Η κίνηση της Pippa Middleton που εξόργισε τη μητέρα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση της Pippa Middleton που εξόργισε τη μητέρα της

Τι συνέβη με την αδερφή της Δούκισσας του Cambridge;

Τρεις μήνες και κάτι έχουν περάσει από τότε που η Pippa Middleton παντρεύτηκε σε μία παραμυθένια τελετή, τον εκλεκτό της καρδιάς της, James Matthews. Όλη η καλή κοινωνία του Λονδίνου έδωσε το παρών στον γάμο της μικρής αδερφής της Kate, ο οποίος ήταν πραγματικά όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί.

Μετά και τον μήνα του μέλιτος της βέβαια την χάσαμε για λίγο, όμως μία κίνηση της που εξόργισε ιδιαίτερα την μητέρα της Carole την έφερε και πάλι στο προσκήνιο. Γνωρίζουμε όλοι πως αν δεν ήταν η Kate Middleton που έχει παντρευτεί τον πρίγκιπα William η οικογένεια της δεν θα ήταν αυτή που είναι σήμερα.

Η Carole Middleton λοιπόν, έχει εκνευριστεί με την κόρη της, καθώς από τον γάμο της και έπειτα δεν αναφέρεται στα μέσα ως Pippa Middleton, αλλά ως Pippa Matthews. Την αποκαλούν δηλαδή με το επίθετο του συζύγου της και αυτό καθόλου δεν άρεσε στην μητέρα της. Η ίδια η Pippa βέβαια δεν έχει πάρει θέση για το συμβάν, αλλά δεν δείχνει να την ενοχλεί ιδιαίτερα, μιας και το όνομα της παίζει παντού.

Pippa Middleton the sister of Catherine Duchess of Cambridge arrives on Centre Court before the womens singles tennis

Τόσο εκείνη, όσο και η μητέρα της δεν έχουν κρύψει πως θέλουν να είναι θέμα συζήτησης γι’ αυτό και συχνά γράφουν βιβλία, προμοτάρουν την επιχείρηση τους και δίνουν συμβουλές για το πως θα διοργανώσεις ένα τέλειο πάρτι. Επίσης και οι δυο τους το φετινό καλοκαίρι ήταν στο κέντρο της προσοχής, αφού δεν έλειψαν ούτε από ένα παιχνίδι του Wimbledon.

DPG Network