Η Kate Winslet μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Leonardo DiCaprio

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Winslet μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Leonardo DiCaprio

Μια δήλωση που περιμένουμε καιρό τώρα

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου η Kate Winslet και ο Leonardo DiCaprio κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις, στις οποίες μάλιστα εκτός του ότι μένουν πολλές ώρες μαζί, απολαμβάνουν και πολλά πράγματα μαζί, όπως μπάνια στη θάλασσα, βραδινές εξόδους κ.ο.κ. Αυτό όπως καταλαβαίνεις μας έχει προβληματίσει αρκετά, αφού από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας και μετά τον Τιτανικό θέλαμε τους δύο να είναι ζευγάρι.

Μπορεί η επιθυμία μας να μην εκπληρώθηκε ποτέ μιας και η ηθοποιός είναι παντρεμένη και ο Leo κυκλοφορεί συχνά πυκνά με διαφορετικές συνοδούς, ωστόσο οι τελευταίες τους εμφανίσεις μας έχουν αναπτερώσει κάπως το ηθικό, μιας και δεν δείχνουν ιδιαίτερα φιλικές. Κι εκεί που πιστέψαμε πως ίσως υπάρχει μία κάποια πιθανότητα να συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, έρχεται η Kate Winslet να ρίξει φως στην υπόθεση αυτή.

438406C600000578 4821500 Close relationship In a new interview with Glamour magazine Kati m 43 1503652835428

Η 41χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Glamour και μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Leonardo DiCaprio. Προκαταβολικά σου λέμε να μην χαρείς γιατί δεν είναι αυτό που νομίζεις και στην περίπτωση αυτή η φράση ισχύει στο 100%. Η ηθοποιός τόνισε πως πάντα έκαναν πολύ καλή παρέα, αναφέρθηκε ωστόσο στις τελευταίες τους στενές εμφανίσεις λέγοντας πως οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και πως πράγματι τον τελευταίο καιρό παιρνούν αρκετό χρόνο μαζί, ωστόσο δεν συμβαίνει τίποτα παραπάνω.

0063FC4800000258 4821500 Famous The pair have been friends since meeting on set of the fa a 14 1503648009539

"Δεν πρόκειται να σας πω για τι θέματα μιλάμε ακριβώς, αλλά ναι είμαστε πάρα πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα και μερικές φορές αναπολούμε στιγμές από τον Τιτανικό που μόνο εμείς ξέρουμε και που τις βρίσκουμε πολύ αστείες", ανέφερε η Kate και γκρέμισε όλα τα ονειρά μας με μερικές λέξεις. Δεν πειράζει όμως, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, εμείς θα περιμένουμε!