Η Eva Longoria είναι στην Ελλάδα και η φωτό της από την Μύκονο μας θύμισε τις μέρες των διακοπών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Eva Longoria είναι στην Ελλάδα και η φωτό της από την Μύκονο μας θύμισε τις μέρες των διακοπών

Απολαμβάνει τις διακοπές της χώρας μας

Εδώ και λίγες ώρες η Eva Longoria βρίσκεται στην Μύκονο και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού παρέα με τον σύζυγό της Jose Baston. Πριν από μερικές ημέρες ανέβασε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο αποκαλύπτοντάς μας πως κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Μπορεί τυπικά να μην βρισκόμαστε πια στο καλοκαίρι, όμως ο Σεπτέμβρης είναι ένας από τους πιο όμορφους και ήρεμους μήνες για διακοπές.

Και η Eva Longoria φαίνεται πως το ξέρει πολύ καλά αυτό, μιας και επέλεξε τον συγκεκριμένο μήνα να κάνει τις διακοπές της στη χώρα μας και να απολαύσει τις ομορφιές της. Από χθες βρίσκεται στο νησί των ανέμων και φυσικά έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς και Instagram-ικούς της φίλους ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από τα στενοσόκακα της Μυκόνου.


Η ηθοποιός άκρως καλοκαιρινή και μέσα στο mood του νησιού, φορούσε ένα αέρινο φόρεμα με ένα ζευγάρι σανδάλια και λευκό ψάθινο κάπελο. Για το μαύρισμα της δεν θα θέλαμε να πούμε κάτι, οπότε δεν θα το σχολιάσουμε. Στη συνέχεια ανέβασε δύο ακόμη φωτογραφίες, η μία πριν από περίπου 1 ώρα, στην οποία απαθανατίζεται να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί στο ηλιοβασίλεμα.


Μοναδική θέα, μοναδική Eva.