυμφης και να μην της διοργανώσει ένα ωραίο μεν-σεμνό δε-party. Kαι μόνο η επισημότητα και οι λαμπεροί καλεσμένοι μας αρκούν!

giphy

3. Την πρώτη μέρα της Charlotte στο σχολείο: Η μικρή Πριγκίπισσα γίνεται 2 τον Μάιο οπότε είναι και η κατάλληλη στιγμή να πάει... σχολείο! Συγκεκριμένα, θα ακολουθήσει τα βήματα του μεγάλου της αδερφού και θα φοιτήσει Westacre Montessori School, την πρώτη μέρα του οποίου όλοι θυμόμαστε, με τη συνοδεία του μπαμπά του William!

4. Να γεμίζει κούτες (και βαλίτσες): Οκ, είμαστε σίγουρες πως δε θα είναι εκείνη η οποία θα αναγκαστεί να πακετάρει όλα τους τα πράγματα για τη νέα τους μετακόμιση αλλά όσο να είναι η Kate Middleton θα έχει την επιτήρηση του όλου θέματος. Η οικογένεια μέσα στο 2017 φημολογείται πως θα μετακομίσει μία και καλή στο Λονδίνο. Όχι, τόσο καιρό ως κεντρική τους κατοικία είχαν το Anmer Hall.

ygjuguyy

5. Να δοκιμάζει κάποιο νέο... σπορ: Fit άνθρωπος σου λέει η Kate Middleton αφού δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να δοκιμάζει τις ικανότητές της σε κάποιο άθλημα. Έχει κρατήσει μπαστούνι του hockey, έχει πάει για σκι και έχει παίξει μέχρι και volley. Kate, φέτος, θέλουμε να σε δούμε με πουέντ.