No wedding, no party! Το διάσημο ζευγάρι ακύρωσε τον γάμο του... ξανά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
No wedding, no party! Το διάσημο ζευγάρι ακύρωσε τον γάμο του... ξανά

Έχουν αρχίσει να μας κουράζουν

Αν είχες προμηθευτεί κάποια ποσότητα ρύζι για να πετάξεις επιτέλους σε αυτόν τον γάμο, μάλλον πρέπει να το αποθηκεύσεις κάπου ή να το μαγειρέψεις, αφού όπως όλα δείχνουν ο γάμος του διάσημου ζευγαριού θα αργήσει πολύ ακόμα.

Γύρω στα δύο χρόνια τώρα περιμένουμε αυτον τον γάμο και παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά στις αρχές του 2017, το ζευγάρι για μία ακόμη φορά βαάζει φρένο στη διαδικασία αυτή και όπως φαίνεται δεν θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Την αλήθεια μας θα την πούμε, αν γινόταν το αντίθετο θα ξαφνιαζόμασταν ομολογουμένως.

Ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus φαίνεται πως έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μας τρελάνουν και όλο κάνουν παιχνιδάκια με τον γάμο τους. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες του περιοδικού Life & Style το ζευγάρι δεν σκοπεύει να ενωθεί σύντομα με τα δεσμά του γάμου. Και όχι, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα δεν χωρίζουν, απλά αποφάσισαν να ακυρώσουν τον γάμο τους και να σημειώσουμε πως δεν ήταν κοινή απόφαση.


Και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται αυτός που ήθελε την ακύρωση ήταν ο Liam, ο οποίος σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι αγχώθηκε στην ιδέα της δέσμευσης και θέλει λίγο χρόνο ακόμη ως «ελεύθερος». Εντάξει, άδικο μεγάλο δεν έχει καθώς είναι μικροί σε ηλικία ακόμη, αλλά έπρεπε να το σκεφτούν από την αρχή αυτό.