Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί για πρώτη φορά, μετά τις φήμες περί χωρισμού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί για πρώτη φορά, μετά τις φήμες περί χωρισμού

Γιατί οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν

Ήταν τέλη Οκτώβρη, όταν ο superstar απαθανατίστηκε να κάνει βόλτες στους ρομαντικούς δρόμους του Παρισιού με μία νέα θηλυκή ύπαρξη, η οποία ήταν και 52 (!!) χρόνια μικρότερη του. Αμέσως κυκλοφόρησαν φήμες πως έχει χωρίσει από την 31χρονη σύντροφο του και μητέρα του όγδοου παιδιού του και πως πρόκειται για μια καινούργια σχέση.

Ο Mick Jagger και η παραγωγός Noor Alfallah, όμως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από δυο καλοί φίλοι, οι οποίοι βρέθηκαν στο Παρίσι (όχι απαραίτητα τυχαία) και απόλαυσαν μερικές βόλτες. Και σου το λέμε αυτό με απόλυτη σιγουριά, γιατί ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον 74χρονο τραγουδιστή παρέα με τη 31χρονη μπαλαρίνα του, για πρώτη φορά μαζί μετά τις φήμες περί χωρισμού.

Ο φακός τους απαθανάτισε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου Montage Hotel Laguna Beach, όπου διέμεναν στην California και έδειχναν και πολύ αγαπημένοι μαζί. Όπως καταλαβαίνεις ο Mick βρίσκεται ακόμη σε σχέση με την Melanie, παρά τα όσα ακούστηκαν τους τελευταίους μήνες. Και άλλωστε η 31χρονη είναι μία καλλονή, οπότε ποιος ο λόγος να την χωρίσει;

Δες τις φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery.