Για 2 χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης

Για 2 χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης

Δικαίωση στο ρεπορτάζ  του Queen.gr που έγινε πριν τρεις εβδομάδες με τη συμφωνία Παπαδάκη να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1. 

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να ακούγονταν διάφορες φήμες ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του του χρόνου με τον ΑΝΤ1, όμως το κανάλι θεώρησε πως ο παρουσιαστής αποτελεί σταθερή αξία και διαχρονική με κύρος και γι΄αυτό και του ανανέωσαν το συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια.

Οι υπογραφές μπήκαν στα τέλη Μαρτίου, με το συμβόλαιο να έχει τους εξής όρους και αλλαγές: η εκπομπή από του χρόνου θα ξεκινά στις 8 και θα διαρκεί τέσσερις ολόκληρες ώρες μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Όπως είναι φυσικό το καινούργιο «Καλημέρα Ελλάδα» θα διατηρήσει τον Γιώργο Παπαδάκη ως κεντρικό παρουσιαστή. Ωστόσο, θα υπάρξουν και πολλές αλλαγές με καινούργια πρόσωπα τα οποία θα ενδυναμώσουν τόσο το ενημερωτικό, όσο και το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής, δίνοντας της έναν αέρα "info-tainment". Αν και δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες ανακοινώσεις θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξει έστω μια ώρα παραπάνω διάρκειας στο πρωινό του έμπειρου παρουσιαστή αν και δεν το έβλεπε με θετικό μάτι.

Δήλωσε, όμως, στρατιώτης του σταθμού του και υπέγραψε το τελευτάιο συμβόλαιο της καριέρας του μιας και μετά θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση ή θα μείνει πίσω από τις κάμερες. Την πρωινή εκπομπή την παρουσιάζει 20 χρόνια και αποτελεί ρεκόρ για την ιδιωτική τηλεόραση. Αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και έχει φιλοξενήσει όλα τα μεγάλα ονόματα από την πολιτική, πολιτιστική και καλλιτεχνική σκηνή με τηλεθεάσεις που έφτασαν ακόμη και το 65%. Μέχρι σήμερα στο τιμόνι της σκηνοθεσίας ο Γιάννης Ντόνας αλλά και μεγάλο κομμάτι της δημιουργικής ομάδας που στηρίζει τον Γιώργο Παπαδάκη.

Αν, πάντως, ισχύουν και γίνουν πράξη όλα αυτά είναι απορίας άξιον τι θα απογίνουν οι "Καραμεροχαριτάτοι" που φέτος "παίζουν" στη ζώνη 10-1. Και το δίδυμο αυτό, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν άτομα του σταθμού, θεωρείται σίγουρο ότι του χρόνου δε θα κάνει ψυχαγωγικό πρόγραμμα.