Must see: Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει ηλιοθεραπεία και πρέπει οπωσδήποτε να δεις τις φωτογραφίες της

Must see: Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει ηλιοθεραπεία και πρέπει οπωσδήποτε να δεις τις φωτογραφίες της

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ζηλεύουμε πολύ

Ψέματα δεν θα σου πούμε. Ξέρεις και ξέρουμε πολύ καλά πως η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής showbiz και παρά το γεγονός πως αυτό το διάστημα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από το Instagram account της.

Η νεαρή καλλονή και αρραβωνιαστικιά του Σάκη Τανιμανίδη, έσπευσε στις Δομινικανές ακτές προκειμένου να είναι δίπλα στον καλό της –η απόσταση στις σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα κα το ξέρουμε καλά- και από τότε που έφτασε στον εξωτικό αυτόν προορισμό μας δείχνει καθημερινά εικόνες από την καθημερινότητα της.

Όπως καταλαβαίνεις μας είναι δύσκολο να μη σχολιάσουμε, όταν τη βλέπουμε στα stories μας να κάνει ηλιοθεραπεία και να μας κοιτάζει αυτά τα υπέροχα, πανέμορφα μάτια της, που είναι πιο μπλε και από τη θάλασσα του Άγιου Δομίνικου. Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί κανένας.

17842256 10208224577521333 1327473677 n

Και δεν ξέρουμε για εσάς, το σίγουρο πάντως είναι πως στο Instagram account της μπορούμε να καθόμαστε και να χαζεύουμε με τις ώρες, αφού μας ταξιδεύει και εμάς σε μέρη εξωτικά.

https://www.instagram.com/p/