Η Kate Winslet μόλις έκανε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Winslet μόλις έκανε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε με τίποτα

Δεν υπάρχει τίποτα να περιμένουμε πια

Είναι σχεδόν δύο μήνες που έχουν περάσει από την τελευταία συνέντευξη της Kate Winslet και τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που είπε τότε σε σχέση με εκείνη και τον Leonardo DiCaprio. Βλέπεις οι κοινές τους εμφανίσεις -τόσο σε βόλτες, όσο και στο σπίτι του σταρ να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα- ήταν τόσες πολλές που σχεδόν πιστέψαμε πως κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Η Kate όμως σε συνέντευξη της το καλοκαίρι στο περιοδικό Glamour είχε πει πως οι δυο τους είναι απλά φίλοι και τίποτα παραπάνω. Ψέματα δεν θα σου πούμε στεναχωρηθήκαμε –μην ξεχνάς άλλωστε πως εκείνη είναι παντρεμένη- ωστόσο διατηρήσαμε ακόμη κάποιες ελπίδες πως ίσως συμβεί μελλοντικά κάτι μεταξύ τους.

Αυτές ακριβώς τις ελπίδες μας διέλυσε οριστικά η ηθοποιός, η οποία βρέθηκε καλεσμένη σε γνωστή εκπομπή και εξήγησε ξανά: «Νομίζω πως για μένα και τον Leo ήταν 7 μήνες πολύ σκληρής δουλειάς και ήμασταν και οι δύο πραγματικά πάρα πολύ νέοι. Και ευτυχώς αυτό ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη, ποτέ μα ποτέ δεν είδαμε διαφορετικά ο ένας τον άλλον.

Ξέρω πως είναι πολύ άσχημο που το ακούτε αυτό, αλλά συγγνώμη. Πραγματικά δεν υπήρξε ποτέ τίποτα μεταξύ μας, παρά μόνο μία πολύ καλή και δυνατή φιλία, δίδασκε πράγματα ο ένας τον άλλον και ακόμη το κάνουμε και είναι πραγματικά απίστευτο».

Kate μας, ο λόγος σου μας χόρτασε...